Strona 7 z 18 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 >
Opcje tematu
#2021364 - 03/02/2008 08:47 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
Linc Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2006
Originally Posted By: Ignorator
Originally Posted By: tomsport
nie szukam zadnych teorii spiskow ale :
1. nikt nikomu nie kaze grac typow danego useta ( moda )
2. jakie jest zrodlo finansowania mecz.pl (place dla modow i pozostale koszty zwiazane z prowadzeniem forum )
3. buki kupuja mecze to jaka bedzie dla nich trudnosc "ingerowania" we forum aby pojawiala sie jak najwieksza ilosc blednych typow ?

Kurcze jestem modem \:\) i do tego mam tutaj na forum swój temat , także typuję z analizą. Zawsze daje tutaj typy, które gram. Ostatnio Kamerun-Zambia 1 \:\) jaki wynik był tego spotkania \:\) kilka osób dzięki mnie zarobiło. Więc pytam się czy nie warto mi ufać \:\) , bo ze słów tomsporta wynika, że nie, bo Ignorator to mod i człowiek, który jest w układzie mecz.pl \:\)

.::Think Twice::. Ignorator.

sam zwracasz uwage userom, ze nie potrafia czytac ze zrozumieniem a sam to robisz, pokaz mi, gdzie napisalem, ze nie mozna Tobie zaufac, ze jestes w jakims ukladzie? ale z drugiej strony podanie kilku czy kilkunastu poprawnych typow jeszcze o niczym nie swiadczy

PS. Twoje analizy sa OK

Do góry
Bonus: Unibet
#2021367 - 03/02/2008 08:51 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Llama]
Linc Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2006
Originally Posted By: Llama
Originally Posted By: RoccoRunner
[quote=tomsport]
1. nikt nikomu nie kaze grac typow danego useta ( moda )

i co z tego? a skad wiesz ktos jest podstawiony a kto nie, przeciez to nie musi byc mod

ale mnie nie interesuje kto jest a kto nie ( no moze z czystej ciekawosci ), ja gram swoje typy i pozniej mam tylko do siebie pretensje ale czytam typy i analizy innych ;\)

Do góry
#2021379 - 03/02/2008 08:59 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Linc]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
tomsport punkt 1 z tych trzech co napisałeś sugeruje, że nie powinno się grać typów moderatorów, bo oni są opłacani z pieniędzy jakie dają bukmacherzy za reklamę na forum. To wynika z twoich trzech punktów \:\) Ja się nie mylę po prostu odnoszę się do twojej wypowiedzi.

Na koniec dodam, że mylicie się strasznie. Forum spełnia swoje podstawowe funkcje o których pisał przeszło osiem lat temu Conrad. Tak naprawdę firmy bukmacherskie mają prawie zerowy wpływ. To, że ktoś pracuję dla niej o niczym nie świadczy. Wymienione osoby zrobił wiele dla tego forum i tak naprawdę należy im się chociaż za to dobre słowo. Także moderatorom, którzy mają duży wpływ na forum. Dzięki nam jest spokój i każdy może robić tutaj wszystko (oczywiście przestrzegając regulamin). W ostatnim czasie choćby ja, amkwish czy Fro_Lech zmieniliśmy podlegające nam działy tak aby każdy mógł mówić w nim o czym chcę. Także wprowadziliśmy konkursy i rankingi, które sprawdzają się. Naprawdę nie powinniśmy narzekać na to co jest na forum. Jest ono bogate i wiele fajnych informacji można znaleźć. Jest tutaj kilku ekspertów, którym można swobodnie zaufać \:\) naprawdę mam więcej zalet niż wad. Oczywiście pojawią się też błędy, ale jeśli tak już są to nie umyślne. Naprawdę panowie wróćmy do pracy , bo działy ligowe święcą pustkami a my mówimy o rzeczach mało ważnych. Kończe na dzisiaj, bo jutro do pracy trzeba iść. Powodzenia w zakłądach

Do góry
#2021380 - 03/02/2008 09:00 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Llama]
Destroyer Offline
enthusiast

