Strona 4 z 18 < 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 >
Opcje tematu
#2021113 - 03/02/2008 06:42 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: gremlin
no coz - wzruszyles nas do łez!!!

gremlin ty od dawna walczysz ze wszystkim i ciągle coś się tobie nie podoba.

nawoj jakoś nie widziałem twojej aktywności w piłce ręcznej?. Poza tym pseudo analizy tutaj może być wtyk do mnie, ale czasem warto poczytać co piszę i zobaczyć po końcowym rezultacie czy piszący miał rację. W większości wypadków tak \:\)

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
Bonus: Unibet
#2021116 - 03/02/2008 06:44 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: nawoj]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
a nasz sympatyczny mod Tomo wcale nie jest taki bezstronny w tych sprawach- 5.12.07 napisalem wlasnie w temacie Euroliga ze podejrzewam pewne osoby ze graja dla dwoch panow!!! reakcja byla natychmiastowa oczywiscie Tomo wlepil mi od razu ostrzezenie i jak to wyglada na dzis po rozwinieciu sie tematu i okazaniu sie ze On tez sluzy dwom panom???

Do góry
#2021128 - 03/02/2008 06:48 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
dalsza dyskusje w tym temacie uwazam za bezsensowna - jak znam zycie to zawsze do tak trudnych dyskusji jest delegowany jeden czlowiek prawda Ignorator!!?

Do góry
#2021142 - 03/02/2008 06:53 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Nawet nie bardzo wiem,jaka dyscyplina sie zajmujesz,Ignorator,więc wyciągasz mylne wnioski.Chodzi mi ogolnie o to ,ze te wywody to sralis-mazgalis-dział analiz.
Też nie bardzo kumam,na czy by miała polegac moja aktywność w handballu?Chyba tylko ktos kasujacy posty miałby wiecej zajęcia.

Do góry
#2021154 - 03/02/2008 06:56 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: nawoj]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
akurat kasowanie nawoja wyjatkowo mija sie z celem, chetnie poznalbym argumentacje tomo czemu to robil

Do góry
#2021186 - 03/02/2008 07:11 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Ignorator analizy ? i komu to wciskasz ? dzieciom na którym zarabiasz ?

Albo grasz u buka albo go ogrywasz ,tomo ktory sie sprzedal za marne pieniadze i cieszy miche ze ma betradara. Panowie jeszcze nie pora na to ,da sie ogrywac buki ! najwazniejsze to to by ci co pracuja dla buka mieli jak najmniej wspolnego z tymi ktorzy buka ogrywaja !

taki tomo experto jeszcze kto ? zacznie zle wystawiac kursy i ja to zaczne non stop grac i bede mial z tego dobry yeld ,i co podam na forum mecz.pl on to zobaczy i tego nie zmieni ? a jak zaczne grac cos co jego dobry funfel wystawia to tez mu nie powie ze robi blad ? - haha naiwnosc .Opanujcie sie ludzie bo praca dla buka to chodzenie po najlatwiejszej linii oporu.

Do góry
#2021187 - 03/02/2008 07:11 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: gremlin]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

dalsza dyskusje w tym temacie uwazam za bezsensowna - jak znam zycie to zawsze do tak trudnych dyskusji jest delegowany jeden czlowiek prawda Ignorator!!?

Oczywiście codziennie spotykam się ze wszystkimi moderatorami \:\) Nikt nie jest tutaj delegowany...do niczego. Piszę co myślę i po prostu nie mogę zrozumieć o co wam ludzie chodzi?. Piszecie coś, że osoby pracujące w firmach bukmacherskich nie powinny się udzielać ani być moderatorami. Nie zgadzam się z tym zdaniem, bo te osoby zrobiły wiele dobrego dla tego forum. Oczywiście zaraz będzie, że układ i tak dalej. Tylko, że żadnego układu mecz.pl nie ma a nie przepraszam swojego czasu konkurencja z dużego portalu tak twierdziła \:\) dziś chyba już się nie porównują i chwała im za to. Naprawdę nie możecie przedstawić konkretnych dowód na to, że jakaś osoba związana z firmą bukmacherską narobiła tutaj coś złego dla użytkowników, bo pisanie, że tomo działał dla jakiś dwóch ludzi...To ja się pytam dla jakich?. Czy jest to Conrad a może szef jakiejś firmy bukmacherskiej?. Dowody panowie dowody. Zachowujecie się jak politycy, którzy mówią wiem, ale nie powiem. Skoro jakąś osoba zachowała się w sposób nie zgodny z regulaminem to po proszę o dowody tu i teraz. Jeśli nie to chyba dyskusja nie ma sensu. Wiele osób, które kojarzę z pracy u bukmacherów wnosi tutaj wiele dobrego. Od trafnych analiz po trafne typy, ale oczywiście to moje zdanie a wy jak zwykle będzie mieli swoje trzy grosze. Czekam na dowody i chcę abyście w końcu mnie przekonali, bo tak jak mówię "mowa trawa" dobra jest, ale nie dla mnie. Ja lubię konkrety.

