Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem z Wami od ponad roku ale nie zakladalem konta gdyz bylem tylko obserwatorem zycia na tym forum. Czesto raczej przebywam na czacie.
Wczoraj po ukazaniu sie tego artykulu w gazecie a nastepnie po opublikowaniu go na czacie zapoznalem sie z jego trescia. Nic nazdwyczajnego w nim nie bylo ale czytalo sie przyjemnie i jednych tchem.
Do rzeczy:
Panowie wymienieni przez Conrada w pierwszym poscie tego tematu dobrze ze nie slyszeliscie co o Was wczoraj mowiono na czacie! Siedzialem tam od gdzies tak poludnia do wieczorka i tylko sluchalem ile mozna z zazdrosci na czlowieka roznych wulgaryzmow powiedziec.
Najwiecej sie dostalo uQ$ za jego liste! Pozniej najwiecej oberwał Szakal. Pozniej doczepili sie do Ufo ale doszli do wniosku ze bywa na czacie wiec jest w porzadku. Podobnie z Drakiem sprawa sie miala.
Ogolnie zwyzywali strasznie i same pochlebne opinie polecialy pod adresem uQ$ i Szakala. Tej dwojce dostalo sie najbardziej.
Ja te osoby cenie bo jestem na forum juz od pewnego czasu jak wspomnialem i sa w moim kregu zainteresowan.
I radze Panom z czata zastanowic sie czy warto pisac takie bzdury i same hamstwa pod adresem tych osob ze zwyklej zazdrosci - dla mnie to jakies niporozumienie.
Jesli ktos mowi ze gadam bzduru chetnie udowodnie ze wczoraj "ostro" sie dzialo na czacie. Zrobilem sobie nawet kilka zrzutów z ekranu czata i wszystko jest udokumentowane.

Tak na wszelki wypadek jakby ktos mowil ze wymyslilem to.
A na czacie bede dalej - i pewnie czatownicy juz sie zastanawiaja kto ich sprzedał. Ale mi sie to nie podobalo i musialem to powiedziec ze jest tak jak jest napisane w Ti i Owo w temacie nt. czatu.
Pozdrawiam
Janek