Witam!
Wczoraj rozpczalem reaktywacje rozgrywek II ligi. Probowalem sie skontaktowac z Pelem, ale nie daje znakow zycia, wiec postanowilem zrobic to samo z I liga. Pele pisal mi kiedys, ze ma problem z zalogowaniem sie na nowym forum, wiec poki co ja poprowadze wszystkie formalnosci zwiazane z wznowieniem rozgrywek I ligi dopoki Pele sie nie zglosi.
Po pierwsze, wydaje mi sie, ze ponad miesieczna nieobecnosc forum mogla zniechecic niektorych uzytkownikow do forum, dlatego prosze wszystkich o zglaszanie checi dalszego uczestnictwa w konkursie. Gdyby nie zglosili sie wszyscy zawodnicy, bedziemy musieli nieco zreformowac lige, byc moze przeprowadzic nowy nabor (oczywiscie do II ligi).
Jutro powysylam jeszcze wszystkim zawodnikom I i II ligi privy z przypomnieniem o konkursie.
Rozgrywki planowalbym rozpoczac za 2 tygodnie, dlatego prosze o potwierdzenie checi uczestnictwa w konkursie do przyszlej srody (01.12.), tak, zebysmy mieli jeszcze czas na ewentualne zmiany w lidze.
To byloby na tyle, reszte szczegolow (o ile jakies poki co beda) otrzymacie wkrotce w privach.
no i oczywiscie skladam potwierdzenie jako pierwszy

Pozdrawiam!