Witam !
Co do gazetki - pomysl bardzo mi sie podoba !
A tutaj napisze kilka moich przemyslen na ten temat :
1.Grając wcześniej w STS i Prof. kupowałem obie gazetki ( 2,5 + 3,5 pln = 7 PLN )
2.Statystyki podane w tych gazetkach ,wiadomo do d*** wiec trzeba bylo kupywac co tydzien "tygodnik kibica" koszt - 3,5 PLN
3. No i do tego jeszcze "Przegląd Sportowy" dziennie ok 2 zł. - no ale "PS" i tak bede codziennie kupował
Mając dostep do netu nieograniczony jak mam w tej chwili nie kupuje gazetek sts-u i profa ,bo kursy mam na stronie i w miare aktualne ,"Tygodnik kibica" tez jest na
www.studiosport.plMoje przemyslenia zmierzaja do tego iz warto w tej przyszlej gazetce publikowac "orientacyjne"

kursy sts-u ,profa i np.expektu oraz Williama Hilla ,co by ludziom uswiadomic jak ich kroją krajowe buki,podać naprawde dokładne statystyki od początku sezonu ,a nie iles tam ostatnich kolejek ,wraz z dokladnymi informacjami na temat strzelcow bramek ,czerwonych i zoltych kartek itp.
Cena gazetki ok 10 PLN nie była by wygórowana ,bo za gazetki sts- u ,profa aha jeszcze oferta totomixu coś kolo 1 zl daje mi tyg. koszt ok 8 zl bez "tyg.kibica " i " PS "
Wiadomo,dobrze by bylo ,aby kazdy chcący cos tworzyc mial swoj dzial w ktorym by sie specjalizowal ,/ typy przez sms za kase i nie ma problemu z US / dobrze byloby nauczyc ludzi grac ,rozne sposoby gry i doswiadzenia z tego płynące
poczekam co mi odpiszecie
pozdr.