a Ci co sie tak smiali i byli pewni ze na 99% na policje nie pojdzie ?? myslalem ze to pewniak...jedna zaskoczyla wszystkich ? teraz wiecie do czego sa kobiety zdolne?
Bo twoj kumpel to cipa. Ja bym dla swietego spokoju z nia pogadal bo okazuje sie, ze to typ laski, ktore chce byc w centrum uwagi. Do tego pewnie uparta.
Skoro robila szum, dzwonila po nocach to czemu nie spotkal sie z nia osobiscie?
A teraz skoro debilka (idiotka jakich malo, polecam puscic plotki na miasto aby dziwka miala opinie zjechana) poszla na policje to tez no problem. Kumpel pojdzie, zlozy wyjasnienia i wszystko. Niech opowie jak ona sie zachowuje i tyle. Watpie aby cos chcieli zrobic bo po pierwsze dowody malo wiarygodne, musza sie zajac kompem (sprawdzic - a moze przy okazji cos nielegalnego znajda

). A policja ma tyle rzeczy do zrobienia, ze tym zajma sie na koncu jesli cos.
Widze, jak policja zajmuje sie takimi pierdami

Moj ojciec 4 lata temu placil w sklepie i sie okazalo, ze 20zl bylo falszywka. Oczywiscie wizyta na komisariacie, kasjerka tez. 3h zeszlo. Potem 2 razy jeszcze wzywany. I co? Nic. 20zl wzieli i koniec. Od tego czasu cisza a probloemow narobili mase. Nawypelniali papierkow i taka ich robota byla.
A czym tutaj maja sie zajac? Tym, ze pojebana laska przyszla naskarzyc na chlopaka, ktory ja nazwal idiotka? No bez przesady. ja bym sie nie przejmowal na miejscu tego goscia bo co mu moga zrobic? Chyba, ze to jaka rodzina Kaczynskich ta laska to wtedy juz jest problem