Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#20879 - 26/07/2002 21:26 Re: Co zmienić na forum...
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Nie wiem jak wy to widzicie ale mnie jeszcze denerwują tematy pisane z małych liter. W dziale "Stadion Piłkarski" tego problemu nie ma (na szczęście) ale "Sports Insider"...

PS: orzeł - dzięki za zwrócenie uwagi na powtarzające się tematy. Już zrobiłem z tym porządek.

POZDRAWIAM
DJ SOSNA

Do góry
Bonus: Unibet
#20880 - 26/07/2002 22:09 Re: Co zmienić na forum...
hi_res evil Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
Nie wiem jak wy to widzicie ale mnie jeszcze denerwują tematy pisane z małych liter. W dziale "Stadion Piłkarski" tego problemu nie ma (na szczęście) ale "Sports Insider"...[/QUOTE]dj, czy ty się aby nie zapędzasz?
na szczęście - to takie problemy w naszym dziale Stadion Piłkarski

i wiesz co? mi się nie podobają ani przecinki ani kropki ale przeważnie zachowuję te zdanie dla siebie - a już na pewno nie wydaję sądów o postach je zawierających

a forum? raczej bez cenzury bym wolał - to co dla jednego jest wartościowe dla drugiego może być kupą łajna - że przytoczę tu nie tak dawny przykład 8-run 9th inning Philadelphii
dopuszczam jeszcze ewentualne zamykanie duplikatów - i w ostateczności ban na ip/nicka - jak to miało miejsce bodaj raz w historii forum

no i popieram postulat Ufa - za dużo obrazków to niezdrowo - dobrze że jest limit uśmiechów - ale nie wiem czy jest limit na [img-i] - powinien być także w kB jeżeli to możliwe - jeżeli nie to ilościowy chociaż łatwo go nadużyć ładując jakąś megabitmapę

Do góry
#20881 - 26/07/2002 22:12 Re: Co zmienić na forum...
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał orzel:
[qb]Poza kasowaniem głupich tematów przydało by się jeszcze od modelatora ...[ciach][/qb][/QUOTE]To jest moderator od moderowania, nie modelowania, bo od tego jest chyba modelarz, ewentualnie fryzjer

Do góry
#20882 - 26/07/2002 22:57 Re: Co zmienić na forum...
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hi_res evil:
[qb]
i wiesz co? mi się nie podobają ani przecinki ani kropki ale przeważnie zachowuję te zdanie dla siebie - a już na pewno nie wydaję sądów o postach je zawierających

[/qb][/QUOTE]hi_res evil -> masz rację.Przesadziłem.Ale ja zawsze miałem "bzika" na punkcie wielkości liter :rolleyes:
Inna sprawa,że tematy zaczynające się od małych liter w dziale "Sports Insider" to w przeważającej większości dzieła...o małej wartości.

PS:hi_res evil - przyznaję że niektóre nazwy lepiej wyglądają pisane z małej litery (patrz:jeden z systemów,który był tutaj zanim się pojawiłem i na którym kształciło się wielu typerów...) iwo:

POZDRAWIAM
DJ SOSNA

Do góry
#20883 - 27/07/2002 02:40 Re: Co zmienić na forum...
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE] Oryginalnie wysłał Szakalik: Nic nie kumasz Adolfik... Nie wlacze o osobny dzial na F1. Chodzi mi o to ze stworzono dzial 'Tor zuzlowy' ktory zrzesza milosnikow tego sportu. Ale zauwaz ze F1, CARTY, i Motory nie moga pojawic sie w tym dziale gdyz jest to psrzeczne z tematem dzialu i dlatego wysepuja w dziale 'inne sporty' Jesli zas by Przemianowano 'Tor zuzlowy' na 'Sporty Motorowe' to zmiescilby sie tam i zuzel, f1, carty, motorki etci jednoczesnie zwiekszylo by sie zainteresowanie dzialem. A noz jakis fan zuzla odkrylby ze jest mocny w CARTACh Lepiej zawsze uwaznie przeczytac o co chodzi w danym postulacie [/QUOTE]No to ja przeczytam to co napisałeś poniżej jeszcze raz, a Ty mi to wytłumacz "dużymi literami"

