#2021113 - 03/02/2008 06:42
Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów
[Re: gremlin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
no coz - wzruszyles nas do łez!!! gremlin ty od dawna walczysz ze wszystkim i ciągle coś się tobie nie podoba. nawoj jakoś nie widziałem twojej aktywności w piłce ręcznej?. Poza tym pseudo analizy tutaj może być wtyk do mnie, ale czasem warto poczytać co piszę i zobaczyć po końcowym rezultacie czy piszący miał rację. W większości wypadków tak  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021142 - 03/02/2008 06:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Nawet nie bardzo wiem,jaka dyscyplina sie zajmujesz,Ignorator,więc wyciągasz mylne wnioski.Chodzi mi ogolnie o to ,ze te wywody to sralis-mazgalis-dział analiz. Też nie bardzo kumam,na czy by miała polegac moja aktywność w handballu?Chyba tylko ktos kasujacy posty miałby wiecej zajęcia.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021187 - 03/02/2008 07:11
|
Carpal Tunnel
|
dalsza dyskusje w tym temacie uwazam za bezsensowna - jak znam zycie to zawsze do tak trudnych dyskusji jest delegowany jeden czlowiek prawda Ignorator!!? Oczywiście codziennie spotykam się ze wszystkimi moderatorami  Nikt nie jest tutaj delegowany...do niczego. Piszę co myślę i po prostu nie mogę zrozumieć o co wam ludzie chodzi?. Piszecie coś, że osoby pracujące w firmach bukmacherskich nie powinny się udzielać ani być moderatorami. Nie zgadzam się z tym zdaniem, bo te osoby zrobiły wiele dobrego dla tego forum. Oczywiście zaraz będzie, że układ i tak dalej. Tylko, że żadnego układu mecz.pl nie ma a nie przepraszam swojego czasu konkurencja z dużego portalu tak twierdziła  dziś chyba już się nie porównują i chwała im za to. Naprawdę nie możecie przedstawić konkretnych dowód na to, że jakaś osoba związana z firmą bukmacherską narobiła tutaj coś złego dla użytkowników, bo pisanie, że tomo działał dla jakiś dwóch ludzi...To ja się pytam dla jakich?. Czy jest to Conrad a może szef jakiejś firmy bukmacherskiej?. Dowody panowie dowody. Zachowujecie się jak politycy, którzy mówią wiem, ale nie powiem. Skoro jakąś osoba zachowała się w sposób nie zgodny z regulaminem to po proszę o dowody tu i teraz. Jeśli nie to chyba dyskusja nie ma sensu. Wiele osób, które kojarzę z pracy u bukmacherów wnosi tutaj wiele dobrego. Od trafnych analiz po trafne typy, ale oczywiście to moje zdanie a wy jak zwykle będzie mieli swoje trzy grosze. Czekam na dowody i chcę abyście w końcu mnie przekonali, bo tak jak mówię "mowa trawa" dobra jest, ale nie dla mnie. Ja lubię konkrety. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021189 - 03/02/2008 07:12
[Re: RoccoRunner]
|
old hand
Meldunek: 03/08/2004
|
Skoro połowa forum tak fantastycznie ogrywa buki to powinniście lubić tych looserów, którzy tam pracują  Zreszta pewnie wszyscy z nich są na prowizji. Taki buk podlicza postawiona kasę na "lewy" typ podany na forum i dostaja z 0.5% od zysku. Nic dziwnego, że chcą dorobic parę groszy u Conrada ... P.S. Fajny temat 
|
Do góry
|
|
|
|
#2021191 - 03/02/2008 07:13
[Re: RoccoRunner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
akurat kasowanie nawoja wyjatkowo mija sie z celem, chetnie poznalbym argumentacje tomo czemu to robil po prostu niektóre typy sa niewygodne dla niektórych modów większośc z nich urzęduje na zamkniętych forach bukmacherskich w których dzielą się uwagami i typami z pierwszej ręki (osłabienia , błędy w kursach bukmacherów , itp. ) i jak taki typ znajdzie się na forum mecz.pl to od razu trzeba go skasowac po prostu szanowne grono moderatorów nie zdążyłoby go zagrać ( bo zostanie zablokowany ) i stąd się właśnie biorą usuwania niewygodnych tematów może HAGII coś o tym napisze...
