Strona 11 z 18 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 17 18 >
Opcje tematu
#2023093 - 04/02/2008 00:34 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
Master.... wklejasz fajne zdjęcia na tym forum, fajne teksty piszesz więc wydaje mi się, że gdy Rockeman i Eksperto (Eksperta \:\) ) po raz n-ty wkręcają forumowiczów to powinieneś się skapnąć.

Do góry
Bonus: Unibet
#2023126 - 04/02/2008 00:38 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: arvid]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: arvid
Master.... wklejasz fajne zdjęcia na tym forum, fajne teksty piszesz więc wydaje mi się, że gdy Rockeman i Eksperto (Eksperta \:\) ) po raz n-ty wkręcają forumowiczów to powinieneś się skapnąć.

Pomyliłeś Masterów \:D

Do góry
#2023392 - 04/02/2008 01:49 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: arvid]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: arvid

Jakie wkrecanie?? Panie!!!
Na tych typkach to ja pojechalem jeszcze bardziej bo sie zalaplem dopiero na okres 1 na 4:]

Ale Experto obiecal mi koszulke i czapeczke:D
Troche drogo bo za 800 zielonego papieru mialbym tone takich gazdzetow ale teraz jeszcze dolozyl ze mi odblokuja konto ktore mialem na 80 letnia babcie
Summa sumarum jestem zadowolony, moge dalej grac i znow dostalem czarodziejski kod ;\)
Ogolnie polecam, tera Experto zaprosil mnie na Bellize to obgadamy szczegoly jak odrobic kaske;-)

p.s.
Polowie, przynajmniej, osob ktore sie tu wpisaly polecam rzucic granie, naprawde szkoda czasu, bez pewniazkow od pracownikow bukow nie przyszlosci \:D

Do góry
#2023475 - 04/02/2008 02:11 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Biszop]
[b]tv[/b] Offline
addict

Meldunek: 23/12/2007
Tylko,że to wszystko nie jest takie teraz proste!

Trzeba to ze smutkiem stwierdzić,że opisane powyżej przez wielu

userów przykłady działań jednego tylko-na szczęscie już

zbanowanego- Experto zakłóciły tak dobrze się układające

stosunki polsko-rumuńskie.

Grupa licząca około 1000 oszukanych osób,która okupuje teraz

teren wokół Banku,w którym zdeponowali depozyty z przekonaniem,

że jest to nowe konto Pinnacle a de facto okazało się ono

prywatnym kontem wzmiankowanego zbanowanego-wyparła z tego terenu

grupę zadomowionych tam od kilku lat obywateli Rumunii a nawet

odebrała im ich narzędzia pracy,czyli puszki na datki.

W tej sprawie został wezwany do Ministerstwa Spraw Zagranicznych

Rumunii ambasador Polski w Bukareszcie i musiał obiecać pilne

zajęcie się Warszawy tą sprawą a szczególnie załatwienie

reparacji za okres pozostawania bez pracy grupy turystów z

Rumunii oraz sprawą reperacji ich odzieży uszkodzonej podczas

odsuwania ich od swoich obowiązków w centrum Warszawy.

Sprawy nie są więc tak łatwe ale na dobrej drodze odkąd w to

wszystko włączył się przełożony Experto na mecz.pl w

osobie samego Conrada,który obiecał przełożyć w/w Experto przez

kolano aby ze spodni wyleciało mu to ukradzione siano.

Do góry
#2023492 - 04/02/2008 02:15 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Biszop]
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
Oj Biszop, zima się kończy a Ty czapeczki bierzesz
Experto jest cwaniak i je wszystkim wciska bo następnej zimy będa niemodne- podobno Pinnek cienko przędzie i dlatego ta akcja z lewymi typami. Ale Rafter to rozpracował i gra już odwrotnie. Tu na forum kity wciska , że w kasynie się dorabia , ale on przecież już niejednego buka rozłożył \:\)

Do góry
#2024002 - 04/02/2008 04:20 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: arvid]
uQ$ Offline

Meldunek: 23/01/2001
Oczywiste jest, że agenci buków czają się na każdej stronie tego forum, ale to i tak tylko wierzchołek góry lodowej. Przecież większość aktywnych użytkowników ma konto na BF, gdzie każdy samemu może być bukmacherem. Jakie są gwarancje, że ktoś pisząc podając jakąś rekomendację nie robi podpuchy i nie wystawia jednocześnie na to zdarzenie najwyższego kursu na exchange'ach.

