Doceniam ogrom pracy jaka wkladacie w prowadzenie konkursu, ja nie mam czasu i dlatego nigdy nie rwalem sie do ogranizacji PLK, mimo ze gram tu od dawna i angazuje sie w sprawy ligii. Nie chce tez wywolywac zadnej wojny lub rewolucji

tym niemniej Wasza decyzja jest moim zdaniem niesprawiedliwa i sprzeczna z regulaminem.
Nie moze byc tak ze podejmujecie decyzje wg swego widzimisie w sprzecznosci z regulaminem ktory sami ustaliliscie. Ja rozumiem ze jest punkt:
I/9. Sytuacje nie przewidziane Regulaminem regulują organizatorzy.
ale ta sytuacja jak najbardziej jest ujeta w regulaminie i nie ma zadnych podstaw do interwencji i odwolywania meczu.
II/4a. Mecze do typowania są meczami rozgrywanymi w dniach wtorek-sroda-czwartek, oraz w weekend, organizator nie ponosi odpowiedzialności jeśli zostanie przełożony termin rozgrywania meczu.
Kolejka rozgrywana jest w sobote-niedz i kazdy wczesniej moze/powinien wysla typy. Oczywiscie, jesli ktos przyszedl i wyczytal ze wszystkie mecze sa w niedziele i odlozyl typowanie na niedzielny poranek - jego sprawa. Ale to ON PONOSI RYZYKO i KONSEKWENCJE tego ze jakis mecz odbedzie sie wczesniej, a nie ci uczestnicy konkursu ktorzy wytypowali mecze wczesniej.
pozdrawiam
Pi