Strona 16 z 18 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 >
Opcje tematu
#2026021 - 05/02/2008 02:27 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: RoccoRunner]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Originally Posted By: RoccoRunner
Tak tak juz wykasowali bardzo ciekawy wpis ciekawe czemu hehe zalosne \:D \:D \:D

bo my jesteśmy żałośni jak całe forum i wszyscy jego użytkownicy więc, po kiego jeleniu tu zaglądasz?

Do góry
Bonus: Unibet
#2026057 - 05/02/2008 02:35 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Llama]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
bo ma downa \:\(

Do góry
#2026115 - 05/02/2008 02:50 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: HAGIi]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
obrazaniem daleko w zyciu nie zajedziecie

Do góry
#2026240 - 05/02/2008 03:28 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Llama]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Originally Posted By: Llama
Tak tak juz wykasowali bardzo ciekawy wpis ciekawe czemu hehe zalosne \:D \:D \:D

bo my jesteśmy żałośni jak całe forum i wszyscy jego użytkownicy więc, po kiego jeleniu tu zaglądasz?

to, że Ty jesteś osłem \:D a nie, przepraszam Llamą \:D i bardzo lubisz zwierzaczki czterokopytne \:D nie od razu musi oznaczać, że ktoś inny jest jeleniem \:D

Do góry
#2026274 - 05/02/2008 03:36 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Baqu]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Zamknijcie juz ten temat. Nic dobrego nie wnosi na forum...

Do góry
#2026294 - 05/02/2008 03:46 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Baqu]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Baqu

to, że Ty jesteś osłem \:D a nie, przepraszam Llamą \:D i bardzo lubisz zwierzaczki czterokopytne \:D nie od razu musi oznaczać, że ktoś inny jest jeleniem \:D

Zarowno lama (Lama guanicoe), jak i jelen szlachetny (Cervus elephus) zaliczaja sie do parzystokopytnych ,mozna wiec powiedziec ,ze "wymiana pogladow" pomiedzy Llama a Rocco pozostaje w ...rodzinie \:D

Z ta ostatnia (podobno) najlepiej wychodzi sie na zdjeciu ;\)

Do góry
#2026296 - 05/02/2008 03:46 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Baqu]
Mr_Andrew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
Originally Posted By: Baqu
Originally Posted By: Llama

http://www.youtube.com/watch?v=sVbgUkQ2PzU

Do góry
#2026299 - 05/02/2008 03:46 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: micha$]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: micha$

Jak dla Ciebie jest szkodliwy to go omijaj \:\)

Do góry
#2026327 - 05/02/2008 03:51 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: micha$]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: micha$

to omijaj ten temat z daleka
300 postów i temat zamknąc
ten temat może ciągnąc się przez długie miesiące
i tak wszystko nie zostanie wyjaśnione w sposób jednoznaczny
i własnie o to chodzi

oficjalnie dementuję podejrzenia jakobym grał jakieś typy z KGHM Wrocław , po prostu z ciekawości przejrzałem ten temat i skojarzenia nasunęły się same
i w dalszym ciągu nie rozumiem , jak ktoś mógł zarobić na tym turnieju grając ich typy

temat był poprowadzony perfekcyjnie , idealnie do pewnego czasu i od ćwierćfinału bum ....

Do góry
#2026338 - 05/02/2008 03:53 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: sebkos]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: sebkos
Akurat to że ekipa z Wrocławia obraża się o posty tego czy owego DUPKA i pisze że nie będzie już pisała \:p świadczy o nich jak świadczy (wg. mnie są niepoważni). Jeśli oni są zarobieni to co ich obchodzi co jakieś pedalstwo wypisuje na ich temat - bez sesu...
Mam nadzieje że się z czasem opamiętają i nie będą patrzeć na ciemną stronę mocy

a ten osobnik powinien mnie przeprosić bo wiele obelg zniosę ale niektórych nie

Do góry
#2026369 - 05/02/2008 03:59 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: majestic

a ten osobnik powinien mnie przeprosić bo wiele obelg zniosę ale niektórych nie

Jezeli stwierdzenie Sebkosa ,cytuje : tego czy owego DUPKA bierzesz do siebie ,to jest to Twoj osobisty problem ,bowiem ow DUPEK nie zostal dokladnie spersonifikowany \:\)

