Strona 12 z 18 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 17 18 >
Opcje tematu
#2024428 - 04/02/2008 05:27 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
bazyl Offline
Zuzia Róża

Meldunek: 28/10/2004
Originally Posted By: RoccoRunner
Ignorator nie pytalem Ciebie a Ty znow po raz enty robisz za adwokata, placi Ci ktos?

a Ty masz downa.

Do góry
Bonus: Unibet
#2024432 - 04/02/2008 05:28 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: cobra]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: cobra
Originally Posted By: Ignorator
Ja nigdy takiej oferty nie dostałęm i pewnie nie dostanę.
.::Think Twice::. Ignorator.

juz to raz pisałes... chcesz to wyartykuowac aby Cie wreszcie jakis buk zwerbował ? ;\)
spokojnie Panowie, temat rzeka i nie ma sie co sprzeczac, sa w firmach, nie sa, a co to zmieni ?

Szczerze to mi na tym już nawet nie zalezy. Zamierzam robić to co lubię tutaj. Czyli obstawianie i pisanie analiz, ba pisanie nawet bardziej mnie kręci niż obstawianie.

jeśli chodzi o zagrane typy to ja nie mam takiego problemu, bo ja zamuje się wąską specjalizacją i to ja mam nie raz lepsze info niż bukmacherzy i oddsmakerzy \:\) fakt na to są w moim temacie np:

mecz Jagiellonia Białystok-Zagłębie Lubin w Lubinie był duzy konflikt wewnętrzny a Expekt dał na 1x 1,7 gdy inni 1,56. Może nie duża różnica, ale perfekcyjny timing i wygrana po mojej stronie. Kolejnym spotkaniem Zagłębie Lubin-ŁKS lista zawodników, którzy mieli nie grać w ŁKS-ie była imponująca \:\) jak zobaczyłem listę to dostałem takiej pozytywnej energii , że cały dzień miałem powera nie złego. Pomimo takich informacji buki miały nadal kurs 1,5 \:\) W tych chwilach wygrywam a dowody są w moim temacie na epp. Więc uwierz mi ja jestem pierwszy w tych rzeczach, bo nie interesują mnie lisi Turcji, Cypru, Grecji i Bóg wie czego a wąska specjalizacjia \:\)

Do góry
#2024434 - 04/02/2008 05:28 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Originally Posted By: bazyl

a Ty masz downa.

Wnosze o ostrzezenie za obrazania, ja nikogo nie wyzywam w tym temacie.

Do góry
#2024435 - 04/02/2008 05:28 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
osin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2005
Ignorator nie pytalem Ciebie a Ty znow po raz enty robisz za adwokata, placi Ci ktos?

a Ty masz downa.

\:D \:D \:D

Wiem na co zagłosuję w kategorii tekst roku \:D

Do góry
#2024436 - 04/02/2008 05:29 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007

a Ty masz downa.

\:D

Do góry
#2024439 - 04/02/2008 05:29 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Mój pracodawca a jak mam dobre informacje to i bukmacherzy \:\)

Do góry
#2024442 - 04/02/2008 05:30 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: Ignorator

Tak naprawdę nie trudno odnieść tutaj wrażenia, że kilku userów zrobiło sobie nie złą jazdę na tomie i Experto. Pozostaje pytanie czy są uprawnieni do takich osądów, bo ci dwaj użytkownicy zrobili więcej dla forum mecz.pl niż nawet pięciu czy sześciu narzekających.

do tej pory byłem przekonany że najwięcej dla tego forum zrobiłem JA

no bo kto wyciągnął Raftera ??
kto pozbył się DJ Sachi ??
kto przeprowadził lustrację ???

na koniec będę udzielał rozgrzeszeń \:\)

Do góry
#2024444 - 04/02/2008 05:31 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: cobra]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Co ja widze, gdzie link do tego tematu wrzucili \:\)

DJ Sachi przeciez sam odszedl.

Edited by Experto (04/02/2008 05:32)

Do góry
#2024448 - 04/02/2008 05:32 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006

a Ty masz downa.

Zmiażdżyłeś go tym postem, zapewne teraz chłopak się psychologicznie nie podniesie i zaprzestanie pisania w tym temacie . Piaskownica...

