Strona 3 z 18 < 1 2 3 4 5 ... 17 18 >
Opcje tematu
#2020948 - 03/02/2008 05:47 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Szewa]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: Szewa
Rozwiązanie jest proste. Nie sugerować się tym co grają inni. Albo jeszcze inaczej, jeżeli ktoś ma podejrzenia co do niektórych osób polecających dane typy, to najlepiej grać je na odwrót Proste ? Proste. \:\)

tylko jak te osoby rozpoznać ??
nasz chalenger był poprowadzony po mistrzowsku ....
doskonałe opisy " niby znawców-obserwatorów ", a i tak drabinka do finału i tak była znana tylko kilku BOSSOM

scenariusz był już ustalony przed turniejem ....

Do góry
Bonus: Unibet
#2020955 - 03/02/2008 05:49 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
majestic Offline
Carpal Tunnel

gdzie zniknął amkwish ???
jego wycofanie tematu było mocno podejrzane

może on sam napisze coś o temacie
grałem często jego typy z powodzeniem ...

Do góry
#2020967 - 03/02/2008 05:53 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: gremlin
Rozwiązanie jest proste. Nie sugerować się tym co grają inni. Albo jeszcze inaczej, jeżeli ktoś ma podejrzenia co do niektórych osób polecających dane typy, to najlepiej grać je na odwrót Proste ? Proste. \:\)

naprawde Twoj pomysl jest dla mnie rewelacja!!! - tylko podaj liste tych osob!

Gremlin, przecież sam napisałeś, że masz podejrzenia co do kilku osób. Czyli masz już kilka "obiektów badań". Pograj ich typy na odwrót, chociażby za wirtualne jednostki, i się okaże, czy Twoje podejrzenia są prawdziwe \:\)

Do góry
#2020969 - 03/02/2008 05:53 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
a ja nie wroze dlugiego zywota temu tematowi - jestem sklaonny zalozyc sie ze do konca tygodnia "ludzie ukladu" zlikwiduja go!

Do góry
#2020974 - 03/02/2008 05:54 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Szewa]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

mam mam tylko myslalem ze Ty powiekszysz ja!

Do góry
#2020983 - 03/02/2008 05:56 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
majestic Offline
Carpal Tunnel

chyba tego nie zrobią
bo wtedy temat ten byłby potwierdzeniem tej teorii ...

sam zdziwiłem się dziś rano gdy w temacie który zacząłem było prawie 30 postów ( w większości żartobliwie - zero ataku na mnie a spodziewałem się kąśliwych uwag )

w związku z tym utwierdziło to mnie w moich przekonaniach

Do góry
#2020987 - 03/02/2008 05:57 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Był kiedyś taki świetny typer, ale już się chyba nie udziela. DJ Sachi się zwał i jego typy były po prostu genialne ! W ciemno można było grać na odwrót. Dzisiaj ciężko o tak pewny punkt odniesienia \:\(

Do góry
#2020994 - 03/02/2008 05:59 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Szewa]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Był kiedyś taki świetny typer, ale już się chyba nie udziela. DJ Sachi się zwał i jego typy były po prostu genialne ! W ciemno można było grać na odwrót. Dzisiaj ciężko o tak pewny punkt odniesienia \:\(

a ja myślałem ze DJSACHI ukrywa się pod innym nickiem
miałem kilka podejrzeń co do niektórych forumowiczów - ale styl pisania mnie nie przekonał
DJSACHI miał niepowtarzalny styl ...
a co się dzieje z AS ROMKIEM ???
przeszedł na drugą stronę
pamiętam jak bardzo się starał by być zauważonym ...

Do góry
#2020997 - 03/02/2008 06:00 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Originally Posted By: tomo
Na forum jest wiele osób pracujących dla firm bukmacherskich, tylko jakie to ma znaczenie?

Sam jestem jedną z takich osób, ale podejmując pracę u bukmachera wciąż pozostałem przede wszystkim typerem!
Wraz ze wstąpieniem w szeregi firmy bukmacherskiej praktycznie nic się nie zmienia, wciąż typuję i dzień w dzień myślę jak tu rozjebać te wszystkie buki.