Meldunek: 31/07/2005
ehhh...
biedne dzieci, którym nie udało się zarobić tak "łatwej kasy" muszą się wyżalić, czyż nie?!
ludzie przecież jak się prowadzi tego typu "biznes"(zakłady) to trzeba za morde wszystko trzymać. Kto mówi, że ma być fair!!?? Zresztą tak jest nie tylko tutaj w tej branży.
a co do tych specjanych użytkowników/typerów, to nie miejcie pretensji, bo w pracy trzeba być posłusznym! Jak pracodawca każe siedziec cicho to sługusy tak mają robić i tyle.
jak coś to - no offfence
///myśl po dwakroć/// \:\)

Do góry
#2021389 - 03/02/2008 09:10 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Lord Devastator]
Chivas Offline
a.k.a. "Juvcio Djokovic"

Meldunek: 21/05/2005
Originally Posted By: Lord Devastator
:D pamietam jak ktos pisal głupoty ze 'bukow nie interesuje wynik bo niezaleznie od niego beda do przodu' - podpisze sie ktos pod takim stwierdzeniem sie ktos czy musze znalezc
Szkoda ze buczki nie rozumieja powyzszej zasady limitujac wygrywajacych i to juz oblednie ostatnimi czasy

wiesz co przyjacielu ja sie pod tym podpisze, zobacz ile zdarzen jest w ofercie, co z tego jak na 3 meczach straca jak na nastepnych 10 nadrobia miliony. Nie wszyscy graja jak Ci co sa limitowani, limitowanych jest maly procent, nie musza im zakladac limit zeby byc do przodu, czuja zagrozenie to daja limit, wiecej zarobia- a moze mniej poniewaz ta osoba ktora dostala limit wlasnie by zaczela przegrywac? Oni to maja w pizdzie zawsze zarobia, a wiesz na czym? na samej marzy i tutaj nie ma co dyskutowac, bukmacher najwiecej zarabia na marzy! policz sobie teraz w prosty sposob ile Bwin zarabia na grania na "live" masz mecz tenisa przypuscmy tiebrek kursy 1,85-1,85, gra 1000 osob, polowa na jednego polowa na drugiego, obchodzi ich wynik?:) nawet jesli 800 da na zwyciezce tiebreaka to teraz zobacz w oferte i popatrz ile tam jeszcze jest zdarzen do gry? hehe to jest smieszne jak na marzy oni zarabiaja a my ciagle gramy i gramy i ja tez:D
Dlatego buki zawsze zarobia!zawsze! chyba ze bedzie rekordowy fix hehe ale i tak nie wyplaca bo wtedy powiedza o dziwo ze byl wal. Bukmacher zawsze wygra, Typer wygra ale co 30 bedzie do przodu a tych 29 doplaca kase do budzetu buka
dobranoc

Do góry
#2021393 - 03/02/2008 09:19 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Chivas]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
To ryzyko inwestycyjne.
Pewnie ze bukom zalezy na rownowadze.
Przyklad:
druzyna a vs druzyna b
kursy 1,9 vs 1,9

A wiec oszczowane prawdopobienstwo to po 50%, jesli w takim przypadku beda miec przyjete po rowno kasy na jedna i druga druzyne, chyba oczywiste ze beda na plusie, dzieki marzy, bezpieczne i dochodowe, a wiec rownowaga to zero ryzyka.

Do góry
#2021395 - 03/02/2008 09:23 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Chivas]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Czytam sobie tak ten temat i czytam i doprawdy nie mogę wyjść z podziwu dla postawy niektórych osób.

Czy wy naprawdę myślicie, że mnie interesuje czy firma dla której pracuję zarobi 5 milionów czy 10 miliardów? Ja mam w firmie określoną funkcję, staram się sumiennie wykonywać swoją pracę, dostaję za nią stałe wynagrodzenie co miesiąc i naprawdę koło nosa lata mi to jaki będzie bilans firmy.

Odkąd podjąłem prace u buka absolutnie nic się w moim życiu typerskim nie zmieniło, jedynie uzyskałem dostęp do pewnych narzędzi, które szybko pokażą mi gdzie na dany zakład mam najwyższy kurs czy też najlepszą linię u/o na interesujący mnie mecz koszykówki.

