#2022007 - 03/02/2008 21:49
Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów
[Re: [b]tv[/b]]
|
old hand
Meldunek: 07/03/2005
|
"SenDPL"-
czyjeś wygrane czy przegrane to sytuacje czasowo zmienne-
w przeciwieństwie do u co poniektórych niskiego poziomu ilorazu
IQ,który jest stały a skutkuje m.in.brakiem poczucia humoru i
umiejetności odczytywania aluzji,półtonów czy wręcz żartu
zawartego zarówno we wpisie Conrada jak i moim do tego wpisu
komentarzu....
Niech ktoś mi powie, że to tylko tania prowokacja...
|
Do góry
|
|
|
|
#2022013 - 03/02/2008 21:49
[Re: Maciek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Osób podstawionych nie ma temat bezsenowny , jednak muppet mnie chyba przekonałeś że pracę jakąś trzeba mieć ,jednak nie zaprzeczycie że praca u buka stwarza Wam niesamowitą przewage w ogrywaniu bukow nad tymi ktorzy nie pracuja buka a też zarabiają. nie zaprzeczam, potwierdzam, podziwiam. ale nie znaczy to, że komuś przeszkadzam tym samym w wygrywaniu (no chyba ze w sposob matematyczny, ale na tym chyba polega odds compiling- i nie jest to zlosliwosc tylko... kreowanie rzeczywistosci  ) Gwarantuję Wam że dla firmy bukmacherskiej dużo więcej można zarobić (jeśli jest się pewnym swojego typu) wystawiając SW/najwyższy kurs na rynku/dając pograć ludziom middla, niż wysyłając w eter umyślnie złego typa
|
Do góry
|
|
|
|
#2022047 - 03/02/2008 21:56
[Re: wichrowe wzgórza]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
przeczytałem ten temat i juz naprawde nie wiem co o tym myśleć... Experto dał się poznać jako przyzwoity gośc. znamy się juz od jakiegoś czasu, i sporadycznie pogadalismy troche na GG. czasem zarzucił jakimś typkiem. i tyle. jednak pózniej tych typów było coraz więcej! jako że nie lubie ryzyka, to grałem je sobie po 5$ sztuke, czasem w chwilach szaleństwa za 10$. naprawde rzadko któryś nie wchodzil, bo tak generalnie to wszystko jak w masło  zastanawiało mnie w sumie dlaczego tak mi podstawia pod nos te picki, no ale po co snuć teorie spiskowe. doszłem do wniosku, że najwyraźniej mnie polubiał i pokoleżeńsku wystawia mi gotowe typki, aby mógł troche grosza zarobić  co ciekawe zachęcał mnie, abym tymi typami dzielił się również ze swoimi znajomymi. tak tez robiłem. i jak nie trudno się domyśleć, wszyscy byli mi wdzięczni. darmowa i praktycznie pewna kaska, kto by się nie cieszył. nie jestem łasy na pieniądze, dlatego też granie singielków za 5-10$ w zupełności mnie satysfakcjonowało. Jednakże Experto mi uświadomił, ze w pewnym sensie grając za takie drobne narażam się jakby na straty. wygrywam jakies 15$ na picku, a mógłbym zarobić 50$... 70$... 100$... tak sobie pomyslałem, ze w sumię racja. zacząłem grać troszke "grubiej". tzn. u mnie grubiej to bylo 30-40$ na typ. to samo zasugerowałem swoim znajomym, a tymczasem sie okazało, że zdecydowana większość z nich juz sama wpadła na to, aby podnieść stawki  no i niestety zaczoł się pech  na 4 typy aż 3 były chybione. utopiłem na tym około 90$, co dla mnie jest sporym pieniądzem. ale nic tam pomyslałem, łatwo przyszło (jakies 110$ wcześniej zarobiłem grając po 5-10$)- łatwo poszło. chcialem wrócic do grania za te swoje mikro-kwoty, jednak Experto mi uświadomił, że to byłby spory bład. jak to mówił "nie ma co się przejmować chwilowymi niepowodzeniami". doradził, aby dalej grał tymi wyższymi stawkami a odrobie wszystko z nawiązką. dałem się namówić... kolejne 2 typy zagrałem po 50$/sztuka (to były overy w premiership). oba pudła  nie musze chyba mowić, ze nieźle mnie to załamało :/
|
Do góry
|
|
|
|
#2022054 - 03/02/2008 21:57
[Re: rockeman]
|
Carpal Tunnel
|
ale pocieszało mnie to ,że Experto tez był zdziwiony, ze te picki nie weszły. postanowiłem ostatni raz zaryzykowac i zagrąłem kolejnego singla za 50$ i... weszedł!! i to był mój ostatni powód do radości  dalej grałem single po 40-50$, przy czym tak jak wcześniej czasem ktoryś typ nie wchodził, tak teraz wszystko sie odwróciło! trafiałem po 1 na 4 typy  byłem tym sfrustrowany, ale Experto też był zakoczony takim obrotem spraw (wiem to , bo podczas rozmowy na GG napisał mi: "naprawde jestem zaskoczony takim obrotem spraw"). juz miałem rzucić to wszystko w cholere, ale dałem się ponownie namówić... Experto zaproponował, aby zastosował progres stawek - to sprawi, ze odrobie straty i wyjde na ładny plus. no i tak tez zrobilem... ale typy nadal nie chciały wchodzic  skończyło sie na tym, ze mój bilans finansowy to -540$. totalnie mnie to dobiło. postanowione - kończe z tym!! aż tu w piątek Experto pyta "chcesz odrobić straty?". co za pytanie? a kto by nie chciał  powiedział, że od kumpla ma pewke, i że nie ma bata, aby pick nie siadł. i przekonał mnie...150$ miałem jeszcze swoich, ale kolejne 330$ juz napozyczałem od kumpli obiecując, że szybko oddam. ten pick to był over 5 w meczu NHL st.louis-anaheim (1,95). mecz z piątku na sobote. wynik... 0-0... st.louis wygralo po karnych... do tej pory jestem roztrzęsiony... z czego mam teraz ludziom pieniądze oddac  znajomi , bo podsunąłem im ten pick, sa na mnie wściekli, bo sami równiez nieżle na tym popłyneli  "podziekowałem" Experto za ten pick... ale on napisał mi, ze typ był naprawde dobry. ogladal ten mecz i mówil, ze pick nie wszedł wyłacznie dlatego, ze sędzia kalosz był i nie uznawał prawidłowo zdobywanych bramek. że niby co chwile jakis niesluszny spalony, czy coś takiego  ale co to mi za pociecha, skoro jestem chudszy o 480$ (w wiekszosci pożyczonych  ) , nie wspominajac o tej kasce wczesniej uwalonej...
