Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >
Opcje tematu
#1820950 - 30/11/2007 21:56 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: Loony25
"albo przeprosisz mnie cymbale nakolanach albo policja masz czas do 18"

\:D

naprawde ciekawi mnie zakonczenie tej historii \:\)

masz jej fotki? Jak wyglada, bo juz wiemy mniej/wiecej jakie ma IQ

Do góry
Bonus: Unibet
#1820961 - 30/11/2007 22:05 Re: GG i Policja:) [Re: connor]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:
kup w poniedzialek fakt lub super expres i sie dowiesz wszystkiego ze szczegolami \:D

Do góry
#1820962 - 30/11/2007 22:06 Re: GG i Policja:) [Re: connor]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
Originally Posted By: Experto
"albo przeprosisz mnie cymbale nakolanach albo policja masz czas do 18"

\:D

masz jej fotki? Jak wyglada, bo juz wiemy mniej/wiecej jakie ma IQ

wierz mi ze wyglada wlasnie tak jak sobie wyobrazasz po tym co napisala:) z twarzy msciwa zaciete spojrzenie i sroga mina:)

Do góry
#1820971 - 30/11/2007 22:10 Re: GG i Policja:) [Re: Pierniczek]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Pierniczek
Ok. Co z tego, ze ma wydrukowane materiały? takie coś można sobie w wordzie napisać i wydrukować....Niech Twój kolega zapyta ja czy ma legalnego windowsa, bo pewnie wezmą jej komputer jako dowód rzeczowy do sądu. To raz, a dwa to właśnie dzwoniłem do ojca(jest adwokatem) i pytałem co on o tym myśli...Wyział mnie to raz \:\) powiedział, że jak nawet ona pójdzie na psy to wezwą go na przesłuchanie i razem z jakimś dyżurnym policjantem będą z niej ziać \:D Twój kumpel nie dostanie ani grzywny, ani żadnego wyroku tylko pouczenie w stylu: "proszę następnym razem uważać na słowa, bo w dzisiejszych czasach to o wszystko ludzi do sądu chcą targać." To wszystko. W sądzie sa kolejki po 2 lata żeby odbyła sie jakaś sprawa wiec nikt nie bedzie się przejmował wydrukowanym tekstem w wordzie...trochę powagi. Twojemu koledze nic nie grozi, nie bój się o to. pzdr

Dzieki Pierniczek, wkoncu jakies konkrety sie dowiedziałem....przekazałem mu to, a wlasciwie to na biezaco mu wklejam z forum . To wyglada na to ze nawet jak pojdzie na policje to nie dostanie zadnej kary, co najwyzej wezwanie tak? chodzi o to zeby nie bylo "smrodu" bo waznejest teraz jego papiery o niekaralnosci przed pojsciem do sluzby.

Do góry
#1820974 - 30/11/2007 22:12 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
zaberek1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/06/2006
predzej to po nia z kaftanem po nia przyjada \:\)
ale tam bedzie miala gumowe sciany ;]

Do góry
#1820975 - 30/11/2007 22:12 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Originally Posted By: Pierniczek
Jakie marzenia? jakie niszczenie życia? Stary zrozum, ze ona po prostu chce sprawdzić czy koleś wymięknie. Jak koleś jest cipa to jeszcze jej kwiatki kupi i przeprosi. Daj mi jej gg to sobie z nią pogadam \:D Ładna jest? \:\) Zrobiła już raz coś takiego? i jaki był efekt? Czyżby zerowy? U mojego brata była taka sytuacja, ze jego koledzy zrobili strone internetową o pedałach, a konkretnie o jednym z jego kolegów i wkleili jego zdjecia i zrobili z niego publicznie pedała. Chłopaki poszli na zeznania, a całą sprawe uznano jako młodzieńczy wybryk. Stary relax \:\) Jak ja Ci mówię, że ona nie pójdzie na psy to znaczy, że nie pójdzie. Znam się trochę na babach i wiem co ona chce osiągnąć. Trochę zaufania \:\) Poza tym moje doświadczenie zawodowe podpowiada mi, że to nie Twojemu kumplowi zrobiła taką akcje tylko Tobie...mogę sie mylić, ale strasznie zaangażowałeś się w tę sprawę, dużo emocji wkładasz w to co piszesz: "niszczyć marzenia, życie". Mam rację?