Każda firma bukmacherska egzystująca na rynku i tak na swoje wyjdzie, a to co sam zarobię na błędach tego czy innego bukmachera tego nikt mi nie odbierze.

Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy spiskowej teorii dziejów \:\)

Interesująca wypowiedź. Czyli, skoro po wstąpieniu do buka nic się nie zmienia, to jedyną różnicą teraz jest fakt, że oprócz "rozjebywania buków", na polecenie "pracodawcy" podajesz jakieś trefne typy, rzucając na kłody pod nogi. Echhh...

Nic do Ciebie nie mam, nigdy nie grałem Twoich typów, zapewne nigdy ich nie zagram, ale sam fakt, że osoby współpracujące z bukami są modami na tym forum jest doprawdy idiotyczny. Wszak ideą tego forum jest ogrywanie buków, a tu nagle ktoś, kto pełni rolę tutejszego "nadzorcy" gra dla drugie drużyny i jeszcze otwarcie się do tego przyznaje. WTF???

Jeszcze tak na koniec: dzisiaj przypadkiem przeczytałem odgrzebany przez kogoś pierwszy post na tym forum autorstwa Conrada i pisał on tam, że (nie pamiętam dokładnie) "... to forum będzie służyć wymianie informacji pozwalającej ograć buka...". Jak zatem jakiś typer [do tego mod (sic!)] może wypisywać tutaj jakieś trefne analizy podstawione przez buka??? Żenada...

Do góry
#2020998 - 03/02/2008 06:00 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Szewa]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

a byl byl ale nie obrazajac go - to byla jedna wielka porazka!Faktycznie mozna bylo grac na odwrot w ciemno tyle tylko ze on nie pisywal analiz na pol strony i nie robil ludzia 'wody z mozgu"

Do góry
#2021000 - 03/02/2008 06:01 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
wichrowe wzgórza Offline
journeyman

Meldunek: 30/11/2007
majestic, co to za inwigilacja? \:\)

Do góry
#2021010 - 03/02/2008 06:03 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

jest na forum gosc Expert-Ekspekt i ja osobiscie przeciw jego dzialanosci nie mam nic - wystepuje oficjalnie jako przedstawiciel tej firmy - doradza pomaga w rozwiazaniu problemow i uwaga- NIE PODAJE TYPOW

Do góry
#2021017 - 03/02/2008 06:06 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: gremlin
a byl byl ale nie obrazajac go - to byla jedna wielka porazka!Faktycznie mozna bylo grac na odwrot w ciemno tyle tylko ze on nie pisywal analiz na pol strony i nie robil ludzia 'wody z mozgu"

sam to grałem , nawet byłem jego ulubionym felietonistą w jego temacie
założyłem nawet temat w PRIVATE PICKS z wybranymi typami DJ SACHI granymi na odwrót
skuteczność była zaskakująco wysoka
70 % typów po kursach ponad 1,8 wchodziło jak masło

to były czasy

każdy kto miał tasiemca na weekend i był w nim typ na drużynę którą grał DJ SACHI - mógł od razu go targać
wszyscy z niecierpliwością czekali na jego super typ dnia
ale taki mecz od razu tracił powodzenie w zakłądach bukmacherskich
i chyba dlatego DJ SACHI został zbanowany
pozatym nerwowy chłopak był ...

Do góry
#2021024 - 03/02/2008 06:10 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Zrozumcie jedno, nagle po tylu mies. okazuje sie, ze ktos pracuje dla buka a podawal tutaj niby dobre typy analizy a w koncu zaczac podawac pod buka, zaraz sie okaze, ze inni tez pracuja dla bukow a na dodatek sa tu moderatorami, dla mnie to nie jest normalne

Do góry
#2021036 - 03/02/2008 06:15 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Mozna specjalnie podac kilka typow ok a potem zrobic mine i swojego buka zarobic, same podejrzenie to za malo, np. tomo bym nie podejrzewal o to, experta zdecydowanie tak ale kazdy ma pewnie wlasna liste i nic z tego nie wynika, najbardziej skandaliczne jest to, ze maja na dodatek moda i pewnie posuuwaja wszystkich ktorzy o tym tutaj pisza, jesli mnie dlugo nie bedzie to pewnie wlasnie mnie zbanowali

Do góry
#2021037 - 03/02/2008 06:15 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

napewno ich postepowanie jest nie etyczne bo albo sa nie lojali wobec pracodawcy albo wobec nas innej drogi nie ma!