Czy wy myślicie, że mnie obchodzi czy osoba wystawiająca kursy na 7-mą ligę norweskiej piłki ręcznej zarobi na graczach czy tez wtopi kupę siana?
Firma i tak na swoje wyjdzie, a ja stałe comiesięczne wynagrodzenie dostanę, więc jakie ma to dla mnie znaczenie?

I na zakończenie ze specjalnymi pozdrowieniami dla poszukiwaczy teorii spiskowych: http://www.pewniak.pl/index.php?page=szczegoly_typera&id=52&nazwa=tomo
Takie typy publicznie podawałem JA, pracownik firmy Nordicbet.

Pozdrawiam normalnych \:\)

Do góry
#2021405 - 03/02/2008 09:42 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006

Chłopie on nie ma na takie głupoty czasu to po pierwsze a po drugie nie masz dowodu, że zrobił coś specjalnie źle na forum. Poza rola takiej osoby może ograniczyć się tylko do jednego. Ktoś pisze na forum, że w reprezentacji Zambii jest konflikt. Wówczas osoba pracująca w danej firmie mówi o tym aby buk nie stracił za dużo na tym zakładzie i tak naprawdę to tyle. A mówienie ciągle o spiskach, że ktoś tutaj komuś świnie, ale to takie polskie nasze. Zapewne większość z was zazdrości im, że pracują tam. Tylko pytanie chcielibyście być w obcym kraju bez rodziny i przyjaciół?. Zapewne nie.

Oczywiście, że nie mam dowodu, gdybym miał to mam szczerą nadzieję, że Conrad banowałby takich ludzi bez mrugnięcia okiem! Z drugiej strony, jeśli chcemy być dosłowni w tych wszystkich bezsensownych "szukaniach dowodów" to każdy nietrafiony typ Toma to teoretycznie jest dowód. Ale skończmy już te dowody, bo szukanie ich jest bez sensu. Chłopak sam się przyznał, że pracuje dla buka, więc coś w tym jest...
PS: sam mieszkam za granicą z dala od rodziny i przyjaciół; podobnie jak Tomo jestem tu w celach zarobkowych, więc swing and a miss jak to się tutaj mówi \:p

Generalnie krótko podsumowując temat to można powiedzieć stałą prawdę. ?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Tyle tylko, że nikt przecież nas nie zmuszał do grania a oczernianiu ludzie, którzy dają z siebie na forum naprawdę sporo jest po prostu przykre i zarazem smutne \:\(

Weekendowego kuponu to nawet nie będę komentował, bo to marna zaczepka. Co do zmuszania do grania - oczywiście, że nikt nikogo nie zmuszał, ale większość się sugeruje pisanymi tutaj analizami, więc jeśli ktoś sieje tutaj zamęt to niewątpliwie narusza regulamin forum (kolejny raz powołuje się na pierwszy post na forum mecz.pl autorstwa Conrada).

Originally Posted By: Szewa

Nie dałbym sobie ręki uciąć za coś czego nie jestem do końca pewien. Ale jest jedno, bardzo trafne i świetnie pasujące do tej sytuacji przysłowie "Umiesz liczyć, licz na siebie". Czyjaś opinia, to u mnie ostatnia rzecz, jaką się sugeruję przy wyborze typu. Chyba, że są to osoby, co do których mam pełne zaufanie, ale takich osób jest niewiele \:\)

Skoro czyjaś opinia/analiza nie jest dla Ciebie żadną wartością przy podjęciu decyzji, powiedz mi jedno: co robisz na tym forum? (no chyba, że przesiadujesz w To&Owo). Sam z przyzwyczajenia nie gram czyichś typów, ale chętnie odwiedzam forum, aby looknąć na jakąś interesującą analizę/statystykę/ciekawostkę. To zdecydowanie pomaga w dalszym procesie selekcji...

Originally Posted By: Szewa
Jeszcze raz powtórzę: "Umiesz liczyć, licz na siebie".

Proszę mi pokazać jakiekolwiek info, jakąkolwiek analizę, któregokolwiek z userów, która rzekomo miałaby wprowadzać błąd i zachęcać do gry na jakieś zdarzenie.

