A wiele osób ma jakieś zastrzeżenia do forum, a przecież jest tak fajnie

.
Podałeś uQ$ kilka rafterowych tematów, a mi się podoba jego inny temat:
http://www.mecz.pl/cgi-local/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000250 , a w szczególności jedna wypowiedź superbacy. I właśnie, żeby tak ciekawe tematy nie ginęły w gąszczu, uważam, że wartałoby pokasować trochu śmieci.
Co chwila zarzucasz komuś RAFTER infantylność, a to przeciż Ty się tak cały czas zachowujesz. Namiszosz, narobisz hałasu, straszysz kolegów progresją, a jak przychodzi co do czego, to nie masz czasu, obrażasz się i o swoich przyłożeniach i sukcesach już kolegów nie informujesz ("dobrzy" z nas ludzie

), tylko samotnie w ukryciu rozkoszujesz się zwycięstwem. Wiem, że można odnieść inne wrażenie czytając forum, ale jest tu wiele dorosłych osób i na nikim (lub prawie) wrażenia nie robisz. Jesteś przewidywalny.
Załuż temat "Odczepcie sie ode mnie" (parę innych osób z niego skorzysta, lub bardziej założy swoje

) i napisz w nim, że nie masz już ochoty nic udowadniać, i będziesz sobie spokojnie typował teniska. Choć z drugiej strony, coś by się działo, gdybyś kolejny raz przywdział zbroję i stnął do potyczki, tylko, że robi się to już trochu nudne, bo nietrudno zauważyć skromność Twojego repertuaru.
U mnie masz plusa tylko za to, że po swich wcześniejszych akcjach nie pojawiłeś się pod innym nikiem, tylko ciągniesz swoje

iwo: . Tupet to wielka zaleta i dzięki niemu masz szanse coś osiągnąć.
Pozdrowionka!