Do góry
#2024454 - 04/02/2008 05:34 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Master Flamaster]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
Originally Posted By: MasterFlamaster

a Ty masz downa.

Zmiażdżyłeś go tym postem, zapewne teraz chłopak się psychologicznie nie podniesie i zaprzestanie pisania w tym temacie . Piaskownica...

w koncu to MV zlotu to chyba wiadomo samo przez sie ze rzuci jakies miłe słowo \:D

Do góry
#2024477 - 04/02/2008 05:43 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
tomo ciekawe co zrobisz kiedy byk zaproponuje Ci pdolzoenie miny na forum, poczujesz kase i zapewne ulegniesz i gdybym nie wiedzial ze pracujesz u buka to bym ten typ zagral bo wiem, ze niezle Ci idzie i nie grasz byle czego ale to raczej forma przeszla.

Jest zagrozenie czy nie? Sami sobie odpowiedzcie, tylko nie psizcie, ze ktos nie musi grac bo w dalszym caigu nie wiemy kto pracuje dla buka a kto nie.

Paranoja. Po pierwsze co Ci do tego, że ktoś pracuje u buka lub gdziekolwiek indziej? Jeśli myślisz, że pracownicy firm bukmacherskich rozsyłają "trefne typy" to mogę Ci od razu powiedzieć, że tak nie jest. \:\)

Po drugie każdy może mieć swoje powody żeby podać dany typ i zachęcić do grania go. Większość to robi żeby podzielić się swoimi typami i analizami z innymi. Natomiast tak jak pisał uQ$ każdy może wystawić w BF najwyższy kurs na coś i w ten sposób zachęcać do grania. W USA zaś na dużych forach niektórzy pisali typy żeby polepszyć sobie handi bo tak naprawdę chcieli zagrać na drugą stronę.

Tak więc skończyłbym z tą "agentomanią" i podejrzewaniem, że ktoś kto pracuje u buka chce Was wprowadzić na ślepą uliczkę.

Inaczej radzę bardzo uważać na stronę http://www.bettingzone.co.uk , praktycznie jedyna strona o zakładach jaką przeglądam w sieci. Przecież oni podają tam typy i analizy... a właścicielem strony jest teraz Skybet! \:\) Afera, wtyki, skandal! \:D

Do góry
#2024485 - 04/02/2008 05:46 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: bazyl]
Big_star Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/05/2002

a Ty masz downa.

czecie oszczerzenie

BAN \:p

Do góry
#2024488 - 04/02/2008 05:49 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Conrad]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Proponuję powołać komisję ds. nacisków firm bukmacherskich na biednych użytkowników z forum \:\)

Popieram zdanie Conrada, że tak naprawdę jest to robienie afery z niczego. Ja osobiście znam osoby na których tutaj jeździcie i ba są nawet moim przyjaciółmi a na to miano trzeba sobie u mnie zasłużyć \:\)

Do góry
#2024528 - 04/02/2008 06:04 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Originally Posted By: MasterFlamaster
Tomo jestem ciekaw czym Ty w ogóle tam się zajmujesz? Czy zaprzeczysz, że podstawiasz jakieś lewe typki tu i ówdzie? Wiele tutaj zostało napisane, ale najlepiej było by, gdyby sam zainteresowany powiedział co nieco o swojej roli w Nordicbecie. No chyba, że nie możesz/masz zakazane w kontrakcie/nie chcesz...

Tak zaprzeczę, że podstawiam "jakieś lewe typki tu i ówdzie". Czy Ty myślisz, że bukmacher to fabryka wszelkiej maści ustawek, które w liczbie sztuk 10 dziennie są przekazywane wszystkim pracownikom, a zadaniem tychże pracowników jest podkładanie min na wszelkiej maści forach przy użyciu otrzymanych informacji o "ustawkach"?

Jeśli tak właśnie myślisz, to uprzejmie informuję, że tak nie jest. BUKMACHER ZARABIA NA MARŻY i de facto nie interesuje go jakim wynikiem zakończy się dane wydarzenie sportowe. Oczywiście mogą być pojedyncze przypadki, że na pewne wydarzenie ryzyko nie rozłoży się równomiernie i dobrze by było aby wygrała drużyna X, ale w dłuższym okresie to wszystko i tak się wyrówna i bukmacher wyjdzie na swoje.

