Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#18287 - 17/05/2002 02:34 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Adam PL Offline
addict

Meldunek: 31/01/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[qb]Dodać jeszcze strategie zarządzania kapitałem , można opisać też starategie gry w kasynach (to jest bardzo działające na świadomośc , bo kasyna kojarzą się z pieniędzmi - sam bym coś takiego kupił ) , opisy wzlotów graczy zawodowych (nas) [/qb][/QUOTE]Bardzo prosze nie mieszać czystego hazardu z typowaniem. Ja osobiście coś takiego omijam, morze teorii, za to dziękuję.

Choć popieram dobre chęci xeo :5gw: , jednak klienci decydują kasą

Do góry
Bonus: Unibet
#18288 - 17/05/2002 02:36 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Adam PL Offline
addict

Meldunek: 31/01/2002
Czytałem że tu na mecz.pl miały byc informacje o bukach, ale niestety nie ma

Mam nadzieję że plany wypalą !

Powodzenia

Do góry
#18289 - 17/05/2002 15:31 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Anonymous
Unregistered

Witam !
Co do gazetki - pomysl bardzo mi sie podoba !
A tutaj napisze kilka moich przemyslen na ten temat :
1.Grając wcześniej w STS i Prof. kupowałem obie gazetki ( 2,5 + 3,5 pln = 7 PLN )
2.Statystyki podane w tych gazetkach ,wiadomo do d*** wiec trzeba bylo kupywac co tydzien "tygodnik kibica" koszt - 3,5 PLN
3. No i do tego jeszcze "Przegląd Sportowy" dziennie ok 2 zł. - no ale "PS" i tak bede codziennie kupował
Mając dostep do netu nieograniczony jak mam w tej chwili nie kupuje gazetek sts-u i profa ,bo kursy mam na stronie i w miare aktualne ,"Tygodnik kibica" tez jest na www.studiosport.pl

Moje przemyslenia zmierzaja do tego iz warto w tej przyszlej gazetce publikowac "orientacyjne" kursy sts-u ,profa i np.expektu oraz Williama Hilla ,co by ludziom uswiadomic jak ich kroją krajowe buki,podać naprawde dokładne statystyki od początku sezonu ,a nie iles tam ostatnich kolejek ,wraz z dokladnymi informacjami na temat strzelcow bramek ,czerwonych i zoltych kartek itp.
Cena gazetki ok 10 PLN nie była by wygórowana ,bo za gazetki sts- u ,profa aha jeszcze oferta totomixu coś kolo 1 zl daje mi tyg. koszt ok 8 zl bez "tyg.kibica " i " PS "

Wiadomo,dobrze by bylo ,aby kazdy chcący cos tworzyc mial swoj dzial w ktorym by sie specjalizowal ,/ typy przez sms za kase i nie ma problemu z US / dobrze byloby nauczyc ludzi grac ,rozne sposoby gry i doswiadzenia z tego płynące
poczekam co mi odpiszecie
pozdr.

Do góry
#18290 - 18/05/2002 05:07 Re: na temat pisma bukmacherskiego
luc Offline
old hand

Meldunek: 31/03/2002
Adam PL wpadasz wysylasz setki postow naraz strojac jedynie fochy, zamiast tego lepiej poczytaj forum dokladnie i nie smiec niepotrzebnie(o tabelach z bukami jest temat jak byk!)

Do góry
#18291 - 21/05/2002 16:22 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Anonymous
Unregistered

a moze wprowadzic taka oplate :

w kazdym numerze typujemy 10 bazowych zakladow ( wiecej tez, ale na tych opieramy cene)
ustalamy stawke kazdego z zakladow na 10 pln (kazdy zaklad osobno)

cena= 10% od tych co wygraja

Do góry
#18292 - 22/05/2002 00:12 Re: na temat pisma bukmacherskiego
nikita Offline
enthusiast

Meldunek: 03/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kazow:
[qb]a moze wprowadzic taka oplate :

w kazdym numerze typujemy 10 bazowych zakladow ( wiecej tez, ale na tych opieramy cene)
ustalamy stawke kazdego z zakladow na 10 pln (kazdy zaklad osobno)

cena= 10% od tych co wygraja[/qb][/QUOTE]o co Tobie tu chodzi???