|
Do góry
|
|
|
|
#2022062 - 03/02/2008 21:58
|
Carpal Tunnel
|
myślałem, ze to zwykły pech... ale ten temat otworzył mi oczy, co tak faktycznie mogło mieć miejsce... a co ciekawe, to Experto usilnie mnie namaiwal do grania wlasnie w Pinnacle. tak też robiłem. jednak pare razy znalazłem lepsze kursy u innych buków, i mówiłem mu, ze zagram w centrebet dany pick. to mi mówil, ze tak sie nie robi, ze to amatorka, ze jak tak bede postepował to nigdy na poważnie nie zarobie. powiedzial, żebym bez wzgledu na kursy grał wszystko w Pinnacle, bo Ci którzy zarabiają na zakłądach, trzymają się jednego buka. wcześniej uważałem, ze to po prostu dobre rady. dopiero teraz zauważyłem, że coś tu było nie tak.... ale dolina  chyba ladnie dałem się porobic  ps. sorka za 3 posty, ale w jednym nie chcialo wysłac...
|
Do góry
|
|
|
|
#2022069 - 03/02/2008 21:59
[Re: SenDPL]
|
addict
Meldunek: 23/12/2007
|
"SenDPL"-
czyjeś wygrane czy przegrane to sytuacje czasowo zmienne-
w przeciwieństwie do u co poniektórych niskiego poziomu ilorazu
IQ,który jest stały a skutkuje m.in.brakiem poczucia humoru i
umiejetności odczytywania aluzji,półtonów czy wręcz żartu
zawartego zarówno we wpisie Conrada jak i moim do tego wpisu
komentarzu....
Niech ktoś mi powie, że to tylko tania prowokacja... "SenDPL"- sam musisz sobie odpowiedzieć,czy to że się w tym moim wpisie odnalazłeś to wynik niskiej samooceny czy też niskiego IQ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#2022100 - 03/02/2008 22:03
|
addict
Meldunek: 23/12/2007
|
myślałem, ze to zwykły pech... ale ten temat otworzył mi oczy, co tak faktycznie mogło mieć miejsce... a co ciekawe, to Experto usilnie mnie namaiwal do grania wlasnie w Pinnacle. tak też robiłem. jednak pare razy znalazłem lepsze kursy u innych buków, i mówiłem mu, ze zagram w centrebet dany pick. to mi mówil, ze tak sie nie robi, ze to amatorka, ze jak tak bede postepował to nigdy na poważnie nie zarobie. powiedzial, żebym bez wzgledu na kursy grał wszystko w Pinnacle, bo Ci którzy zarabiają na zakłądach, trzymają się jednego buka. wcześniej uważałem, ze to po prostu dobre rady. dopiero teraz zauważyłem, że coś tu było nie tak.... ale dolina  chyba ladnie dałem się porobic  ps. sorka za 3 posty, ale w jednym nie chcialo wysłac... A gdy się tam w Pinnacle rejestrowałeś to podał Ci może taki kod referencyjny jaki podał 1369 innym userom,którym też jakoś tego buka szczególnie zzachwalał?
|
Do góry
|
|
|
|
#2022160 - 03/02/2008 22:17
[Re: connor]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2022179 - 03/02/2008 22:19
[Re: rafal08]
|
Tata
Meldunek: 27/01/2007
|
Smiech na sali  , poprostu szukanie winnych swojej głupoty. Grałes za smieszne pieniadze i Experto chciał Ci pomoc zarobic cos wiecej(bo grajac za płaskie stawki nie wygra sie duzych pieniedzy ) a ze w sporcie nie ma nic pewnego to.... Sam wtopiłem nie raz duza kase i nie szukałem winnych. Zadawałem sobie pytanie czy "lepiej lyzeczka a cały czas , czy moze lepiej lycha a raz" A co do tego ze chciałes sie odbic i pozyczyles ..to chyba prawie kazdy po wtopie ma takie odczucia  "pozycze odbije sie i oddam " ale to nie zawsze wychodzi - cos o tym wiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2022207 - 03/02/2008 22:23
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
|
Wow ale historia. Zbanujmy Experto moze nie od razu ban, ale licze, że Conrad obiektywnie przyjrzy się sytuacji i wlepi Experto przynajmniej oszczerzenie, na które z pewnością zasłużył (b]tv[/b], dostałem przed rejestracją kod referencyjny... ale nie doszukiwałem sie w tym jakiegos podstępku...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|