Pierniczek wiem , ze to wylada jakby dotyczylo mnie, ale zaprzecze, dotyczy mojego NAJLEPSZEgo przyjaciela, ona ma pretensje do mnie ze trzymam jego strone i go bronie. Ok jest a wlasciwie byla moja dobra znajoma bo w sumie z byla z nim w zwiazku i sei dobrze znamy, ale dopiero teraz widze (on zreszta tez) ze wyszlo szydlo z worka i po zerwaniu, dal jej kopa mozna powiedziec, ona pokazuje swoje drugie oblicze...zalosna ta cala historia, ale bylem swiadkiem jak ona te materialy faktycznie ma i grozi mupolicja, smsy po nocy non stop to samo "albo przeprosisz mnie cymbale nakolanach albo policja masz czas do 18" . takie smsy dostaje.

człowieku Policja olewa sprawy jak ktos kogoś dreczy lub grozi przez telefon ;\) twoj kolega( naprawde dziwny koles) powinien to olać ;\) a po drugie z takimi sprawami idzie sie do prokuratury ;\)

Do góry
#1820978 - 30/11/2007 22:13 Re: GG i Policja:) [Re: Hajzel]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/09/2007
ile ona ma lat, moze ona chodzi do gimnazjum i to wszystko juz wyjasnia, jak nie, to dziwny egzemplarz \:D

Do góry
#1820984 - 30/11/2007 22:15 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Ale za to nie będzie kary... co najwyżej wezwanie na policję i złożenie wyjaśnień. Niech powie, ze zrobił to pod wpływem emocji, że większość związków tak się kończy. Wezwanie to i tak ostateczność...jezeli nie będą mieli nic innego do roboty to go wezwą, jak mieszkasz w dużym mieście to powiedzą jej na komisariacie, ze zbadają sprawę, a w rzeczywistości po jej wyjściu papiery pójdą do kosza i dyżurujacy policjanci będą mieli z tego niezłą polewką podczas czytania tych tekstów \:D Jak ona przyjdzie się dowiedzieć jak sie sprawa miewa to powiedzą jej, ze z barku wystarczających dowodów śledztwo zostało umorzone... \:\)

Do góry
#1820985 - 30/11/2007 22:15 Re: GG i Policja:) [Re: dejv]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: dejv
ile ona ma lat, moze ona chodzi do gimnazjum i to wszystko juz wyjasnia, jak nie, to dziwny egzemplarz \:D

20 i studiuje prawo...paradoks?

Do góry
#1820989 - 30/11/2007 22:17 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
dejv Offline
Carpal Tunnel

za bardzo sie przejela swoja rola \:D moze juz mysli ze jest prokuratorem \:D

nie no jak Twoj ten koles ja przeprosi, albo nawet choc przez chwile o tym pomysli to zenada bedzie \:D

Do góry
#1820993 - 30/11/2007 22:19 Re: GG i Policja:) [Re: Hajzel]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Hajzel
[quote=Loony25]

człowieku Policja olewa sprawy jak ktos kogoś dreczy lub grozi przez telefon ;\) twoj kolega( naprawde dziwny koles) powinien to olać ;\) a po drugie z takimi sprawami idzie sie do prokuratury ;\)

jakby był dziwny to by przeprosił tak jak ona tego żąda, on to olał ale lepiej dmuchac na zimne i wiedziec co moze wskorac ta kobieta na policji

Do góry
#1820995 - 30/11/2007 22:21 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
dejv Offline
Carpal Tunnel

uwierz mi, ze NIC nie moze wskurac, jestem o tym przekonany, a odrobinke o tym wiem \:\)

Do góry
#1821000 - 30/11/2007 22:25 Re: GG i Policja:) [Re: dejv]
zaberek1987 Offline
Carpal Tunnel

za bardzo sie przejela swoja rola \:D moze juz mysli ze jest prokuratorem \:D

nie no jak Twoj ten koles ja przeprosi, albo nawet choc przez chwile o tym pomysli to zenada bedzie \:D

mlody ziobro tez prowadzil jakas sprawe za mlodu \:\) przeciwko swoim kolegom z studiow \:\)
czyli ona bedzie minstrem spraw.?? \:\) gg bedzie zakazane \:\)

Do góry
#1821023 - 30/11/2007 22:45 Re: GG i Policja:) [Re: zaberek1987]
El mechanico Offline
member

