Ja juz pisalem w tym temacie. I nadal uwazam, ze to podpucha.
Jesli by mi cos takiego laska chciala wyciac to niezle by tego pozalowala. Przeciez jesli takie cos by wyszlo na jaw wsrod znajomych to ona zycia nie ma potem. Przeciez jesli ktos to uslyszy to uzna ja za idiotke kompletna. Ale jeszcze w plotkach ludzie dołożą i generalnie laska się zbłaźni.
A poza tym. Nie wierze, ze pojdzie na policje!!! To jest glupi szantaz ze strony dziewczyny. Laski maja czesto najebane we lbie i gadaja o calkowitych bzdurach. Ta sobie wmowila, ze postraszy chlopaka, ten ulegnie i bedzie latal za nia jak pies i jeszcze dziekowal, ze nie poszla na policje. Jesli studiuje prawo i nie jest kompletna idiotka to nie pojdzie z tymi "dowodami" na policje. Wiecej sobie problemow sama narobi bo jak jej wezma kompa na sprawdzenie to watpie czy wszystko ma na legalu :))))
Ogolnie to wyglada na glupie gadki zhisteryzowanej laski. Chce postawic na swoim wiec robi szum i czepia sie kazdego chwytu. Wg mnie ona dobrze wie, ze to glupi pomysl ale ma spora nadzieje, ze chlopak sie podda i przeprosi. moze go wyczuwa, ze to cipa i w ten sposob chce go zalatwic. Wymyslila jakas glupia intryge i teraz w to brnie.
A zatem na miejscu chlopaka mialbym niezly ubaw. To co ona robi to juz sie stawia w pozycji przegranego. Chyba, ze chlopak to cieple kluchy albo zabujany w niej na maxa wiec wtedy oj dostanie po dupie i sie ugnie.
Nawet bym sie zalozyl, ze nie pojdzie ale ja juz od jakiegos czasu zrezygnowalem z hazardu

bede czytal temacik bo widze, ze bardzo wesolo jest