Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#1960 - 26/08/2002 21:39 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
DonCorleone Offline
member

Meldunek: 22/12/2001
Wcale sie nie zdziwie gdy ktos zarzuci mi ze tez nie na temat pisze, bo ta wypowiedzi powinna sie raczej znalezc w temacie "co zmienic na forum..."
Otoz, zalozony zostal temat - w mojej opinii nie glupi, a jak na razie jest kilkanascie odpowiedzi, z czego zadna na temat. Nie robie zarzutu wobec slav007o (bo nie stac mnie na rzeczowa,poparta sensownymi argumentami polemike), a jedynie zwracam uwage ze poza radosna tworczoscia wiekszosci uzytkownikow, coraz mniej pomocnych informacji na tym forum...

Do góry
Bonus: Unibet
#1961 - 26/08/2002 21:43 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Anonymous
Unregistered

A taki ciekawy temacik się kroił ,ale oczywiście kilku ambitnych typermanów musiało go popsuć ..nieżle panowie, brawo !!!!! :stop:
może napiszcie coś pożytecznego?

Pozdrawiam

Do góry
#1962 - 26/08/2002 22:09 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
hary , a ty niby co w powyzszym poście napisałeś na temat

Ja zreszta teraz tez nie , a slav napisał przynajmniej coś i dostał zjebke , wiec ja nie napisze nic o Górniku i tez dostane zjebke .

Ali miec , Ali chcieć , Ali byc i Ali pić - mało inteligentna płęta tego wszystkiego co powyżej .

Do góry
#1963 - 26/08/2002 22:46 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Typerus Offline
enthusiast

Meldunek: 24/05/2002
Nie zmieniłem dalej zdania - nabijasz posty i wszędzie ciebie pełno. Zaczynasz trochę nudzić i męczyć. Straszniy z ciebie zjeb...

No i mały cytacik dla ciebie: "Trzeba być z orgazmu, a nie wytrzepanym" slav007o.

Pozdrawiam
Typerus

Do góry
#1964 - 26/08/2002 22:49 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Kubi Offline
member

Meldunek: 07/05/2001
Jezeli "rozmowa na poziomie" nazwac odpowiedz jaka otrzymal Typerus to moje gratulacje.

Slav bez obrazy, proponuje zakonczyc ta w sumie zenujaca pogawedke. iwo:

Do góry
#1965 - 26/08/2002 23:20 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Anonymous
Unregistered

Ej dajcie juz spokoj Slavowi!

Jak wam sie nie podoba to co on pisze, to po c*** to czytacie, ba a nawet co niektorzy zbieraja cytaty

Pozdrawiam

Do góry
#1966 - 27/08/2002 03:47 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Oki koniec kometarzy na temat postów powysyłanych powyżej, ja już ochłonołem nie wiem jak wy i nie mam zamiaru wdawać się w dalszą polemikę na temat jakiż to Slavo jest walnięty i glupi i co to za glupie docinki sobie robi wobec innych forumowiczów nabijając przy okazji posty , jest to dla mnie poprostu bezsensu, więc teraz może coś odnośnie tematu.
Mój dosyć dobrze poinformowany kolega z Turcji, powiedział że w meczu Fenerbhace-Feyenoord, trener Turków jest niemal pewny swego i mocno wierzy, iż zaliczka jaką sobie zaaplikowali zawodnicy holenderscy na własnym terenie (1-0 przyp. Slavo), nie będzie wystarczająca, aby pokonąć jego solidną firmę i to właśnie klub z Turcji awansuje do elitarnej Ligi Mistrzów.
W unibet kurs na zwycięstwo Fenerbhace spadł z 1.90 na 1.70 i chyba jest jeszcze prawdopodobieństwo, iż będzie niższy. Kumpel który polecił mi ten mecz powiedział również, że smakowitym według niego kąskiem jest kurs na dokładny wynik meczu 3-1 po kursie 12.5 który spadł z 14. Według niego ten wynik jest bardzo prawdopodobny w tym meczu, dlatego też polecam go wam i mam nadzieję że teraz w tym temacie będą już tylko takie wiadomości, a nie posty na temat jakiż to ja nie jesem upośledzony itp.

Pozdrawiam iwo: i spokój ma być bo natrzaskam po zębach

SLAV

Do góry
#1967 - 27/08/2002 17:33 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
majox Offline
old hand

Meldunek: 21/04/2002
slav też myślę że turcy wygrają kurs w sts to 2.00 u siebie są bardzo mocni
myślę co jeszcze dołożyć może malagę co o tym sądzicie ?
to co pokazała malaga w pierwszym meczu to było coś wydaje mi się że ze swoim zaangażowaniem nie odpuszczą tego meczu choćby dla kibiców

kurs na malagę w stsie to 1,85 czyli nie dużo

Do góry
#1968 - 28/08/2002 18:03 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Black Pepper Offline
member

Meldunek: 15/07/2002
Fenerbahce (Tur) [0 - 2] Feyenoord (Hol)

Trenerom nie warto wierzyć

Trenerzy to zawodne źródło informacji.