Przykład chociażby pana R., który ma w małym palcu większą wiedzę i kontakty niż 99% userów tego forum w sumie razem wziętych a mimo to bankrutuje raz za razem. Nie wydaje się wam to podejrzane ?! Po prostu namawia naiwnych do podążania za nim, a sam trzepie kasę z wystawianych na te bzdurne typy kursów i mówi że dorobił się na ruletce ;).

Podobnie Conrad, niby śmichy-chichy, a przemycił typ na Elvisa i już kasuje kasę na BF od naiwnych co mu uwierzyli. Tymczasem wiadomo, że Elvis nie żyje od dawna \:D

Do góry
#2024174 - 04/02/2008 04:48 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: uQ$]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Mam kolejną pefffkę... otóż byłem w Szkocji i nagrałem na kamerę Lock Nessa. W tym tygodniu idę stawiać ile tylko się da i gdzie tylko się da, a w przyszłym taśmy z pierwszym nagraniem tej piękności idą do CNN i BBC i buki muszą płacić. \:\)

Do góry
#2024269 - 04/02/2008 04:59 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Conrad]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Jak tak sobie poczytalem dzisiejsze posty to az sie chce krzyczec
"nic sie nie stalo""nic sie nie stalo"- a niestety stalo sie! i jakos nikt nie widzi zagrozen wynikajacych z tak patologiczenj sytuacji gdzie modowie sa pracownikami bukow - a szkoda!

Do góry
#2024287 - 04/02/2008 05:01 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
A ten dalej swoje... \:D

Właśnie między innymi dzięki takim ludziom jak Ty coraz mniej mi się chce dzielić swoimi typami i przemyśleniami na tym forum, ale Ty zapewne uznasz, że to nawet lepiej... \:\)

Do góry
#2024360 - 04/02/2008 05:14 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: tomo

Właśnie między innymi dzięki takim ludziom jak Ty coraz mniej mi się chce dzielić swoimi typami i przemyśleniami na tym forum, ale Ty zapewne uznasz, że to nawet lepiej... \:\)

Tak naprawdę Tomek powiedział prawdę w tych zdaniach, bo jeśli będziecie dalej oczerniać ludzi, którzy robią dobrą robotę to dadzą sobie spokój, ale oczywiście gremlin się ucieszy. Ja wręcz przeciwnie sam walczę ciągle aby w dziale liga polska działo się jak najwięcej aby on żył i był dla ludzi czymś więcej niż działem na forum. Ostatnio mi się udaję a swoimi pasjami odnoście ekstraklasy zarażam innych i wtedy odnoszę sukces.

Także chciałem przypomnieć, że większość modów tak jak ja jest bez partyjna. A słowa niektórych, że my wszyscy pracujemy w firmie bukmacherskiej są wyssane z palca. Ja nigdy takiej oferty nie dostałęm i pewnie nie dostanę.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#2024368 - 04/02/2008 05:16 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Tomo jestem ciekaw czym Ty w ogóle tam się zajmujesz? Czy zaprzeczysz, że podstawiasz jakieś lewe typki tu i ówdzie? Wiele tutaj zostało napisane, ale najlepiej było by, gdyby sam zainteresowany powiedział co nieco o swojej roli w Nordicbecie. No chyba, że nie możesz/masz zakazane w kontrakcie/nie chcesz...

Do góry
#2024369 - 04/02/2008 05:16 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
tomo ciekawe co zrobisz kiedy byk zaproponuje Ci pdolzoenie miny na forum, poczujesz kase i zapewne ulegniesz i gdybym nie wiedzial ze pracujesz u buka to bym ten typ zagral bo wiem, ze niezle Ci idzie i nie grasz byle czego ale to raczej forma przeszla.

Jest zagrozenie czy nie? Sami sobie odpowiedzcie, tylko nie psizcie, ze ktos nie musi grac bo w dalszym caigu nie wiemy kto pracuje dla buka a kto nie.

Do góry
#2024382 - 04/02/2008 05:19 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Originally Posted By: tomo

a tak bo mam szczegolny powod!! kiedy w temacie Euroliga wysunolem swoje podejrzenia ze ktos na forum dziala na dwie strony - oczywiscie zaraz Ty sie zjawiles z ostrzezeniem !!!!!!!! sprawdz sobie to bylo 5.12 wiec w tej sytuacji czuje sie ofiara wlasnie tak patologicznej sytuacji!!

