Swoim słownictwem dorównam temu, który przesłał do mnie prywatną wiadomość, choć mimo wszysko nigdy nie chciałbym zniżyć się do jego poziomu. ****A MAĆ !!! Przecież to już szczyt chamstwa i totalnej bezczelnośći emanującej od coraz to nowszych towarzyszy tego forum. Bo niby jak tu nie być pod****ionym kiedy takie "coś" (bo nie określe innaczej przesyła mi na skrzynke wiadomość o treści:Użytkownik hutnik przesłał Tobie (Vicente) prywatną wiadomość na mecz.pl (Forum 'mecz.pl').
Powiadamiamy Cię o tym ponieważ w profilu użytkownika masz zaznaczoną opcję, że chcesz być powiadamiany przez e-mail kiedy ktoś wyśle Ci prywatną wiadomość. Jeśli nie chcesz być automatyczne powiadamiany przez e-mail to możesz tę funkcję wyłączyć w swoim profilu.
Poniżej znajduje się wiadomość wysłana przez użytkownika: hutnik:
Temat:
coś ci się nie podoba??
--------------------------------------------------
Coś ci się ****a nie podoba pedale i nie pisz tak bo jak chcesz to się spotkajmy na solo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozostaje napisać mi tylko:
NO COMMENTSAcha i jeszcze jedno - tego forum nie da się juz niestety uzdrowić i przywrócić mu ład jaki panował (choć to już w sumie była końcówka najlepszych dziejów mecz.pl) w momencie kiedy ja się do niego zapisywałem

Niestety, ale mecz.pl ginie od takich gości. A ci co kiedyś byli "złotem" dla tego forum już dawno przestali się tu udzielać.
Na koniec pozostaje mieć tylko cień złudzeń co do słów wypowiedzianych przez
PROFIT`a:
[...]chodzi o to by mecz.pl rósł siłę i przybywało jego zwolenników - dlatego są potrzebni faktycznie nowi gracze - i jest to z korzyścią dla wszystkich tutaj.Czy any na pewno tacy jak kolega "hutnik"? Brak dosłownie na to słów.....
Jeśli możecie wypowiedzcie się na temat takich osób...cociaż chyba szkoda na to czasu.
Pozdrówko i do "wczytania" wkrótce w dziale
EUROLIGA, którą monitoruje na bieżąco.