Do góry
#2026375 - 05/02/2008 04:00 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

temat był poprowadzony perfekcyjnie , idealnie do pewnego czasu i od ćwierćfinału bum ....

jak najbardziej serio pozwole sobie poprosic ,abys mogl rozwinac owe "BUM"

Do góry
#2026436 - 05/02/2008 04:09 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Amkwish]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: amkwish

prześledź temat to dojdziesz kiedy było BUM
były to dwie 100 % pefki z jednego dnia ....

a mogę się dowiedzieć co się z twoim tematem stało ???
korzystałem z niego namiętnie mimo iz wróżyłem mu rychły upadek ;\)

Do góry
#2026452 - 05/02/2008 04:13 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

a mogę się dowiedzieć co się z twoim tematem stało ???
korzystałem z niego namiętnie mimo iz wróżyłem mu rychły upadek ;\)

I wywrozyles

Jakbys to obstawil bylaby peffka \:D

Do góry
#2026589 - 05/02/2008 04:49 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: Amkwish]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: amkwish

a poza tym zwróćcie uwagę iż nie przyczepiłem się do jakiegoś typu z ogólnoświatowych dyscyplin ( NBA , NHL czy któraś z lig piłkarskich )
ale przyczepiłem się do naszego niszowego turnieju który mozna zagrać naprawdę u ograniczonej liczby bukmacherów ( głównie naziemnych )
były to moje subiektywne odczucia i rzuciłem temat ...
w końcu to forum i każdy może mieć swoje zdanie
jeżeli ktoś nie wie co to "forum" radze zajrzeć do słownika wyrazów obcych lub bliskoznacznych ;\)

Do góry
#2026768 - 05/02/2008 05:39 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: majestic]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Popularne dyscypliny są ciężkie do zmanipulowania,natomiast mało popularne jak najbardziej.Bo np ile osob gra ligi polskiego handballa?Wystawia to tylko kilka buków i podejrzewam,że kursy odgapione są jeden od drugiego,a ten pierwszy,który to robi to ma analityka,ktory ustala np polską siatkowkę,koszykówke itp.no to dorzucą mu jeszcze szczypiora.No to chłopak,żeby nie dac plamy, czyta te nasze wypociny i jeżeli ma trochę oleju w głowie to potrafi to wykorzystać.Zreszta,chyba tez bym tak robił,gdybym miał wystawic kursy np. na polski ping-pong.Dlatego od jakiegos czasu nie podaje nigdzie zadnych typów-przegrałem-trudno,moja strata i glupota-wygrałem to się cieszę.Poza tym,gdzie w gre wchodzą pieniądze,czasami niemałe,to ludzie są zdolni do różnych zachowań.Również mysle,że na cudzych typach cieżko zarobić-dlatego radzę kazdemu by miał na uwadze ,ze nie wszystko trzeba grać i pamiętać o tym,że gra się na własną odpowiedzialność.Troche drazniace jest to towarzystwo wzajemnej adoracji szydzace i kpiace z wszystkich.A jak pare lat temu napisałem samokrytycznie,że ze mnie taki moderator,jak z koziej dupy traba i dotyczy to wielu innych modów,to była wielka obraza majestatu.Natomiast samo forum nie jest złe a gdy komus nie pasuje,to faktycznie niech przegląda coś innego.