Do góry
#2021189 - 03/02/2008 07:12 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
Skoro połowa forum tak fantastycznie ogrywa buki to powinniście lubić tych looserów, którzy tam pracują \:\) Zreszta pewnie wszyscy z nich są na prowizji. Taki buk podlicza postawiona kasę na "lewy" typ podany na forum i dostaja z 0.5% od zysku. Nic dziwnego, że chcą dorobic parę groszy u Conrada ...

P.S. Fajny temat \:\)

Do góry
#2021191 - 03/02/2008 07:13 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: RoccoRunner
akurat kasowanie nawoja wyjatkowo mija sie z celem, chetnie poznalbym argumentacje tomo czemu to robil

po prostu niektóre typy sa niewygodne dla niektórych modów
większośc z nich urzęduje na zamkniętych forach bukmacherskich w których dzielą się uwagami i typami z pierwszej ręki (osłabienia , błędy w kursach bukmacherów , itp. ) i jak taki typ znajdzie się na forum mecz.pl to od razu trzeba go skasowac
po prostu szanowne grono moderatorów nie zdążyłoby go zagrać ( bo zostanie zablokowany )
i stąd się właśnie biorą usuwania niewygodnych tematów

może HAGII coś o tym napisze...

Do góry
#2021192 - 03/02/2008 07:13 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
O ja ... \:\)

Siem jusz pogóbiłem, kturzy komu podpuchy robiom.

\:D

Do góry
#2021196 - 03/02/2008 07:14 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Maciek]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Maciek
Ignorator analizy ? i komu to wciskasz ? dzieciom na którym zarabiasz ?

Maciek zarobiłem miliony. Tak naprawdę zero i to totalne. Pracowałem dla kilku stron internetowych na niektórych nawet do dziś są specjalne podziękowania za moją działalność. To czym się zajmuje to jest czysta przyjemność. Dla przykładu moje strona internetowa jest drogim hobby. Dlatego nie oceniaj kogoś skoro go nie znasz to taka dobra zasada.

Do góry
#2021202 - 03/02/2008 07:18 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: majestic
Originally Posted By: RoccoRunner

po prostu niektóre typy sa niewygodne dla niektórych modów
większośc z nich urzęduje na zamkniętych forach bukmacherskich w których dzielą się uwagami i typami z pierwszej ręki (osłabienia , błędy w kursach bukmacherów , itp. ) i jak taki typ znajdzie się na forum mecz.pl to od razu trzeba go skasowac
po prostu szanowne grono moderatorów nie zdążyłoby go zagrać ( bo zostanie zablokowany )
i stąd się właśnie biorą usuwania niewygodnych tematów

może HAGII coś o tym napisze...

Jest kilka osób, które piszą o osłabieniach w swoich tematach i jakoś nie są usuwane, ale oczywiście mogę być w błędzie \:\)

Do góry
#2021203 - 03/02/2008 07:18 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

no dobra ale co ma wspolnego analiza z osiaganiem zyskow ?

Do góry
#2021204 - 03/02/2008 07:19 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: [T]-error]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: [T
-error]O ja ... \:\)

Siem jusz pogóbiłem, kturzy komu podpuchy robiom.

\:D

To ja Ci wytłumaczę ;\)

Ktoś przegrał 2 PLN i próbuje się wyładować na osobie, od której zapożyczył pefffkę

Ot i cała tajemnica \:D

Do góry
#2021209 - 03/02/2008 07:20 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Originally Posted By: Ignorator

Oczywiście codziennie spotykam się ze wszystkimi moderatorami \:\) Nikt nie jest tutaj delegowany...do niczego. Piszę co myślę i po prostu nie mogę zrozumieć o co wam ludzie chodzi?. Piszecie coś, że osoby pracujące w firmach bukmacherskich nie powinny się udzielać ani być moderatorami. Nie zgadzam się z tym zdaniem, bo te osoby zrobiły wiele dobrego dla tego forum. Oczywiście zaraz będzie, że układ i tak dalej. Tylko, że żadnego układu mecz.pl nie ma a nie przepraszam swojego czasu konkurencja z dużego portalu tak twierdziła \:\) dziś chyba już się nie porównują i chwała im za to. Naprawdę nie możecie przedstawić konkretnych dowód na to, że jakaś osoba związana z firmą bukmacherską narobiła tutaj coś złego dla użytkowników, bo pisanie, że tomo działał dla jakiś dwóch ludzi...To ja się pytam dla jakich?. Czy jest to Conrad a może szef jakiejś firmy bukmacherskiej?. Dowody panowie dowody. Zachowujecie się jak politycy, którzy mówią wiem, ale nie powiem. Skoro jakąś osoba zachowała się w sposób nie zgodny z regulaminem to po proszę o dowody tu i teraz. Jeśli nie to chyba dyskusja nie ma sensu. Wiele osób, które kojarzę z pracy u bukmacherów wnosi tutaj wiele dobrego. Od trafnych analiz po trafne typy, ale oczywiście to moje zdanie a wy jak zwykle będzie mieli swoje trzy grosze. Czekam na dowody i chcę abyście w końcu mnie przekonali, bo tak jak mówię "mowa trawa" dobra jest, ale nie dla mnie. Ja lubię konkrety.

