#1831488 - 04/12/2007 23:25
Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP
[Re: rivex]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1831489 - 04/12/2007 23:25
[Re: Master.com back]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
Urzywaj monejbókersa naprafde waro, dobże obsłójguje klijentuw. chlopcze czy ty wiesz co to polska ortografia
|
Do góry
|
|
|
|
#1831496 - 04/12/2007 23:27
[Re: nyger]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
mam zaswiadczenie na dysklekcie kilka lat temu zalatwilem se na mature
czy mam przeslac scan modowi jakiemus ????? zolte papiery tez masz?
|
Do góry
|
|
|
|
#1831497 - 04/12/2007 23:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Urzywaj monejbókersa naprafde waro, dobże obsłójguje klijentuw. chlopcze czy ty wiesz co to polska ortografia Rze co, rze co, bendziesz kozakował to jeszcze zobaczysz... jescze zobaczy... niech lepiej weźmi i sie óspokoi bo ja nie rencze za siebie ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831501 - 04/12/2007 23:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
mam zaswiadczenie na dysklekcie kilka lat temu zalatwilem se na mature
czy mam przeslac scan modowi jakiemus ????? Mnie mozesz przesłac skan historii choroby ,dla potwierdzenia diagnozy oczywiście. I nie przesadzaj ,nauka w Ochotniczym Hufcu Pracy nie kończy sie maturą.
|
Do góry
|
|
|
|
#1831518 - 04/12/2007 23:36
[Re: Maciek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Maciek tu nie chodzi o docinki czy niedocinki, bardziej o podejście "nygera" do innych, jakieś wywyższanie się, zupełnie niepohamowana chęć odwetu za cokolwiek, rozumiem, byś może to młody chłopak, z buntem do świata, wszystkich, i wszystkiego, ale jeżeli ktoś nie ma szacunku to samego siebie, to na prawdę ciężko jest wymagać by to inni mieli szacunek do właśnie tej osoby, przeto trudnym jest rozmawianie, ba, nawet poświęcił bym kilkanaście minut opisując wniosek dowodowy, ale naprawdę nie widzę, ani celu, ani mowtywu, ani nawet żadnej intencji aby to robić. Jeżeli ktoś podchodzi z taką ignorancją do wszystkich, to jakże wszyscy mają podchodzić do tejże osoby. W gruncie rzeczy, wolę "ulepić" bałwana z emotek w temacie "rozmowy o...", niżeli pomagać komuś kto z takim buńczucznym nastawieniem zwraca się do wszystkich, nie wiedząc o osobach, do których pisze praktycznie niczego. Ot taka moja dygresja, chociaż raz napisałem coś w miarę poważnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1831525 - 04/12/2007 23:41
[Re: Master.com back]
|
member
|
Maciek tu nie chodzi o docinki czy niedocinki, bardziej o podejście "nygera" do innych, jakieś wywyższanie się, zupełnie niepohamowana chęć odwetu za cokolwiek, rozumiem, byś może to młody chłopak, z buntem do świata, wszystkich, i wszystkiego, ale jeżeli ktoś nie ma szacunku to samego siebie, to na prawdę ciężko jest wymagać by to inni mieli szacunek do właśnie tej osoby, przeto trudnym jest rozmawianie, ba, nawet poświęcił bym kilkanaście minut opisując wniosek dowodowy, ale naprawdę nie widzę, ani celu, ani mowtywu, ani nawet żadnej intencji aby to robić. Jeżeli ktoś podchodzi z taką ignorancją do wszystkich, to jakże wszyscy mają podchodzić do tejże osoby. W gruncie rzeczy, wolę "ulepić" bałwana z emotek w temacie "rozmowy o...", niżeli pomagać komuś kto z takim buńczucznym nastawieniem zwraca się do wszystkich, nie wiedząc o osobach, do których pisze praktycznie niczego. Ot taka moja dygresja, chociaż raz napisałem coś w miarę poważnie. ze co ze niechcesz pomóc??? wczoraj napisałem problem a co dzis zobaczylem ze lombardzista pujdzie od piekla wczoraj caly dzien pisaliscie bzdety , wiec normalne ze nikt nawet nie napisałc o pisac i czy mam szasne wiec se pisze aby pisac luzno itp, to i tak nie znaczy i prosilem o usuniecie tematu bo piszecie bzdety a ty kolego wyskakujesz zebys pomógł ale ze cos nie tak pisze to juz nie pomozesz itp chlopcze skąd pochodzisz ~???
|
Do góry
|
|
|
|
#1831533 - 04/12/2007 23:44
|
member
|
to co zrobiles i napisales wyglada na zasadzie tego przykładu
na wsi kolega pyta kolege pozycz łyzke cukru, odpowiada nie pozycze, bo mi tez kiedys zabraknie, no wez poczyz bardzo prosze nie mam kasy a bym se poslodzil a masz 2 kilo, no co ty lyzki cukru nie pozyczysz, odp . no nie pozycze i tyle, kumpel odpowiada, to sie pierd... chamie ze wsi, wiec ten nyus co nie chcial rzekl, bym Ci dal te łyzke cukru ale ze tak powiedziales nie dam
master comb back czy jak to, ta historia pasuje do tego jak ty pąstopilem i tacy luzie jak ty sa najgorsi gorsi od lombardzisty
wiec nie pisz ze bys napisał i posiwecił kilkanascie miniu na wniosek dowodowy chlopcze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|