|
Do góry
|
|
|
|
#2021196 - 03/02/2008 07:14
[Re: Maciek]
|
Carpal Tunnel
|
Ignorator analizy ? i komu to wciskasz ? dzieciom na którym zarabiasz ? Maciek zarobiłem miliony. Tak naprawdę zero i to totalne. Pracowałem dla kilku stron internetowych na niektórych nawet do dziś są specjalne podziękowania za moją działalność. To czym się zajmuje to jest czysta przyjemność. Dla przykładu moje strona internetowa jest drogim hobby. Dlatego nie oceniaj kogoś skoro go nie znasz to taka dobra zasada. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021202 - 03/02/2008 07:18
[Re: majestic]
|
Carpal Tunnel
|
akurat kasowanie nawoja wyjatkowo mija sie z celem, chetnie poznalbym argumentacje tomo czemu to robil po prostu niektóre typy sa niewygodne dla niektórych modów większośc z nich urzęduje na zamkniętych forach bukmacherskich w których dzielą się uwagami i typami z pierwszej ręki (osłabienia , błędy w kursach bukmacherów , itp. ) i jak taki typ znajdzie się na forum mecz.pl to od razu trzeba go skasowac po prostu szanowne grono moderatorów nie zdążyłoby go zagrać ( bo zostanie zablokowany ) i stąd się właśnie biorą usuwania niewygodnych tematów może HAGII coś o tym napisze... Jest kilka osób, które piszą o osłabieniach w swoich tematach i jakoś nie są usuwane, ale oczywiście mogę być w błędzie  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021209 - 03/02/2008 07:20
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2006
|
dalsza dyskusje w tym temacie uwazam za bezsensowna - jak znam zycie to zawsze do tak trudnych dyskusji jest delegowany jeden czlowiek prawda Ignorator!!? Oczywiście codziennie spotykam się ze wszystkimi moderatorami  Nikt nie jest tutaj delegowany...do niczego. Piszę co myślę i po prostu nie mogę zrozumieć o co wam ludzie chodzi?. Piszecie coś, że osoby pracujące w firmach bukmacherskich nie powinny się udzielać ani być moderatorami. Nie zgadzam się z tym zdaniem, bo te osoby zrobiły wiele dobrego dla tego forum. Oczywiście zaraz będzie, że układ i tak dalej. Tylko, że żadnego układu mecz.pl nie ma a nie przepraszam swojego czasu konkurencja z dużego portalu tak twierdziła  dziś chyba już się nie porównują i chwała im za to. Naprawdę nie możecie przedstawić konkretnych dowód na to, że jakaś osoba związana z firmą bukmacherską narobiła tutaj coś złego dla użytkowników, bo pisanie, że tomo działał dla jakiś dwóch ludzi...To ja się pytam dla jakich?. Czy jest to Conrad a może szef jakiejś firmy bukmacherskiej?. Dowody panowie dowody. Zachowujecie się jak politycy, którzy mówią wiem, ale nie powiem. Skoro jakąś osoba zachowała się w sposób nie zgodny z regulaminem to po proszę o dowody tu i teraz. Jeśli nie to chyba dyskusja nie ma sensu. Wiele osób, które kojarzę z pracy u bukmacherów wnosi tutaj wiele dobrego. Od trafnych analiz po trafne typy, ale oczywiście to moje zdanie a wy jak zwykle będzie mieli swoje trzy grosze. Czekam na dowody i chcę abyście w końcu mnie przekonali, bo tak jak mówię "mowa trawa" dobra jest, ale nie dla mnie. Ja lubię konkrety. .::Think Twice::. Ignorator. Ignorator bez obrazy, ale o jakie dowody Ci chodzi? Tomo sam przyznał, że pracuje dla buka. Jesli dla niego pracuje to nie wydaje mi się, że jego zakres obowiązków sprowadza się do: a] pracy jako customer service b] tworzenia banerów na stronę buka c] rozsyłanie maili promocyjnych Tego typu "praca dla buka" kojarzy mi się jedynie z podkładaniem trefnych "pefffek" na forach/własnych stronach www/blogach. No chyba, że się mylę i Tomo tak naprawde pracuje w customer service 
|
Do góry
|
|
|
|
#2021222 - 03/02/2008 07:26
[Re: Master Flamaster]
|
Carpal Tunnel
|
Ignorator bez obrazy, ale o jakie dowody Ci chodzi? Tomo sam przyznał, że pracuje dla buka. Jesli dla niego pracuje to nie wydaje mi się, że jego zakres obowiązków sprowadza się do: a] pracy jako customer service b] tworzenia banerów na stronę buka c] rozsyłanie maili promocyjnych Tego typu "praca dla buka" kojarzy mi się jedynie z podkładaniem trefnych "pefffek" na forach/własnych stronach www/blogach. No chyba, że się mylę i Tomo tak naprawde pracuje w customer service Chłopie on nie ma na takie głupoty czasu to po pierwsze a po drugie nie masz dowodu, że zrobił coś specjalnie źle na forum. Poza rola takiej osoby może ograniczyć się tylko do jednego. Ktoś pisze na forum, że w reprezentacji Zambii jest konflikt. Wówczas osoba pracująca w danej firmie mówi o tym aby buk nie stracił za dużo na tym zakładzie i tak naprawdę to tyle. A mówienie ciągle o spiskach, że ktoś tutaj komuś świnie, ale to takie polskie nasze. Zapewne większość z was zazdrości im, że pracują tam. Tylko pytanie chcielibyście być w obcym kraju bez rodziny i przyjaciół?. Zapewne nie. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021223 - 03/02/2008 07:26
[Re: Ignorator]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Kurde ,ale temat  aż sie nie mogłem oderwać od czytania . Wiem co powinniśmy zrobic. Najlepszy sposób to lista z takimi osobami.Trzeba ja zrobić i wtedy Conrad podwiesi ja we wszyskich tematach u samej góry.Wtedy każdy normalny gracz bedzie wiedział co jest grane . Tak .Własnie tak 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|