Arsenal - Liverpool 2-1 Hibernian - Aberdeen 2-0 Newcastle - Tottenham 1-0 Vitoria Setubal - Sporting Lizbona 0-1 nie wiem jak wy ale ja głęboko przeżuwałem święta
Kolejka nr 16 (28-12-2002): Arsenal - Liverpool Hibernian - Aberdeen Newcastle - Tottenham Vitoria Setùbal - Sporting Lissabon 04.01.2003 22:15 ---- te spotkanie nie będzie brane pod uwage w liczeniu pkt. za kolejkę XVI ponieważ mecz jest dopiero za tydzień za pomyłke Przepraszamy wyjatkowo w tej kolejce prosimy typowac tylko 3 mecze
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Raho:Vitoria Setùbal - Sporting Lissabon 04.01.2003 22:15 ---- te spotkanie nie będzie brane pod uwage w liczeniu pkt. za kolejkę XVI ponieważ mecz jest dopiero za tydzień za pomyłke Przepraszamy wyjatkowo w tej kolejce prosimy typowac tylko 3 mecze
heh zeby było zabawniej w ostatnich 2 kolejkach kilka osob obstawialo tylko 3 mecz bo na 4 nie zdążyli. Hm.... czyżby nastrój świąteczny sprawił iż autor meczów tak sie pomylił. pozdrowionka!!!
Zaiste masz Raho racje. Dlatego puki co niech nikt nie podaje moze meczy do obstawiania, gdyż różne rzeczy mogą z tego wyniknąć. Jeszcze raz pozdrawiam i życze szczęśliwego nowego roku;)
I jeszcze jedno jak już jestem to może podam wyniki meczów które miały miejsce w tej kolejce.Oto wyniki meczów: Arsenal - Liverpool 1:1 Hibernian - Aberdeen 2:0 Newcastle - Tottenham 2:1