Do góry
#2021049 - 03/02/2008 06:20 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
Panowie, praca dla bukmacherow to jedno, a bycie moderatorem to drugie. Jezeli osoby pracujace w np. Ojrobecie spedzaja swoj wolny czas na stronie forum mecz.pl, pelniac tam role moderatora, to nie widze przeszkod zeby nie kontynuowali dalej moderatorskich powinnosci.

Z tego co zauwazylem to tomo i Experto juz nie podaja zbyt czesto typow. Prawde mowiac nie przypominam sobie aby Experto podal jakis typ z analiza, chyba ze suchara. Moze dlatego ze stajac sie pracownikami bukow, staly sie na forum mniej wiarygodni.

Nie rozumiem osob ktore zagraly i przegraly jakis zaklad podany przez np. Xwomen, a potem wylewaja zale i pisze ze ta osoba pracuje w Ojrobecie i specjalnie podala 1 typ aby wszyscy zagrali. Ja czesto zagladam do PP i EPP, ale zanim zagram to sobie sprawdze typ, przewertuje strony, poczytam anglojezyczne/niemieckojezyczne. Potem wiem ze zagralem na wlasna reke...

Hmm... zastanawiam sie czy nie zrobic autolustracji forum. Ja zaczne: Ojro nie pracuje u jakiego kolwiek buka - jestem ich 'ulubionym' graczem Jezeli ten stan sie zmieni to napisze.

Do góry
#2021083 - 03/02/2008 06:30 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ojro]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Jak czytam ten temat to mam nie złą polewkę. Większość, która tutaj piszę nie ma pojęcia o czym mówi. Przecież tomo czy Experto tak naprawdę mają zakaz grania u bukach którego pracują, ale w innych firmach mogą nadal obstawiać. Z resztą znam dobrze tomo i naprawdę grając jego typy można zarobić. Żadnej podpuchy tutaj nie ma, ale oczywiście są ludzie, którzy tutaj sieją zamęt. Z resztą z tematu wynika, że ja też pracuję u buka. A to nie zły jest numer ciekawe co powie mój pracodawca jak się dowie , że mam drugą robotę na boku \:D . Ludzie zajmijcie się typowaniem to wyjdzie wam na zdrowie. Ja osobiście wiem o kilku osobach, które pracują dla bukmacherów i nigdy nie zrobili żadnej podpuchy. Także nigdy nie obrócili się przeciwko grającym, bo tak jak mówię oni nadal obstawiają i za trudno aby sobie lub komuś robili na złość.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#2021090 - 03/02/2008 06:33 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

no coz - wzruszyles nas do łez!!!

Do góry
#2021105 - 03/02/2008 06:37 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Nie można dwóm panom służyć...
Z drugiej strony,to dobrze,ze osoby znające sie na rzeczy znajduja swoje miejsce w życiu.Zawsze smieszyla mnie sytuacja,gdy osoba klikająca na to forum oczekiwala,że dzięki przeczytaniu paru postów nagle osiagnie wielki sukces.W życiu trzeba liczyc przede wszystkim na samego siebie.W dyscyplinach niszowych,bardzo łatwo o manipulacje kursami-no ale osoba mająca jako takie pojecie o danej dyscyplinie potrafi to łatwo wychwycic.Wychodzi rownież beznadziejność tych pseudo-analiz na 2 strony.Ja jestem w tej komfortowej sytuacji,ze zajmuje sie prawie wylącznie piłka reczną i ciężko mnie zrobic na jaja.
Ale gdy probowałem dla relaksu jakiejś innej dyscypliny,to zaraz znajdowal się cenzor(tomo),który usuwał moje posty.Dotyczy to również handballa.Forum traktuje raczej jako wymiane pogladów na dane zdarzenie i ostatnio staram się raczej unikac podawania typów.Pozdrawiam sympatyków szczypiora.

Do góry
Strona 3 z 18 < 1 2 3 4 5 ... 17 18 >