Konkrety poproszę \:\)

Kolejny polujący na czarownice i szukający dowodów... Oczywiście, że nie ma dowodów (teoretycznym dowodem jest każdy nietrafiony typ Toma na tym forum, ale to bardzo teoretyczne stwierdzenie), Tomo nie jest na tyle głupi, żeby pisać 10 zrąbanych analiz dziennie, które mógłbym tu teraz podać jak "dowód". Zapewne ma swoje metody działania, to chyba oczywiste...

Originally Posted By: _Korver_
Ludzie, nie bagatelizujmy. To, że tomo siedzi w Estonii i pracuje dla buka było wiadome już od jakiegoś czasu. Nie wiem czy nawet na forum tego nie czytałem. Mimo to nie wpłynęło to w jakimkolwiek stopniu na trafność propozycji podawanych przez niego na forum, a może inaczej, typy, które podawał dały zysk . I mogę to powiedzieć z pełną świadomością, bo po prostu je grałem ;\)

Tu też trochę przesadzam(y) z tą nagonką na samego Tomo - ja go podaję jako przykład, bo po prostu jego xywka gdzieś tam przewinęła się na początku tematu, poza tym sam się przyznał, że pracuje dla buka. Zapewne jest więcej "grzeszników" na tym forum ;\) Osobiście go nie znam, ani nie wiem jak typuje

Originally Posted By: Destroyer
ehhh...
biedne dzieci, którym nie udało się zarobić tak "łatwej kasy" muszą się wyżalić, czyż nie?!
ludzie przecież jak się prowadzi tego typu "biznes"(zakłady) to trzeba za morde wszystko trzymać. Kto mówi, że ma być fair!!?? Zresztą tak jest nie tylko tutaj w tej branży.
a co do tych specjanych użytkowników/typerów, to nie miejcie pretensji, bo w pracy trzeba być posłusznym! Jak pracodawca każe siedziec cicho to sługusy tak mają robić i tyle.
jak coś to - no offfence
///myśl po dwakroć/// \:\)

Kolejna marna odzywka - biedne dzieci - no tak nie nie ma argumentu, to trzeba czymś innym przyłatać, a coooo...

Oczywiście zgadzam się, że nie każdy jest fair, a bukom (podobnie jak i nam - typerom) głównie zależy na własnym interesie. Zaznaczam jednak, że w naszym interesie, jako typerów, jest omijanie min podkładanych przez cwaniaczków zatrudnionych przez buków. Jeśli taka "pefffka dnia" okaże się miną, to sporo osób na forum umoczy, a tego chyba nikomu nie życzysz, prawda?

Do góry
#2021407 - 03/02/2008 09:52 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: connor]
Terry Butcher Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2003
Originally Posted By: Experto
To ryzyko inwestycyjne.
Pewnie ze bukom zalezy na rownowadze.
Przyklad:
druzyna a vs druzyna b
kursy 1,9 vs 1,9

A wiec oszczowane prawdopobienstwo to po 50%, jesli w takim przypadku beda miec przyjete po rowno kasy na jedna i druga druzyne, chyba oczywiste ze beda na plusie, dzieki marzy, bezpieczne i dochodowe, a wiec rownowaga to zero ryzyka.

Zgadza sie, ale jak Azjaci ustawia jakis mecz to warto na tym pewnym typie troche zarobic. Jesli propaganda pojdzie w druga strone bukmacherzy ze spokojem zapna swoja marze, jak i byc moze zabonusuja na tej lewiznie. Druga sprawa to drobniejsze ustawki robione przez 'szara strefe' w mniej popularnych ligach gdzie i tak sa niewielkie limity. Czym faworyt bardziej popularny (rowniez dzieki dobrym analizom) tym wiecej kasy do wyciagniecia na niespodziance .
To forum nie odbiega zasadniczo od innych. Czym wiecej pieniedzy w biznesie tym i srodki bardziej wyrafinowane. Chyba nikt nie ma watpliwosci jak to dziala. Inna sprawa, ze na tym forum przydaloby sie dla rownowagi wiecej merytoryki. Ale to z drugiej strony hamowaloby strumien pieniedzy, z ktorych przeciez ci Panowie zyja.

