Pod tym linkiem jutro w godzinach meczu który Ciebie interesuje powinny pojawić się wyniki na żywo żużel na żywo . Jeżeli zaś interesują Cie wyniki innej niż Ekstraklasa, klasy rozgrywkowej wystarczy na brązowym pasku prawie na samej górze naciśnać I lub II liga, a wtedy w oknie które się otworzy kliknąć w Relacje live
Ralph
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
Polonia B.-Włókniarz Cz. H (4-0) 1 1.85 Taki kurs w Totomix wyaję się być pewniakiem. A może coś jest nie tak? Jak coś wiecie o tym meczu to napiszcie.
[g]um[p]
Meldunek: 24/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał daniell1: [qb]gump a co bys powiedzial o apatorze 2 i o nicholsie z hamillem[/qb][/QUOTE]Właśnie wróciłem z Toto Mixu i nic z tego nie puściłem tam. Nicholls powinien być lepszy od amerykanina. Billy zapewne pare razy przegra z liderami WTSu (może z innymi też). Jednak Scott może również przegrywać ze swoimi kolegami z drużyny co zmniejszy jego ilość punktów. Można chyba zaryzykować na Scotta, ale nie za dużą kasę. Co do Apatora to przy 8 punktach handi dla Leszna to nie jest wcale pewne. Apator zapewne wygra. Ale czy wygra 4, czy 14 to ja już tego nie wiem. Wszystko będzie zależało od postawy Bajerskiego i Sawiny.
[g]um[p]
Meldunek: 24/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ralph: [qb]Polonia B.-Włókniarz Cz. H (4-0) 1 1.85 Taki kurs w Totomix wyaję się być pewniakiem. A może coś jest nie tak? Jak coś wiecie o tym meczu to napiszcie.[/qb][/QUOTE]Dla mnie, to nie jest pewniak. Częstochowianie dysponują wielką sią uderzeniową i kadrowo są o wiele silniejszą drużyną. Jednak Polonia u siebie jest mocna i rzadko przegrywa. Ciężki mecz do typowania, ale postawiłem na sąsiadów zza miedzy.
nie wiem jak teraz ralph, ale jeszcze niedawno jak bylem w szczecinie to mix byl za kinem coloseum, i na wyszynskiego tuz za reklama z coca cola i tablica wyswietlajaca zanieczyszczenia, przy bramie portowej