[QUOTE]Oryginalnie wysłał anglist:
[qb]kiedy wy do kur.... nedzy zrozumiecie ze mecz przy kursie 1x kiedy jest 2 nigdy u zadnego buka nie wejdzie lecz kupon!!!!do kur...nedzy przeciez podobno jestescie zawodowcami ktorzy jak rondel mowi, gracie za pieniadze ktorych ja heszcze nigdy nie widzialem, wkur..... mnie z dnia na dzien od momentu kiedy zrezygnowakem z uslug eurosportu za numer jaki mi wycieli wynikiem live 0:0 lux-maroko.z 2000 tyc zrobilo sie 300 bo przeszly tylko mecze polski i tunezji

uke: [/qb][/QUOTE]Szanowny panie anglist

,
Niestety to też nie jest prawda. Kupon też nie wejdzie:
Z Regulaminu STS
"§ 9
WYPŁATA WYGRANYCH
1. Wygrana jest sumą, którą dostanie obstawiający przy odgadnięciu wyniku pojedynczego zakładu albo wszystkich wyników typowanych w zakładach wielokrotnych lub w przypadku spełnienia warunków dotyczących wygranych w innych grach objętych zakładami. "
Chyba że grasz rozpisem "x z y" i odpowiednia ilość meczy wejdzie. Pisz o tym wyraźnie jak postawiłeś, żeby uniknąć podobnych nieporozumień w przyszłości.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał anglist:
[qb]Po typy do mnie chcialoby sie powiedziec.
Trafnie wytypowany wynik polski i luxemburgu,panowie popadlem w zamouwielbienie ale coz skoro to juz kolejna wygrana ,lubie te klocki i
POWODZENIA wam zycze

iwo: [/qb][/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał anglist:
[qb]
oczywiscie ze trafilem,pomijam niezly szmal jaki zgarnalem ale liczy sie mina moich znajomych ktorzy w to nie wierzyli a dzisiaj chyla przedemna glowe
[/qb][/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał anglist:
[qb].....aaaaaa luxembourg i tak wszedl byl rozpisany szkoda ze nikt nie zalapal ("11")moglo byc rewelacyjnie ale
www.eurosport.de zawalilo...[/qb][/QUOTE]Teraz rozumiem, że miałeś Luksemburg na jednym kuponie wspólnie z innymi meczami rozpisany jako x z y i wszystkie TAMTE mecze weszły a Luksemburg oczywiście nie. Kasę dostaniesz za pozostałe mecze, ale nie za Luksemburg, który spieprzył kupon.
Przeczytaj swoje posty uważnie a zrozummiesz dlaczego mnie wkurzały. Uparcie twierdziłeś, że Luksemburg też wszedł :eek: i dostaniesz kasę za trafne wytypowanie Luksemburga :rolleyes: .
Mam nadzieję, że w przyszłości twoje typy będą jeszcze bardziej trafne, a teksty jasne

.
pozdrowienia
wuzz