Poza tym podkładając na mecz.pl minę myślisz, że łącznie na jaką kwotę forumowicze mogli by postawić zakłady? Kilka czy kilkanaście tysięcy PLN? Może to co teraz napiszę zabrzmi brutalnie ale prawda jest taka, że tego rzędu kwoty to dla bukmachera jedynie kropla w morzu i naprawdę nie interesuje go taki sposób zarabiania. Bukmacherowi wystarczy wystawić kursy pomniejszone o marżę i pieniążki same przyjdą.

Ponad to jeśli podaję jakiś typ tu czy tam to chyba logicznę jest, że nie podaję zakładu z Nordicbetu, a co mnie obchodzą finanse i los Expekta czy innego Betssona?

tomo ciekawe co zrobisz kiedy byk zaproponuje Ci pdolzoenie miny na forum, poczujesz kase i zapewne ulegniesz i gdybym nie wiedzial ze pracujesz u buka to bym ten typ zagral bo wiem, ze niezle Ci idzie i nie grasz byle czego ale to raczej forma przeszla.

Jest zagrozenie czy nie? Sami sobie odpowiedzcie, tylko nie psizcie, ze ktos nie musi grac bo w dalszym caigu nie wiemy kto pracuje dla buka a kto nie.

Buk nie zaproponował mi podłożenia miny i raczej takiej propozycji nie złoży bo buk zajmuje się troszkę innymi sprawami.

Do góry
#2024616 - 04/02/2008 06:31 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: tomo]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
skoro Tomo juz sie przyznal dla jakiego buka pracuja to zasypiemy go workami z pytaniami no moze mam jedno
Skoro Nordicbet zamyka sie na rynek skandynawski dlaczego pozwala w ogole otwierac konta osobom spoza Skandynawii i dopiero potem sie decyduje czy nalozyc limit czy jednak nie no bo po co nakladac jak jeleń wtapia ;\)
Dlaczego jestescie tacy obłudni i skad pomysl zeby byc przeznaczonym tylko na rynek skandynawski wspolczesny swiat sie globalizuje ;\) A moze 'zamkniecie na rynek skandynawski' jest taka wymowka

Do góry
#2024644 - 04/02/2008 06:43 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Lord Devastator]
wichrowe wzgórza Offline
journeyman

Meldunek: 30/11/2007
ta Lord, świat się globalizuje, a bukmacherzy darzą do centralizacjii kursu \:\)

Do góry
#2024748 - 04/02/2008 07:33 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: wichrowe wzgórza]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
ja cały czas uważam, że Balcerowicz musi odejść!

Do góry
#2024763 - 04/02/2008 07:39 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: wichrowe wzgórza]
rafałek Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2003
Originally Posted By: muppet

Nie chcialbym rodzicom mojej zony mówić ze jestem zawodowym graczem i tylko z tego sie utrzymuję. Nie chcialbym zeby moje dzieci w szkole na pytanie co robi Twoj tata odpowiadaly 'gra w profku' ;\)

Muppet,moim zdaniem blokujesz się wymówkami....
Równie dobrze można nie chcieć mówić rodzicom żony ,że się jest dekarzem czy bednarzem...
tak działa programowanie społeczne ,żeby doszukiwać się w zawodach nie wzbudzających społecznego zachowania z góry negatywnych czynnników, podświadomość działa automatycznie tak więc jeśli byś powiedział słuchajcie jestem znanym aktorem czy politykiem i jestem na czołówkach gazet masz ich akceptację i poparcie ,że jesteś gość wszystko inne to zgraja

mam dla Ciebie odpowiedź

Jasio: cześć !!!
dzieci Muppeta: siemka
Jasio: co słychać
dzieci Muppeta: jakoś leci
Jasio: czym się zajmuje wasz tata ??
dzieci Muppeta: jest matematykiem, żyje z kapitału i należy do profesjonalnego zboru zwanego syndykatem
Jasio: mój Tata jest bednarzem
dzieci Muppeta: strzała !!!

