Dzieki Kajsper za troske. Wierz mi, ze wiem co robie... A co do ilosci prowadzonych druzyn, jest ich znacznie wiecej, w tej chwili aktywnych ok. 35. Gram po prostu troche inaczej niz Wy. W swoich zalozeniach (przedstawialem je juz kiedys wyzej), najbardziej boje sie tego, ze jakas druzyna moze miec bardzo dluga serie bez remisow i wtedy mnie zalatwia. Dlatego nie podwajam stawki tak jak Wy to robicie, tylko tak ustalam iloczyn kurs*stawka, by zawsze odniesc zamierzony zysk z druzyny. I tak zaczynalem od tego, ze na druzyne stawialem 5zl, czyli przy srednim kursie 3,0 miala ona zarobic 10zl. W ten sposob obstawiajac nawet 6-sty lub 7-dmy mecz druzyny stawka wynosi ok.50zl, w Waszym systemie bylaby juz zdecydowanie wieksza.
Dobierajac druzyny, liczy sie na to ze w jednej kolejce trafisz 1/3 wystawionych zespolow, co powinno byc naturalne i ogolnie sie sprawdza (tylko Finlandia sie ostatnio wylamuje

) Czyli po rozegranych meczach budzet nie powinien sie uszczuplic, jednak oczywiscie moze sie zdarzyc inaczej, ale z ta wysokoscia budzetu znacznie przesadziles... Chcialbym miec taki

Postaram sie naprawde poprowadzic te 17 druzyn na forum i podac jak sie to zmienia... Pozdrawiam. Acha, moj nr GG: 1957453