Pozdrawiam

Do góry
#2021415 - 03/02/2008 10:06 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Maciek]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Originally Posted By: Maciek

Ogolnie cwani analitycy to nic dobrego - wiec jesli potrafiliscie ogrywac buki to nie rozumie dlaczego dla nich zaczeliscie pracowac. Jesli jednak nie potrafiliscie ogrywac to dobrze ze dla nich pracujecie ;\)

Po to zeby móc robić w życiu na co dzień to co się lubi robić, po to żeby mieć stały (bo zyski z bukmacherki bywają nieregularne, raz jest to kilka j, raz ponad 100 w miesiącu - i sam o tym na pewno dobrze wiesz) dochód żeby móc sobie normalnie zaplanować życie i jak myslisz o tym co bedziesz robic za rok, 5 czy 10 lat to nie zakladasz ze bedziesz ciagle tylko i wylacznie bazowal na typowaniu... Nie chcialbym rodzicom mojej zony mówić ze jestem zawodowym graczem i tylko z tego sie utrzymuję. Nie chcialbym zeby moje dzieci w szkole na pytanie co robi Twoj tata odpowiadaly 'gra w profku' ;\)

Może Ty masz inny punkt widzenia, nie mowie ze zły - ale odpowiadam na Twoje pełne wyrzutów i pretensji teksty w stronę takich jak ja ;\)

Reszty nie będę komentowal bo szkoda słów, po co się tu kłócić jak każdy wie swoje... Wycofałem się z typowania na tym forum dawno temu, napisalem z jakich przyczyn, a teraz z perspektywy czas moglbym jedynie dodac jeszcze kilka cierpkich słów w kierunku krytykantów ;\) Bo kazdy moze na tym zarobic i to sporo, glownie na wlasnej wiedzy i zaufaniu do ludzi, którym ufać warto - a jest ich conajmniej kilku w Polsce i Ty Maciej też o tym bdb wiesz ;\)

Do góry
#2021422 - 03/02/2008 10:27 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Chivas]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Originally Posted By: Juvcio Djokovic

w policz sobie teraz w prosty sposob ile bwin zarabia na grania na "live" masz mecz tenisa przypuscmy tiebrek kursy 1,85-1,85, gra 1000 osob, polowa na jednego polowa na drugiego, obchodzi ich wynik?:)

niby tez ale z tym przykladem to trafiles akurat kula w płot
chocby i bylo tak zle ze 1 na 30 osob jest do przodu to i tak ta osoba dostanie limit przy wyplacie mimo ze firma zarobila globalnie wiec jednak firmy robia sie coraz bardziej pazerne
co niektorych to zniecheca innych wrecz przeciwnie i tylko łupia ich z innych kont dlatego Bwin sie tak rozpaczliwie broni ze juz wplat na nowo zalozone konta boi sie przyjmowac
co do szerokosci oferty tez mozna zawazyc iles to bylo 'insiderow' ze Rosja wygra z Izraelem czy Jankovic chora na Australian Open ;\) ktore wrecz przeciwnie bukom przyniosly bardzo duzo kasy a i tak sie szczykaja - taki gamebookers dostaje sraczki jak choc 2 opinie na forum co do meczu sie pojawia no chyba ze wiedza ze bedzie inaczej

Do góry
#2021426 - 03/02/2008 10:32 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: muppet]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
tomo - skoro chwalisz sie plusem na stronie to czemu pracujesz u buka? przeciez tak proste je ogrywasz to w czym problem?

Do góry
#2021427 - 03/02/2008 10:33 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

to jakby mial minus to do buka by go wzieli? \:D

Do góry
#2021428 - 03/02/2008 10:35 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: connor]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
jasne buk sprawdza strone pewniak.pl takie kity to wciskaj sam sobie

Do góry
#2021430 - 03/02/2008 10:38 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

\:D \:D

Slyszales o takim typerze DJ SACHI? On pracowal chyba u 3 bukow, podawal picki na forum, jednak musial zrezygnowal, bo sie userzy polapali ze u bukow robi i zaczeli go grac na odwrot :/

Do góry
#2021434 - 03/02/2008 10:52 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: connor]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Originally Posted By: Experto
:D \:D

Slyszales o takim typerze DJ SACHI? On pracowal chyba u 3 bukow, podawal picki na forum, jednak musial zrezygnowal, bo sie userzy polapali ze u bukow robi i zaczeli go grac na odwrot :/

\:D

no Sachi już na trwałe wrósł w historię tego forum

Do góry
#2021440 - 03/02/2008 11:01 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: connor]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Rozbrajają mnie te teksty o moralności. Każdy z Was jakby dostał propozycje pracy u buka za dobre pieniądze, to wziąłby ją bez mrugnięcia okiem. Każdy też dalej udzielałby się na forum z czystego sentymentu do tego miejsca (no chyba, że miałby je w d...).

