Już 850 tys. zamówień. Co za niezwykła popularność tej imprezy.
W życiu na żaden mecz reprezentacji rozgrywany w Polsce nie przyszłoby 200 tys ludzi. Nawet gdyby był tak duży stadion i wpuszczaliby za darmo. A tu proszę - ponad 400 tys. Polaków (podzieliłem zamówienia przez 2 bo taki jest limit na osobę) chce wyjechać do Austrii i Szwajcarii. Przedsiębiorczy rodacy poskładali zamówienia na kogo się da (średnia wyjdzie pewnie przynajmniej z 5-6 osób na jednego faktycznego kibica). Można powiedzieć jaki związek tacy kibice. Powodzenia w losowaniu!
A moim zdaniem na finał Euro 2012 gdyby był stadion na 200 tys. pojemności a Polska w finale to byłby komplet

Mówię poważnie, zakładając niskie ceny biletów.
Co do drugiej częsci posta chyba nie piszesz poważnie. Czy skoro wiem, że inni zakładają konta i zamawiają bilety na kilka osób to ja mam uczciwie założyc tylko na siebie i prosic Bozie o cud? Najpierw jełopy z PZPN biorą większośc biletów dla siebie i sponsorów a potem jeszcze zdziwienie, że każdy kibic chce zwiększyc swoje szanse na bilet

Ja sam mam 2 zamówienia jedno swoje i drugie na brata. Nie widzę w tym nic złego.