Ignorator bez obrazy, ale o jakie dowody Ci chodzi? Tomo sam przyznał, że pracuje dla buka. Jesli dla niego pracuje to nie wydaje mi się, że jego zakres obowiązków sprowadza się do:

a] pracy jako customer service
b] tworzenia banerów na stronę buka
c] rozsyłanie maili promocyjnych

Tego typu "praca dla buka" kojarzy mi się jedynie z podkładaniem trefnych "pefffek" na forach/własnych stronach www/blogach. No chyba, że się mylę i Tomo tak naprawde pracuje w customer service ;\)

Do góry
#2021211 - 03/02/2008 07:21 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Maciek]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Analiza jest bardzo ważną częścią typy. To w niej odkrywasz dlaczego dana osoba zagrała daną propozycję. Czy był to konflikt w drużynie, czy osłabienie. Takie rzeczy się sprawdzają a jeśli była to tylko dobra forma to możesz mieć pewność, że ten typ nie był do końca dobrze przemyślany. Oczywiście każdy przy wybieraniu swoich propozycji podchodzi indywidualnie. Dlatego tak ważna jest rzeczowa analiza.

Do góry
#2021216 - 03/02/2008 07:24 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Szewa]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Nie dajcie się łudzić ! celem osoby ktora wystawia kursy u buka jest osiagniecie jak najlepszych zyskow wiec proste jest ze najwiekszym jej wrogiem sa osoby ktora chca u ów buka zarobic.

Do góry
#2021219 - 03/02/2008 07:24 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Maciek]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: Maciek
no dobra ale co ma wspolnego analiza z osiaganiem zyskow ?

Jak zwał, tak zwał, ale coś musi Cię skłonić do grania danego typu. I wątpię żeby był to tylko kurs. W związku z tym szukasz informacji na temat interesującego Cię zdarzenia, czytasz, wyciągasz wnioski ---> analizujesz

Do góry
#2021222 - 03/02/2008 07:26 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Master Flamaster]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Quote:
Ignorator bez obrazy, ale o jakie dowody Ci chodzi? Tomo sam przyznał, że pracuje dla buka. Jesli dla niego pracuje to nie wydaje mi się, że jego zakres obowiązków sprowadza się do:

a] pracy jako customer service
b] tworzenia banerów na stronę buka
c] rozsyłanie maili promocyjnych

Tego typu "praca dla buka" kojarzy mi się jedynie z podkładaniem trefnych "pefffek" na forach/własnych stronach www/blogach. No chyba, że się mylę i Tomo tak naprawde pracuje w customer service ;\)

Chłopie on nie ma na takie głupoty czasu to po pierwsze a po drugie nie masz dowodu, że zrobił coś specjalnie źle na forum. Poza rola takiej osoby może ograniczyć się tylko do jednego. Ktoś pisze na forum, że w reprezentacji Zambii jest konflikt. Wówczas osoba pracująca w danej firmie mówi o tym aby buk nie stracił za dużo na tym zakładzie i tak naprawdę to tyle. A mówienie ciągle o spiskach, że ktoś tutaj komuś świnie, ale to takie polskie nasze. Zapewne większość z was zazdrości im, że pracują tam. Tylko pytanie chcielibyście być w obcym kraju bez rodziny i przyjaciół?. Zapewne nie.

Do góry
#2021223 - 03/02/2008 07:26 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Ignorator]
rafal08 Online   karty
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Kurde ,ale temat aż sie nie mogłem oderwać od czytania .

Wiem co powinniśmy zrobic.

Najlepszy sposób to lista z takimi osobami.Trzeba ja zrobić i wtedy Conrad podwiesi ja we wszyskich tematach u samej góry.Wtedy każdy normalny gracz bedzie wiedział co jest grane .

Tak .Własnie tak \:p

Do góry
Strona 4 z 18 < 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 >