Do góry
#1969 - 01/09/2002 01:00 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Anonymous
Unregistered

Chcialbym przedstawic relacje z meczu Slask Wroclaw - Gornik Leczna.
Po pierwsze nie spodziewalem sie, ze druga liga moze byc taka slaba. Po wygranej WKSu w pierwszym meczu u siebie z Ruchem Radzionkow (4:0) myslalem, ze to czysty przypadek, szczescie lub slaba postawa gosci. Pozniej jednak, znow u siebie w trzeciej kolejce Slask przegrywajac 1:0 wygral w ostatecznosci 3:1 z Piotrcowia Piotrkow Trybunalski. Wygladalo na to, ze u siebie dobrze sobie radza, bo na wyjazdach porazki z Hetmanem 0:2 i Arka 1:0 ciezko wytlumaczyc. A moze to ekipa, podkreslam ze bardzo bloda (srednia wieku Wroclawian to 23 lata) jest tak waleczna, silna i potrafi sobie poradzic z dobrymi teamami na wlasnym boisku? Nie wiem.
Przejdzmy zatem do dzisiejszego spotkania. Po pierwszej polowie wszystko znow wskazywalo na to, iz Slask zdobedzie 3 punkty, bowiem "wrocil krol" Ireneusz Gortowski, ktory nieco zaskakujacym strzalem z ok. 20 metrow pokonal byc moze zle ustawionego Macieja Mielcarza. Team z Lecznej z tego co pamietam nie przeprowadzil zadnej groznej akcji, zawodnicy tacy jak Cetnarowicz byli wyprzedzani przez obrone. WKS tez nie gral najlepiej, ale sytuacje mial, moze nie najlepsze, bo pare razy strzelil Gortowski - w tym raz celnie i to sie liczy. 45 minut przeszlo szybko, bez wiekszych bledow sedziego.
Za to co sie dzialo w drugiej polowie, to juz posmiewisko wszystkich drugoligowcow. Nie dosc, ze arbiter biegajacy wzdluz linii bocznej nie pokazywal ewidentnych spalonych (zdarza sie), to nie rozumiem faktu, kiedy glowny sedzia ze Szczecina gwizdze faul w ataku w sytuacji gdzie obronca Gornika zostaje uderzony pilka, czy lezacy zawodnik Slaska jakos fauluje przeciwnika probujacego odebrac mu pilke na stojaco. Co sie dzialo pozniej wola juz o pomstwe do nieba. Po kolejnych wybrykach liniowego WKS traci glupio bramke, bowiem obrona moglaby byc bardzo czujna, czesc graczy nie zdarzyla wrocic na swoja pozycje. Nastepnie pod koniec meczu rzut karny, wedlug mnie sluszny, ale po rownie udanych interwencjach glownego w srodku pola. Po prostu puscil akcje. Wtedy zaczely sie wyzwiska kibicow, bledny liniowy zostal uderzony jakims przedmiotem i musial go zastapic sedzia techniczny, omal nie doszlo do wtargniecia policji na boisko. I tak, po zadnych akcjach Gornik Leczna pokonal Slask Wroclaw grajacy moze nie efektownie, widowiskowo, ale walczacy. Widac, ze mlodym graczom naprawde zalezy na grze. Ciezko myslec o zwyciestwie, kiedy Pan sedzia psuje caly mecz. Przepraszam, druga polowe.
PS: Przed spotkaniem mowione bylo, iz po przegranej WKSu kibice posiadajacy bilet na nastepny mecz wejda za darmo. Trudno teraz o tym myslec, poniewaz prawdopodobnie obserwator meczu (sa na drugiej lidze?) pewnie opowie o calym zdarzeniu i zaloze sie, ze o bledach sedziowskich nie wspomnie, bo po co psuc komus opinie? Zobaczymy czy stadion nie zostanie zamkniety na nastepny pojedynek.
PS2: zdarzenia pisze z glowy, wiec moze nie sa dokladne i prawdziwe w 100%, lecz zapewniam iz staralem sie pisac bardzo obiektywnie.
PS3: Jesli liga byla by uczciwa, to jestem pewien co do tego, ze mlodzi zawodnicy Slaska Wroclaw powalcza o punkty w kazdym meczu i poradza sobie z kadza druzyna. Oczywiscie kadza nie musi oznaczac zwyciestwo.

Do góry
#1970 - 01/09/2002 02:09 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Anonymous
Unregistered

Ha! Potwierdzila sie moja wypowiedz. Pokazywali sytuacje w telewizji i rowniez nie zapomnieli napomniec o ewidentnych winach sedziego. Podczas pierwszej sytuacji w drugiej polowie, gdzie napisalem ze lezacy zawodnik faulowal stojacego (tak to zrozumialem na meczu) naprawde byl faul gracza Gornika, a sedzia uznal to za reke Sasina (Slask). Co do karnego, to takze straszna pomylka. Dariusz Sztylka nie dotknal pilki, ale tez nie dotknal zawodnika Lecznej, wiec nie ma mowy o karnym! W powtorce bylo to widac dokladnie. I tak, wypatrzony mecz. Ech, pewnie bez konsekwencji dla sedziego ze Szczecina.

Do góry
#1971 - 02/09/2002 12:05 Re: Znasz dobrze drużynę swego miasta pomóż
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Jak na razie w Olsztynie kłopoty finansowe są ogromne ale pomimo to zebrała się ekipa którą stać na środek tabeli. Czyli sporo remisów, przeplatanych wygranymi i przegranymi - czyli ciężko trafić

To co pokazał Chańko-rozgrywający- :5gw: (właśnie w tą niedziele rozegrał pierwszy mecz w Stomilu) wróży mu na wiosne jakiś kontrakcik z 1 ligowcem.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2