Do góry
#18293 - 24/05/2002 15:26 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Anonymous
Unregistered

zeby cena zalezala od poprawnosci typowan w pismie

Do góry
#18294 - 24/05/2002 22:18 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
To by był ciekawy chwyt marketingowy, cena zmienna i zależna od wyników typowań. Oczywiście wahania musiałyby się mieścić w rozsądnych granicach.

Do góry
#18295 - 26/05/2002 01:19 Re: na temat pisma bukmacherskiego
nikita Offline
enthusiast

ok ale w miesięczniku częściej by się nie dało wydawać - STS ma problem z tygodnikiem mając drogę kolportażu) typy nie wchodzą raczej w rachubę co najwyżej oceny, podsumowania, analizy itp

Do góry
#18296 - 26/05/2002 21:12 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Anonymous
Unregistered

a moze tygodnik elektroniczny?

Do góry
#18297 - 26/05/2002 21:34 Re: na temat pisma bukmacherskiego
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Juz coś takiego proponowałe , ale niestety nikt mnie nie poparł , wręcz wybili mi to z głowy .

Moim "marzeniem" jest stworzyć portal , vortal czy jakby to nazwać zwiazany z szeroko pojetym bukmacherstwem .

Dochody (bądz koszty utrzymania) pokrywane by były z reklam .
Częsc serwisu bylaby płatna (abonament) itd.

Eeee i tak nic z tego nie wyjdzie "bo słoma się szybko pali"

Do góry
#18298 - 30/05/2002 03:14 Re: na temat pisma bukmacherskiego
PROFIT Offline
enthusiast

Meldunek: 13/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[qb]

Moim "marzeniem" jest stworzyć portal , vortal czy jakby to nazwać zwiazany z szeroko pojetym bukmacherstwem .

[/qb][/QUOTE]xeo popieram cię, więcej słomy

jak coś wyjdzie tu na mecz.pl to wyjdzie też portal-vortal

Niech ten mecz.pl kręci się szybciej !

Do góry
#18299 - 04/06/2002 02:25 Re: na temat pisma bukmacherskiego
toro Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
portal vortal a czym jest mecz.pl
to juz jest ale nowosci rozbudowa itp jestem za tylo co??

chce ktos pisac gazetke buchmacherska
to czego nie zalozycie tematu lub nawet dzialu i nie publikowac probne artykuly
narazie dla uzytkownikow w forum
pozniej sobie mozna rozsylac elektronicznie i papierowo za darmo badz za iles tam $$ lub zloty
na co czekac ?? piszcie artykuly itp itd
a reszte to mozna sie martwic jak bedzie co publikowac nie uzbiera sie na gazetke to moze ksiazka poradnik www itp
ale by publikowac trzeba miec co dopiero majac co pomysli sie jak po co martwic sie na zapas to glupota najwyzej ze niechce sie nic robic tylko sobie pogadac

Do góry
#18300 - 04/06/2002 03:53 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Wernychora ostatnio otrzymał ode mnie egzemplarz pisma bukmacherskiego "Odds On", które kiedyś było wydawane w Anglii (niestety zbankrutowało). Pomyślałem sobie, że najlepiej będzie jeśli Wernychora prześle te czasopismo kolejnej zainteresowanej osobie, ta kolejnej, itd. W ten sposób wszyscy zainteresowani będą mogli je przejrzeć.

Jeśli jesteś zainteresowany to prześlij notkę na priva to ja ułożę listę chętnych. Adresów nie musicie mi podawać, po prostu kolejna osoba z listy będzie przekazywała info poprzedniej.

