Nowa promocja:
"35 PLN (10€) ekstra na półfinały Pucharów Europejskich!
Dwa najważniejsze europejskie Puchary Liga Mistrzów i Puchar UEFA dotarly do fazy półfinałowej. . Chelsea i Liverpool znów w LM a Barcelona zmierzy się z Manchester United. W Pucharze UEFA Bayern spotka się z FC Zenit St Petersburg a Glasgow Rangers z Fiorentiną
Właśnie z tej okazji oferujemy Ci szansę na zgarnięcie dodatkowych 35 PLN (10€) do Twoich wygranych. Wystarczy, że złożysz podwójny kupon na połowę czasu 1X2.
Oto jak można skorzystać z tej promocji:
Połącz na jednym kuponie dwa zakłady na połowę czasu 1X2 na mecze Ligi Mistrzów/Pucharu UEFA w tym tygodniu.
Złóż taki kupon za stawkę min. 10 PLN (3€) (max. 35 PLN (10€)).
Jeśli pierwszy taki kupon zostanie wygrany (oba zakłady na połowę czasu 1X2 zostaną poprawnie wytypowane) otrzymasz od nas zwrot stawki, aż do 35 PLN (10€).Złóż swoje zakłady tutaj
Przykład: Liverpool (typ 1) i Fiorentina (typ 1) w zakładzie na połowę czasu.
Zwroty stawek zostaną dokonane w ciągu 72 godzin od zakończenia ostatniego spotkania. Zwroty zostaną dokonane w postaci bonusów w zakładach sportowych i wymagają 5-krotnego obrotu po kursie min. 1.50 przed dokonaniem wypłaty bądź transferem do innych produktów. "
Specjalnie tłustym drukiem zaznaczyłem punkt, którego nie rozumiem. Za co chcą robić zwrot jeśli zakład ma być wygrany???
Chyba, że to ja czegoś nie zrozumiałem?