Wizards vs Nets
Linia otwarcia -6.5 na Nets. Obecnie -5,5 czyli "ludziska" grają Wizards ze spreadem plusowym.
Tak patrzyłem sobie na przeciwników zawodników z Waszyngtonu:
Indiana, Boston i Orlando czyli drużyny ogólnie zaliczane obecnie do tych lepszych (kontrowersja może dotyczyć jedynie Indiany). Wszystkie mecze przegrane.
Natomiast Nets grali kolejno:
słabiutkie jak na razie Chicago, zgrane i poukładane Toronto, słaba moim zdaniem Philadelphia i chimeryczna Atlanta (która wygrywa z Suns bądź np z Detroit a przegrywa z "ogórkami"-tak było też w ubiegłym sezonie). Bilans z tych meczy to 3 zwycięstwa i 1 porażka (u siebie z Toronto).
Patrzyłem też sobie na staty z tych meczy i najbardziej podoba mi się over 191,5 i trochę mniej plusowy spread na Wizards (+6 po kursie 1.870 w pinnie) bo zawsze lubię "pod prąd" LOL a widzę, że Wizards to dość popularny typ.
Z ewentualnym graniem na Wizards czekam na sprawdzone info o Arenasie i jak znam życie to będzie wiadome gdzieś około 1:30
Pistons vs Bulls
Z pewnością Bulls będą zmobilizowani i skoncentrowani w tym spotkaniu bo przyjeżdża ich odwieczny rywal i do tego jeszcze wiadomo, że dużo lepszy.(To tak jak np w Primera Division całe Getafe żyje meczem z Barcą czy Realem

) Uważam, że to za mało na Detroit przynajmniej w obecnej sytuacji Byków.
Najbardziej przemawiającym do mnie jest under 183 po kursie 1.91 w B@W i spread na Pistons -2 po 2.13 w
Pinnacle.
Trzeciego meczu jeszcze nie analizowałem.
Ciekaw jestem Waszej opinii
Pzdr