Do góry
#18301 - 04/06/2002 05:31 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Gazetka całkiem fajna. Kilka ciekawych artykułów, choć większość poświęcona wyścigom konnym - w Anglii to chyba największy rynek i na każdej stronie dwie reklamy. Jeżeli taka, naprawdę profesjonalna, gazetka (ponad 20 autorów artykułów - raczej profesjonaliści, zdjęcia z imprez, itd.) nie utrzymała się w Anglii, to jaką trzeba by zrobić, żeby funkcjonowała u nas?
Warto przejrzeć, żeby zobaczyć w czym rzecz.

Do góry
#18302 - 04/06/2002 11:33 Re: na temat pisma bukmacherskiego
nikita Offline
enthusiast

papierowe wydanie przydatne by było nie mającech dostępu do sieci, gazetka sts-u rozchodzi się błyskawicznie, ale internetu dla tych którzy mają do niego dostęp nic nie przebije.

Zobaczcie wypowiedzi na forum oficjalnym fifa World Cup 2002 pod adresem:
http://messages.yahoo.com/bbs?.mm=GN&act...pe=date&first=1

Do góry
#18303 - 12/06/2002 00:16 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Rhotax Offline
addict

Meldunek: 09/01/2001
Swietny pomysl.Juz dawno zastanawialem sie nad wydawaniem takiej gazetki.Mysle, ze jezeli byly by przystepne ceny i duzo rzeczowej analizy i dokladnej statystyki to powinien naklad sie sprzedawac jak swieze buleczki.Ludzi gra coraz wiecej.Kazdy chce zarobic.Ostatnimi czasy widze nawet kobiety typujace wyniki spotkan.
Sam pracuje w drukarni prasowej i jestem maszynista offsetowym (drukarzem - gosciem obslugujacym maszyne drukarska).W razie czego moge wydrukowac pare tysiecy na lewo na nocnej zmianie w sobote (hehe). A tak powaznie, moglbym pogadac z Szefem produkcji, ktory byl kiedys moim kumplem jak jeszcze pracowal na maszynie i moze dalo by sie zalatwic jakis troche tanszy druk. Maszyna jest nowoczesna, tak ze jakosc spoko (zobaczcie Gazete Krakowska, SExpres wyd. AK,B,AB, Trybune Ślaska).

W gazetce moim zdaniem powinny byc wszelkiej maszci porownania, statystyki, analizy, Info o kontuzjach, kartkach, najprawdopodobniejszych skladach druzyn. Idealnie by bylo gdyby byly tam pozycje i kursy naszych rodzimych bukmacherow. Wtedy bankowo ludzie nie kupowali by gazetki STS czy Profa w ktorych az roi sie od bledow.Gdyby pismo ukazywalo sie w Poniedzialek rano, to zbyt powinien byc. Najgorzej na poczatku.Gdyby ludzie przekonali sie ze jest profesionalnie redagowane i rzeczowo to jeden powiedzialby drugiemu i tak fam asie rozejdzie.Wtedy wystarczylby nawet jedemn punkt w wiekszym miescie w ktorym byla by gazetka sprzedawana.

Pomysl jest super.Sam mam wielu kolegow, ktorzy ciagle narzekaja na brak czegos takiego.

Do góry
#18304 - 21/06/2002 23:10 Re: na temat pisma bukmacherskiego
nikita Offline
enthusiast

ile bierzecie za przelot na maszynie arkuszowej?

Do góry
#18305 - 22/06/2002 00:26 Re: na temat pisma bukmacherskiego
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nikita:
[qb]ile bierzecie za przelot na maszynie arkuszowej?[/qb][/QUOTE]Ja biorę standardowo, ale zastanawiam się właśnie, czy grubasów nie kasować podwójnie za przelot (zajmują 2 miejsca) .

Do góry
#18306 - 22/06/2002 01:06 Re: na temat pisma bukmacherskiego
nikita Offline
enthusiast

wolałbym jakąś laskę przelecieć niż grubasa, nawet gdyby miał zapłacić podwójną cenę

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >