Brak mi słów na złodziejstwo Sportingbetu !!! Na stronie jest bonus 400zl przy wpłacie 2tys. Płaciłem tydzień temu obrót trzeba było zrobić więc zabrałem się do roboty w pare dni grając spokojnie zrobiłem obrót ponad normę i jak napisali mi że dopiero po obrocie dodadzą mi bonus, czekam czekam nic. Postanowiłem napisać do nich maila i oto treść odpowiedzi:
Szanowny Kliencie,
Uprzejmie informujemy, że bonus powitalny nie mógł zostać niestety skredytowany na Pana koncie gracza, gdyż po wnikliwiej analizie Pana historii zakładów zespół traderów przyznał Panu status gracza zawodowego. Zgodnie z naszymi zasadami:
„Uwaga: W promocjach nie mogą wziąć udziału gracze o statusie zawodowym. Jeżeli chcesz sprawdzić swój status gracza wyślij do nas email na adres poland@sportingbet.com lub zadzwoń na infolinię 008001114759 (0,35 PLN brutto za rozmowę).”
Mamy nadzieję, że powyższe informacje okazały sie pomocne.
W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z nami:
http://pl.sportingbet.com/t/forms/contactUs.aspxSerdecznie pozdrawiam
Witek
Co za ch. ten witek łowcca młodych pitek to chyba tam za karę pracuje. BLACK LIST ten buk nie dość że limity to jeszcze takie jaja sobie zrobili , więc tam nie ma bonusa to ściema wielka.
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!