Meldunek: 26/07/2003
Sprawa jest dość prosta, a jednocześnie skomplikowana.Spójrzmy trzeźwo na to, co jest: wydruki z gg, komunikatora internetowego, który pomimo ogólnej dostępności jest wyłącznie do użytku prywatnego.Kilka sugestii ciekawych jeśli chodzi o prostotę. Nie można postawić mu zarzutu znęcania się psychicznego (chociaż można taki sformułować w początkowym etapie śledztwa, bo przyjmujemy, że JEDNAK policja się tym zajmuje).Pierwszy etap:pani zna się na komputerze i na obsłudze gg.Pani drukuje sobie rozmowy, robi screenshoty i ogólnie w kompach jest otrzaskana jak drzwi na poczcie.Dlaczego Pani nie zablokowała tego numeru?Nie wiedziała Pani jak?-to pierwsze.Drugie- dlaczego prowadzi pani dyskurs z oskarżonym?Gdzie pada stwierdzenie: "Nie pisz do mnie, boję się Ciebie", albo "Straszliwie się obawiam Twoich słów, bo wiem, że Ciebie na to stać".Gdzie to jest? Dalej- policja się pyta Pani: "Czy to na pwno dokładne odzorowanie rozmowy"? Pani mówi: "Tak".Obrońca wnosi o udostępnienie archiwum od twórcy, czyli od spółki (chyba spółka) Gadu-gadu.pl. Pani modyfikowała rozmowe?Pani kłamie. Za składanie fałszywych zeznań, to ona prawniczką nie zostanie.
I tu dochodzimy do sedna. Jeśli pójdzie na Policję, to wbrew pozorom więcej do stracenia ma ona.Bo to, co znajduje się w materiale (z tego co opisujesz) oznacza, że to ona kieruje do niego groźby karalne. Że go zniszczy itp.
Tyle tak pokrótce. Poza tym znęcanie psychiczne...no k.u.r.w.a, Panowie, po jednej rozmowie?I to nie monologu, a konwersacji?
Nijak- Ona jest na straconej pozycji.

Do góry
#1821037 - 30/11/2007 23:01 Re: GG i Policja:) [Re: El mechanico]
dimes Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/09/2003
Gdyby ten znajomy zerżnął ją pożądnie w tyłek nie było by tego problemu.

Do góry
#1821039 - 30/11/2007 23:02 Re: GG i Policja:) [Re: dimes]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: dimes
Gdyby ten znajomy zerżnął ją pożądnie w tyłek nie było by tego problemu.

otoz to

Do góry
#1821042 - 30/11/2007 23:04 Re: GG i Policja:) [Re: El mechanico]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: El mechanico
Sprawa jest dość prosta, a jednocześnie skomplikowana.Spójrzmy trzeźwo na to, co jest: wydruki z gg, komunikatora internetowego, który pomimo ogólnej dostępności jest wyłącznie do użytku prywatnego.Kilka sugestii ciekawych jeśli chodzi o prostotę. Nie można postawić mu zarzutu znęcania się psychicznego (chociaż można taki sformułować w początkowym etapie śledztwa, bo przyjmujemy, że JEDNAK policja się tym zajmuje).Pierwszy etap:pani zna się na komputerze i na obsłudze gg.Pani drukuje sobie rozmowy, robi screenshoty i ogólnie w kompach jest otrzaskana jak drzwi na poczcie.Dlaczego Pani nie zablokowała tego numeru?Nie wiedziała Pani jak?-to pierwsze.Drugie- dlaczego prowadzi pani dyskurs z oskarżonym?Gdzie pada stwierdzenie: "Nie pisz do mnie, boję się Ciebie", albo "Straszliwie się obawiam Twoich słów, bo wiem, że Ciebie na to stać".Gdzie to jest? Dalej- policja się pyta Pani: "Czy to na pwno dokładne odzorowanie rozmowy"? Pani mówi: "Tak".Obrońca wnosi o udostępnienie archiwum od twórcy, czyli od spółki (chyba spółka) Gadu-gadu.pl. Pani modyfikowała rozmowe?Pani kłamie. Za składanie fałszywych zeznań, to ona prawniczką nie zostanie.
I tu dochodzimy do sedna. Jeśli pójdzie na Policję, to wbrew pozorom więcej do stracenia ma ona.Bo to, co znajduje się w materiale (z tego co opisujesz) oznacza, że to ona kieruje do niego groźby karalne. Że go zniszczy itp.
Tyle tak pokrótce. Poza tym znęcanie psychiczne...no k.u.r.w.a, Panowie, po jednej rozmowie?I to nie monologu, a konwersacji?
Nijak- Ona jest na straconej pozycji.

Dzieki, takie przydatne informacje wlasnie potrzebuje jak Twoje i Pierniczka. On nie przeprosi to pewne wiec zobaczymy co bedzie w poniedzialek, czy z tymi wydrukami wyjdzie na blazna i ojdzie sie osmieszac czy da sobie siana. on ja zablokowal na gg, i nie reraguje na jej smsy, moze jej sie znudzi . zobaczymy.

Do góry
#1821043 - 30/11/2007 23:06 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

teraz sie przekonalem jak msciwe i wredne potrafia byc baby, przykre...ale prawdziwe

Do góry
#1821044 - 30/11/2007 23:07 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
zaberek1987 Offline
Carpal Tunnel

z zapartym tchem czytam kolejne watki tej sprawy \:\) jakze glupiej

ale na onecie pisza ze prof. z japonii oksarzyli o zdrobnienie imiienia jakies studentki \:\)

Do góry
#1821060 - 30/11/2007 23:13 Re: GG i Policja:) [Re: zaberek1987]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
zaskarżmy uczestników domu Wielkiego Brata o nadużywanie wulgarnego słownictwa !!!!

Do góry
Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08