[QUOTE]Oryginalnie wysłał simka_airMen: [QB]Mr Forceami - Giant Clicquot E. 2 kurs 1.80
Mr Forceami w dwóch ostatnich wyścigach był 8 i 8, a Giant 8 a ostatnio 4.Mimo, że stosunek zwycięstw obydwu to 26% do 17% dla Forceami to chyba Giant się przełamie i go pokona.Stawiam na niego ale :3gw: .... za małą kaskę
Co sądzicie o zakładzie w Unibecie na powożącego, który odniesie najwięcej zwycięstw w gonitwach (oczywiście w Szwecji). Ja uważam, że zakład na E.Adiellsona za miejsce 1-3 z kursem 2 jest wart zagrania. No ale na ewentualną wygraną trzeba czekać rok ...
simka_airMen
old hand
Meldunek: 16/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kili44: [qb]Co sądzicie o zakładzie w Unibecie na powożącego, który odniesie najwięcej zwycięstw w gonitwach (oczywiście w Szwecji). Ja uważam, że zakład na E.Adiellsona za miejsce 1-3 z kursem 2 jest wart zagrania. No ale na ewentualną wygraną trzeba czekać rok ...[/qb][/QUOTE]Rok to roszke za długo :stop: a wiele moze sie zdarzyc np kontuzjia Konika to jest zdecydowane za długi okres jak dla mnie NO BET
ludi
journeyman
Meldunek: 03/01/2004
dzisiaj była promocja na C.K.Macka-a tak to nie ma nic? wszystkie kursy bardzo ciężkie,bo czy warto ryzykować na Prince of North'a??? szkoda że w expekcie nie ma kursów na place 1-3
simka_airMen
old hand
Meldunek: 16/08/2003
Clinique of All dobry konik juz drugi raz grałem tegp konika i drugi raz WIN na dodatek WIn w całym wyscigu szkoda tylko ze nie grałem na zwyciestwo w całym turnieju
Zauwazyłem że warto przygladac sie spadajacym kursom w expe i Unibecie to czasami pomaga
Ja proponuję założyć nowy temat, bo tu się już troche robi bałagan. Każdy chętny dawałby max. 3 typy dziennie i wieczorem byłoby rozliczenie dnia (mogę to robić ja). Trzeba by podać nazwę toru, godzinę, kursy i stawkę w skali 1-10. No chyba, że wolicie grać cały czas tą samą stawką. To jak, zakładamy nowy temat? Powiedzcie co o tym sądzicie...