Originally Posted By: Goget
Każdy z Was jakby dostał propozycje pracy u buka za dobre pieniądze, to wziąłby ją bez mrugnięcia okiem.

Problem w tym, że pracy u buka za dobre pieniądze jak na lekarstwo ..... z perspektywy dajmy na to dowolnego gracza z 5-cio letnim stażem i 6-cyfrowym budżetem pieniądze na stanowisku podrzędnym nie zrekompensują tego co w tym czasie można byłoby u buków ugrać.... 5-cio letni staż mam na myśli staż w polu wyłączając suchą teorię obserwacje i zabawę... Ale do czego zmierzam... Do tego, że stanowiska u buków dzielą się na dwie kategorie pierwsza właściciele firmy i menedżerowie na loklane kraje z wersjami językowymi bądź grupy krajów, ci spijają śmietankę i druga grupa stanowisk podrzędnych ( informatyk, oddsmaker, goniec na posyłki, majster złota rączka, pracownik supportu, kuchcik, traded itp. itd..) które niestety na obecną chwilę nie są aż tak dobrze platne w stosunku do możliwosci samodzielnej gry w tym czasie który się przepracuje u buka....Mam do czynienia na codzień z niejednym takim, który wyjechał pracowac do buka a już długo wcześniej zajmował się profesjonalnie grą I Ci ludzie musze Ci powiedzieć nie myślą wcale o pieniądzach.... Tam się jedzie na "emeryture" a nie do cięzkiej roboty Goget ..... poznać kawałek swiata i ludzi , podszkolić język, i co bardzo ważne "wygodniactwo na betradarze" oraz papier na legalną kasę(szczególnie ważne) takimi kategoriami myślą Ci co jadą albo druga opcja(kariera) wybić się w lokalnym małym buczku na stanowisko menedżera/promotora w innym .......

Do góry
#2024768 - 04/02/2008 07:42 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Llama]
[b]tv[/b] Offline
addict

Meldunek: 23/12/2007
Originally Posted By: Llama
ja cały czas uważam, że Balcerowicz musi odejść!

Andrzej,uspokój się!

Już nie jesteś posłem bo "Samoobrona" nie weszła do Sejmu....

***ów w oczach!

Do góry
#2024774 - 04/02/2008 07:44 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: wichrowe wzgórza]
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
Witam

Myslalem,ze nic nienapisze,ale jak juz sie odezwaly takie asy ak Ufus,Conrad,......

Jezeli juz komus przeszkadza, ze Tomo i kto inny pracuje dla bukmachera to dlaczego go nieiteresuje ,za jaki dzial(lige,sport..) odpowiada u swojego pracodawcy. Mysle ,ze wiekszosc tych ludzi odpowiada za sport Polski. Niebezpieczni moga byc tylko w tym przypadku jezeli im tutaj napiszecie informacje ktorej niewiedza i jak ja przeczytaja to musza reagowac(zmiana kursu).Oczywiscie jezeli tutaj ktos napisze ,ze Juventus wystapi w rezerwom skladzie to maja taka informacje gdzes bo za lige wloska odpowada u jego buka ktos inny.
Jezeli chodzi o Tomo to moge WAs ubezpieczyc ,ze po tym co napsal wie o dzialaniu buka naprawdebardzo malo.

" BUKMACHER ZARABIA NA MARŻY i de facto nie interesuje go jakim wynikiem zakończy się dane wydarzenie sportowe.
Bukmacherowi wystarczy wystawić kursy pomniejszone o marżę i pieniążki same przyjdą."

Chlopak chyba pomylim bukmacherke z totolotkiem gdzie 50% zostaje dla organizatora.
Dostal chlopak dostep do betradara ,ale napewno ne zna obrotow na poszczegolne ligi i inne powazne informacje.

Czyli w skrocie:Tomo Wam moze szkodzic tym,ze jak mu podacie na tacu ciekawe info o ktorym nie wie na lige za ktora odpowiada to Wam u bukmachera dla ktorego pracuje obnizy kursy.

Temat o podawanie przez niego blednych typow to oczywicie bajka. Chlopak chcial na forum zablysnac i czasem mu nie wyszlo. normalna rzecz.

Pozdrawiam

Do góry
Strona 12 z 18 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 17 18 >