[QUOTE] Oryginalnie wysłał Szakalik: Np. dzial 'Skoki Norciarskie' powinien wlasnie sie pojawic w innych sportach. A i mozna np. utworzyc dział 'US Sports' i wrzucic do niego Boisko do Koszykówki oraz Lodowisko. A europejskie mutacje tych sportów znalazły sie by wg mnie w dziale 'Inne Sporty' . [/QUOTE]No i sie zapytam: kto co o co nierozumie ...
Pozdrawiam

Do góry
#20884 - 27/07/2002 02:58 Re: Co zmienić na forum...
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Panowie tu miały być propozycje . I tak Conrad zadecyduje i wybierze to co najlepsze , więc po co te dyskusje ?

Do góry
#20885 - 27/07/2002 05:17 Re: Co zmienić na forum...
Vicente Offline
addict

Meldunek: 25/08/2001
[QUOTE] Oryginalnie wysłał Szakalik: Np. dzial 'Skoki Norciarskie' powinien wlasnie sie pojawic w innych sportach. A i mozna np. utworzyc dział 'US Sports' i wrzucic do niego Boisko do Koszykówki oraz Lodowisko. A europejskie mutacje tych sportów znalazły sie by wg mnie w dziale 'Inne Sporty'

W całej tej wymianie zdań również poprę Hansia, bo chyba ktoś ma nierówno pod sufitem skoro twierdzi że np. temat EUROLIGA należałoby przenieś do działu Inne sporty. A co niby Europejska koszykówka to totalna żenada nie zasługująca na miejsce w temacie Boisko do koszykówki. To skąd nagle bierze sie tylu europejczyków w najlepszej lidze świata? Bo chyba powód iż grali do tej pory w "zmutowanych" odmianach koszykówki nie jest najlepszym argumentem do podpisania kontraktu z drużynami NBA.
Najpierw pomyśl, potem napisz...dobrze że w wypowiedziach nt. F1, i Bundzie jest odwrotnie.
Pozdrawiam.

Do góry
#20886 - 27/07/2002 05:41 Re: Co zmienić na forum...
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Vicente:
A co niby Europejska koszykówka to totalna żenada nie zasługująca na miejsce w temacie Boisko do koszykówki. To skąd nagle bierze sie tylu europejczyków w najlepszej lidze świata? Bo chyba powód iż grali do tej pory w "zmutowanych" odmianach koszykówki nie jest najlepszym argumentem do podpisania kontraktu z drużynami NBA.[/QUOTE]Nie to NBA schodzi na psy. Jeden z przekupnych wlodarzy klubu J. West pewnie wzial spora lapowe od menedzara Trybanskiego, ktory nie bedac nawet w drafcie podpisal blisko 5 milionowy 3-letni kontrakt z Grizzlies. W Polsce grywal ogony, nie mowiac o Eurolidze. West i trener Lowe twierdza, ze facet ma niebywaly talent, a ja sadze ze to bedzie zwykly zonk, choc za te pieniadze sila rzeczy swoje 3-4 minuty na parkiecie dostanie...

Do góry
#20887 - 27/07/2002 17:28 Re: Co zmienić na forum...
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Vincente i Adolfik dalej nie kumacie. Chodzi mi o stworzenie tak jak SebaS mowi dzialu US SPORTS. Zastapilby on Lodowisko do Hokeja i Koszykowke! Bo w koncu znaczna czesc dyskusji w tych dzialach dotyczyla sportów za oceanem! Ale w pierwszym swoim poscie w tym teamcie powiedzialem co chece. Te US Sports to byla tylko propozycja jak wspominalem upiekszania forum pod wlasnego siebie. Kazdemu co innego odpowiada

Do góry
#20888 - 14/08/2002 04:04 Re: Co zmienić na forum...
Kodi Offline
enthusiast

Meldunek: 30/09/2001
moja propozycja

dział Pt. konkursy inne

niektórzy narzekaja na nadmiar konkursów, które przeszkadzaja w swobodnej nawigacji po forum

tam ludziska mogli by sie wyrzyc

mozna by tam umiescic rózne konkursy które maja po kilka topicków takie jak np. toto bunda miesci sie w kilku tpicach ;
konkurs , wyniki itd itp

ponoc ma cos ruszyc w zwiazku z liga angielską

było by trosze tego

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3