Do góry
#2024384 - 04/02/2008 05:20 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Master Flamaster]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: MasterFlamaster
Tomo jestem ciekaw czym Ty w ogóle tam się zajmujesz? Czy zaprzeczysz, że podstawiasz jakieś lewe typki tu i ówdzie? Wiele tutaj zostało napisane, ale najlepiej było by, gdyby sam zainteresowany powiedział co nieco o swojej roli w Nordicbecie. No chyba, że nie możesz/masz zakazane w kontrakcie/nie chcesz...

a jak myslisz po co buki angazuja ludzi, ktorzy potrafia ich ogrywac?

Do góry
#2024388 - 04/02/2008 05:21 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Logan]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Zadalem pyt. po to aby otrzymac odpowiedz a nie inne pytanie, ponadto pytalem tomo a nie Ciebie.

Do góry
#2024390 - 04/02/2008 05:21 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Conrad]
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Originally Posted By: Conrad
Mam kolejną pefffkę... otóż byłem w Szkocji i nagrałem na kamerę Lock Nessa. W tym tygodniu idę stawiać ile tylko się da i gdzie tylko się da, a w przyszłym taśmy z pierwszym nagraniem tej piękności idą do CNN i BBC i buki muszą płacić. \:\)

Nie stawiaj Conrad ! Po pierwsze wykpia cie palpable error [Loch Ness]. Po drugie te jezioro widzialy miliony ;\) Kase to mozesz zgarnac za Nessie \:p

PS. W powazniejszym tonie to nie o pewniaki tu chodzi jak zauwazyli niektorzy, a o wymiane info, szybsza reakcje itd. Ktos napisal, co kogo obchodzi jak samemu zagrasz i co sie stanie z kursem pozniej... Wyobraz sobie przypadek, ze nastepnym razem nie bedziesz w tej garstce szczesliwcow i wtedy kazdy dodatkowy czas na zagranie bedzie dla Ciebie na wage zlota [kursu] + wiele innych aspektow, o ktorych nikt tu nie bedzie szerzej dyskutowal.

PS2. Pamietam goscia o podobnym niku do Experto i jakies serie , nie wygrane w MLB Nowego Yorku \:D Ale to pewnie zbieznosc nikow tylko, choc PP wystawia teraz sporo gadzetow z mikro limitami to moze stad zainteresowanie takim asem \:p

Do góry
#2024397 - 04/02/2008 05:22 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
Originally Posted By: Ignorator
Ja nigdy takiej oferty nie dostałęm i pewnie nie dostanę.

juz to raz pisałes... chcesz to wyartykuowac aby Cie wreszcie jakis buk zwerbował ? ;\)
spokojnie Panowie, temat rzeka i nie ma sie co sprzeczac, sa w firmach, nie sa, a co to zmieni ?

Do góry
#2024399 - 04/02/2008 05:22 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: RoccoRunner
tomo ciekawe co zrobisz kiedy byk zaproponuje Ci pdolzoenie miny na forum, poczujesz kase i zapewne ulegniesz i gdybym nie wiedzial ze pracujesz u buka to bym ten typ zagral bo wiem, ze niezle Ci idzie i nie grasz byle czego ale to raczej forma przeszla.

Jest zagrozenie czy nie? Sami sobie odpowiedzcie, tylko nie psizcie, ze ktos nie musi grac bo w dalszym caigu nie wiemy kto pracuje dla buka a kto nie.

Wiesz problem jest taki, że ty Tomka nie znasz a ja tak. Nigdy dla marnych kilku groszy nie zrobiłby takiej rzeczy, bo naprawdę ostatnią rzeczą na jakiej mu zależy są pieniądze, ale skąd ty możesz to wiedzieć \:\)

Tak naprawdę nie trudno odnieść tutaj wrażenia, że kilku userów zrobiło sobie nie złą jazdę na tomie i Experto. Pozostaje pytanie czy są uprawnieni do takich osądów, bo ci dwaj użytkownicy zrobili więcej dla forum mecz.pl niż nawet pięciu czy sześciu narzekających.

Do góry
#2024413 - 04/02/2008 05:25 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Ignorator nie pytalem Ciebie a Ty znow po raz enty robisz za adwokata, placi Ci ktos?

Do góry
#2024415 - 04/02/2008 05:25 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Jasne, ze nie zalezy mu na kasie to niech odda na cele charytatywne skoro mu kasa nie potrzebna, co Ty opowiadasz za bajki ...

Do góry
Strona 11 z 18 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 17 18 >