Do góry
#2026804 - 05/02/2008 05:53 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: nawoj]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: nawoj
Popularne dyscypliny są ciężkie do zmanipulowania,natomiast mało popularne jak najbardziej.Bo np ile osob gra ligi polskiego handballa?Wystawia to tylko kilka buków i podejrzewam,że kursy odgapione są jeden od drugiego,a ten pierwszy,który to robi to ma analityka,ktory ustala np polską siatkowkę,koszykówke itp.no to dorzucą mu jeszcze szczypiora.No to chłopak,żeby nie dac plamy, czyta te nasze wypociny i jeżeli ma trochę oleju w głowie to potrafi to wykorzystać.Zreszta,chyba tez bym tak robił,gdybym miał wystawic kursy np. na polski ping-pong.Dlatego od jakiegos czasu nie podaje nigdzie zadnych typów-przegrałem-trudno,moja strata i glupota-wygrałem to się cieszę.Poza tym,gdzie w gre wchodzą pieniądze,czasami niemałe,to ludzie są zdolni do różnych zachowań.Również mysle,że na cudzych typach cieżko zarobić-dlatego radzę kazdemu by miał na uwadze ,ze nie wszystko trzeba grać i pamiętać o tym,że gra się na własną odpowiedzialność.Troche drazniace jest to towarzystwo wzajemnej adoracji szydzace i kpiace z wszystkich.A jak pare lat temu napisałem samokrytycznie,że ze mnie taki moderator,jak z koziej dupy traba i dotyczy to wielu innych modów,to była wielka obraza majestatu.Natomiast samo forum nie jest złe a gdy komus nie pasuje,to faktycznie niech przegląda coś innego.
tylko dlaczego twoj post zostal perfidnie wykasowany w temacie mistrzostw europy w szczypiora ? Podales tam kursy na mecze kto one przeszkadzały ? pewnie padnie odpowiedz ,ze nic nie wnosiy do tematu a ja mysle ,ze wnosily i to sporo w tamtym momencie.

Do góry
#2026871 - 05/02/2008 06:07 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: herkules]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
a tak na marginesie,kursy te były bardzo zbliżone do tych,ktore póżniej wykrystalizowały się na rynku,a znacząco odbiegały od podanych wcześniej przez "szybkich buków"

Do góry
#2026879 - 05/02/2008 06:09 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: nawoj]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: nawoj
a tak na marginesie,kursy te były bardzo zbliżone do tych,ktore póżniej wykrystalizowały się na rynku,a znacząco odbiegały od podanych wcześniej przez "szybkich buków"
my o tym wiemy \:\) i pozdrawiam pana serdecznie \:\)

Do góry
#2026896 - 05/02/2008 06:13 Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów [Re: nawoj]
włodar Offline
Hard-hitter

Meldunek: 25/06/2005
a poza tym zwróćcie uwagę iż nie przyczepiłem się do jakiegoś typu z ogólnoświatowych dyscyplin ( NBA , NHL czy któraś z lig piłkarskich )
ale przyczepiłem się do naszego niszowego turnieju który mozna zagrać naprawdę u ograniczonej liczby bukmacherów ( głównie naziemnych )
były to moje subiektywne odczucia i rzuciłem temat ...
w końcu to forum i każdy może mieć swoje zdanie
jeżeli ktoś nie wie co to "forum" radze zajrzeć do słownika wyrazów obcych lub bliskoznacznych ;\)

Eeeee... przeglądałeś np. moje typy uważnie, w taki sposób jak rewelacje Twego ulubieńca Raftera? :)Chyba nie. Jak tak sobie patrzę na swoja radosną twórczość z Wrocławia, a poświęciłem jej sporo czasu i energii, to błędnym okazał sie jedynie konkretne wskazanie Melzera jako zwycięzcy turnieju i wcześniej w półfinale - za mała stawkę Bolelliego. A reszta? Cóż ;\) Do tego, na dokładkę, garść informacji o zawodnikach, które dla analizujących tenis z głową mogą się w pryszłosci przydać.
Proszeee Cię \:\)

Do góry
Strona 16 z 18 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 >