nowy adres strony
betace.host44.pl nowy seson, to kilka nowosci.
pierwsza podstawowa sprawa dot parsowania typow z forum. Niekonczace sie bledy livescore/rankingu wynikaly z rozbieznosci w formacie typow, komentarzy przy typach lbu w oddzielnych postach wywracajacych program, niezauwazeniu sytuacji "typwy wyslane za" ew spoznialskich lub naniesionych poprawek plagiatow i gro pomniejszych rzeczy na ktore musialem zwracac uwage.
Dlatego wprowadzilem mozliwosc wysylania typow na stronei, ktore wszystkie tego typu problemy rozwiazuje. Nie pozwala wyslac po czasie, nie pozwala wyslac plagiatu lub za kogos itd, nie ma potrzeby szukania z kim gramy - jest to widoczne w formularzu wlacznie z typami przeciwnika, jesli je wczesniej od nas wyslal na stronie. Dodatkowo live i ranking na biezaco juz mam nadzieje bez bledow. Wada. trzeba niestety na strone wejsc, wczesniej zarejestrowac sie przez forum wysylajac mi na prywatna wiadomosc haslo ktore ma obowiazywac na stronie klikajac ten link
wyslij prywatna wiadomosc . Nastepnie do czasu zakonczenia sie ostatniego typowanego spotkania wyslac typy.
nie wiem moze nie potrafie pisac ale jak sam to czytam brzmi strasznie ale tak ni jest