No ale najpierw trzeba dobrze typować, a nie marnować czas na bezsensowne dyskusje i węszenie spisku za każdym razem gdy ktoś kto trafi kilkanaście typów nagle ma gorszy okres.

Chwała chłopakom, że znajdują czas na moderowanie forum i nie ukrywają swojego fachu. Dopóki żaden z nich nie poda na forum jakiegoś info, że mecz jest sprzedany, a później wyjdzie odwrotnie to nie mam nic przeciwko ich udziałowi w życiu forum.

Do góry
#2021455 - 03/02/2008 11:17 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Originally Posted By: RoccoRunner
tomo - skoro chwalisz sie plusem na stronie to czemu pracujesz u buka? przeciez tak proste je ogrywasz to w czym problem?

Dokładnie z tego samego, o którym kilka postów wyżej napisał muppet.

Zarabianie na życie poprzez typowanie ma tą szczególną cechę, że zarobków nigdy nie da się przewidzieć - w tym miesiącu zarobią 100 jednostek, w przyszłym może uwalę 50, a w jeszcze następnym może i 150 uwalę.
Tego nigdy nie wiem, a skoro nie wiem to nie mogę planować swojego życia...

Mam już swoje lata i staram się poważnie podchodzić do życia oraz do swojej przyszłości. Kiedyś mam nadzieję założyć rodzinę i chce zapewnić jej spokojny byt bez martwienia się co będzie jutro, a co pojutrze.
Od tego czy trafię typ na drużynę X nie chcę uzależniać tego czy moje dziecko będzie miało co zjeść i czy będę miał je za co ubrać, chcę planować swoje życie na kilka miesięcy do przodu, a nie uzależniać przebieg dnia kolejnego od tego czy wczoraj ojebałem buków na 10k czy one mnie ojebały na taką sumę.

Praca u bukmachera, tak jak praca w każdej innej firmie, daje mi przede wszystkim spokój i pewność, że każdego 1-go dnia miesiąca z góry określona kwota wpłynie na moje konto bankowe.
Dodatkowo pracując u buka nie mam zakazu grania u innych bukmacherów, a zatem mogę łączyć przyjemne z pożytecznym, z tą kolejną zaletą, że dzięki tej pracy mam dostęp do różnych narzędzi ułatwiających i usprawniających typowanie.

Do góry
#2021490 - 03/02/2008 14:19 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: _Korver_]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: _Korver_
Ludzie, nie bagatelizujmy. To, że tomo siedzi w Estonii i pracuje dla buka było wiadome już od jakiegoś czasu. Nie wiem czy nawet na forum tego nie czytałem. Mimo to nie wpłynęło to w jakimkolwiek stopniu na trafność propozycji podawanych przez niego na forum, a może inaczej, typy, które podawał dały zysk . I mogę to powiedzieć z pełną świadomością, bo po prostu je grałem ;\)

i oto właśnie bukmacherom chodzi

dany typer typuje super , ludzie zaczynają mu ufać bo jego typy przynoszą zyski
i nagle jeden telefon i podkłada porządną , dobrze opisaną świnkę , z opisem na 50 linijek

i oczywiście dostanie za to sporą kase , a my stracimy....

Do góry
#2021498 - 03/02/2008 15:57 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
za dużo tego żebym przeczytał za jednym podejsciem.
Originally Posted By: tv

"Hagi"-to wcale nie jest największe forum w Polsce!

Jak chcesz to na priv Ci wyślę namiary kilku większych od mecz.pl

Pzdr.

Ale to mnie zainteresowało. To ja też poproszę na priv. Może jakiegoś nie znam.

Do góry
Strona 7 z 18 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 >