#1831347 - 04/12/2007 22:13
Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP
[Re: odgdog]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
Może mi ktoś to przetłumaczyć? w szkole nie nauczyli wyraz wyrwany z kontekstu nic nie nzaczy, a moze znaczyc co innego a ponadto ja popelnilem blad szybko piszac na klawiaturze bo ja widzisz wsyztsko mozna zrozumiec wiec w czym masz problem przeczytaj se ładnie powoli zdnie to bedziesz wiedzial co znaczy a ile ty masz lat ze wklejasz jakies glupie nie zozumialem wyrazy zalóz oddzielny temat moze ktos ci pomoze "cham" bez szkoly za przeproszeniem, nie ladnie postapiłes , oj nie ladnie !!!! bez obrazy ale moze w koncu cos do ciebie dotrze
|
Do góry
|
|
|
|
#1831348 - 04/12/2007 22:14
[Re: odgdog]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
Może mi ktoś to przetłumaczyć? ja lubie rebusy. chcial? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831353 - 04/12/2007 22:15
[Re: bo8ek]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
ty chyba masz studia ???? zgadza sie umów sie na privie z kolegą i udziel korepetycji dla dobra forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831367 - 04/12/2007 22:25
[Re: nyger]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Koleś idź daleko oj daleko i najlepiej nie wracaj. Najlepiej te "10 tysia" zainwestuj w prywatnych nauczycieli, szkoły i dużo ale to dużo ucz się, bo Twa inteligencja aż poraża. Niedawno pisałeś że biegałeś po parkiecie, moim zdaniem to kolega jeszcze w poprzednim miesiącu raczkował po nim a nie biegał. Pozdrawiam czarnego nygera 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831368 - 04/12/2007 22:27
[Re: nyger]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Uwielbiam tu zagladac, ostatnio jakby mniej czasu w przedswiatecznym okresie ale ten temat mnie z nog zwalil. Do powyzszych rad dotyczacych slownika, dokonczenia gimnazjum dokladam wizyte w osrodku uzaleznien, pogadaja, pousmiechaja sie, przytakna raz czy drugi, wypisza recepte i masz spore szanse tam nie zostac na dluzszym turnusie. To spoleczny osrodek, nie trzeba nic zastawiac w lombardzie zeby Cie przyjeli 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831386 - 04/12/2007 22:39
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Uwielbiam tu zagladac, ostatnio jakby mniej czasu w przedswiatecznym okresie ale ten temat mnie z nog zwalil. Zajrzyj jeszcze do tego o niemozności "włonczenia" laptopa - znakomicie ze soba korespondują  Swoja drogą to od nastepnego sezonu trzeba nominowac do Oscara w jeszcze jednej kategorii ,kandydatów jest multum 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831390 - 04/12/2007 22:40
[Re: deresz]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
A temat zapowiadał się całkiem poważnie, a tu proszę... Ja mam tylko taką całkiem poważną dygresję. Nyger - sądząc z tego co piszesz to ten laptop i lombard to pikuś. Czekają cię dużo poważniejsze kłopoty. Mam na myśli to zastawianie sprzętu by mieć za co zagrać - czyli już chyba skrajny przypadek hazardzisty. Ani się obejrzysz, a nie będziesz miał już nic do zastawienia - bo to zawsze się tak kończy. pamietaj aby sadowi przedstawic swoje szacunkowe wyliczenia utraconych korzysci spowodowanych tym ze nie miales srodkow na gre u bukow oszust do koca zycia bedzie cie splacal  A tak mniej poważnie, to dodam do tego by nie zapomniał pochwalić się przed sądem w ilu netowych bukach ma konto i ile razy "zapomniał" odprowadzić podatku od wygranych, które sobie przelewał na konto  Urząd Skarbowy na pewno będzie zaciekawiony 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|