#1822437 - 01/12/2007 06:26
Re: GG i Policja:)
[Re: chris]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2006
|
O lol  Dobry temat. Ale tu się nie ma o co bać, Pierniczek dobrze mówi, że będą mieli z niej polew tylko. Na 95% nawet kolesia nie wezwą. Tylko jej już powiedzą, że to nie ma sensu, a jak się będzie upierać to jej wkręcą, że sie tym zajmą, a będą to mieli w dup.. Policja ma ciekawsze zajęcia. Oglądaliście E=mc2, jak gość poszedł ze skarga na policje to się skończy tak samo zobacz skoczylem metaja 92 metry  to bedzie na komisariacie?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1827216 - 02/12/2007 23:31
[Re: Spoon82]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
na weekend jestem u mojej dziewczyny "na wyjezdzie", jutro sie dowiem co i jak tamta "szantazystka" wskurala, z tego co wiem, on ją dalej olewa ona wysyla mu tylko smsy albo z nieznanego numeru gg "boje sie Ciebie, nie pisz prosze, " " boje sie ze chcesz mi wyzadzic krzywde" czysta prowokacja, na szczescie ma leb chlop na karku i wszystko blokuje. Tylkoe ze moga wkur** smsy po nocy i nad ranem a on ma budzik na kom:) wiec ma wlaczona. aha ta "ruska mafia" z nieznanych numerow "wsiakla" gdzies ciekawe  takie hojraki niby
|
Do góry
|
|
|
|
#1827259 - 02/12/2007 23:44
[Re: odgdog]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1827267 - 02/12/2007 23:45
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
|
Ok przekaze, on zawsze w nocy kom mial wlaczona w razie W:) bo zdazalo sie ze w nocy znajomi pisali w "waznej " sprawie:)
a tak sobie przemyslalem i doszedlem do wniosku, ze skoro ona jest taka niezbezpieczna.. to przeciez moze bez problemu do tych "dowodow" dolozyc iz grozil jej ustnie , znecal sie psychicznie, na pewno kilka kolezanek sie znajdzie jako swiadkow ( wiadomo solidarnosc jajnikow:) ). Gdybanie ale nie wiadomo po tej akcji co takiej moze do łba strzelic:-/ a tu juz policja zareagowc musi. Skoro ja olewa i nie reaguje to w furii moze na rozne inne "pomysly wpasc" rowniez, msciwosc nie zna granic a one tak szybko sie nie poddaja. Na pewno wszystko zrobi ze za to ze z nia skonczyl zniszczyc go , chocby wlasnie w taki sposob, aby nie zrealizowal swych marzen
a potem na koniec mu powie " i po co Ci to bylo??? "
|
Do góry
|
|
|
|
#1827270 - 02/12/2007 23:46
[Re: Rancorn]
|
Carpal Tunnel
|
a ja typuje że kumpel wystawił sex-tape z nią na jakimś redtube i dlatego takiej kur-icy macicy dostała hehe dobre:)) nie wystarczylo tylko ze z nia skonczyl...jak widac mial chlop powody i sie nie mylil:) a wiadomo jakie baby sa msciwe, tym bardziej ze ona "nie pozwolila" mu odejsc
|
Do góry
|
|
|
|
#1827293 - 02/12/2007 23:54
[Re: Loony25]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Stary za dużo sie filmów naoglądałeś...policja w takim przypadku od razu zapyta dlaczego wcześniej tego nie zgłosiła, koleżanki będą tak przesłuchane, ze w końcu prawda wyjdzie na jaw, na przesłuchaniu je przycisną i się skończy dzień dziecka. Wiem jak wygląda szkolenie na przesłuchania. Byłem z grupą studentów na takim szkoleniu w ramach zajęć w terenie. Oni potrafią tak Cię zajść, ze przyznasz im to co będą chcieli jak się na prawie nie znasz. Wystarczy, ze taki pies powie pannie: "za składanie fałszywych zeznań grozi do 3 lat więzienia, niech pani powie prawdę albo zaraz zmienię pani status ze świadka na podejrzanego, chce mieć pani współudział? Niech pani zacznie mówić prawdę, bo się to dla pani źle skończy. Powiem pani, ze wystarczy podejrzenie i możemy pani postawić zarzut...a wtedy studia, praca...niech sobie pani sama dopowie...Więc jak to było na prawdę?" Panna się pobeczy, przeprosi i powie, ze to pomysł koleżanki, bo chciała sie zemścić na swoim eks. Relax, w naszym karaju skazuja tylko takich którzy podpadli ważnym szychom, nie skażą zwykłego obywatela za to, ze powiedział o pannie idiotka. Co do znęcania się psychicznego to na to trzeba mieć opinię psychologa, bądź lekarza. Znecanie psychiczne ma swoją definicję i nie wszystko pod to podlega. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1828365 - 03/12/2007 05:20
[Re: Pierniczek]
|
old hand
Meldunek: 20/08/2006
|
Byłem z grupą studentów na takim szkoleniu w ramach zajęć w terenie. Oni potrafią tak Cię zajść, ze przyznasz im to co będą chcieli jak się na prawie nie znasz. Wystarczy, ze taki pies powie pannie: "za składanie fałszywych zeznań grozi do 3 lat więzienia, niech pani powie prawdę albo zaraz zmienię pani status ze świadka na podejrzanego, chce mieć pani współudział? Niech pani zacznie mówić prawdę, bo się to dla pani źle skończy. Powiem pani, ze wystarczy podejrzenie i możemy pani postawić zarzut...a wtedy studia, praca...niech sobie pani sama dopowie...Więc jak to było na prawdę?"  tak jej na pewno nie powie. przesłuchania świadków w tego typu sprawach (mówię na podstawie własnego doświadczenia) to raczej zwykła rutyna, gdzie świadek nie jest w jakikolwiek sposób zastraszany. nuda, nuda i jeszcze raz nuda, która ciągnie się tym dłużej im wolniej gliniarz stuka w klawisze. ------------------------ co do tematu... NIEWIARYGODNE! i tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#1828780 - 03/12/2007 07:56
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
|
a to juz nie jest smieszne - moja przyjaciolka dzownila , ze "jakas" dziewczyna do niej dzownila proszac o moj dokaldny adres, nie wiem po ch*** jej moj adres, chce sie na mnie msic ze sie wpier.dalam? a tak bo bronie przyjaciela i to ona sie blazni, nie wiem tylko po co jej moj adres , moze chce i na mnie zbirow naslac?? bo co ajk co ale ode mnie niech sie lepiej odpier*** , bo zeby po moich nzajomych dzownila i moj adres wyciagala to juz ejst chamstwo
|
Do góry
|
|
|
|
|
|