[QUOTE]Oryginalnie wysłał HAGIi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Inzaghi78:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nawoj:
[qb]Ja na dzisiaj delikatnie na x2 na Gummm...,kurs w unibecie zachęcający(14 i 5,45) oraz też delikatnie na handi w unibecie +4.5 Gummers...kurs2.Oczywiście to co napisałeś to prawda,tylko myślę że kursy trochę zawyżone.Ja liczę że jeszcze Magdeburg włączy sie w walkę o mistrza.[/qb][/QUOTE]Witam!!!
Jakos ostatnio nie mialem czasu pisac ale mysle ze teraz to sie zmieni

Narazie Handball to bajka, jak do tej pory mam 100%

iwo: Dzis moja skutecznosc zostanie wystawiona na ciezka probe :rolleyes:
Kiel-Gummersbach +4,5 typ 2 @2
Unibet zgodze sie ze Kiel jest glownym kandydatem do mistrza w tym roku ale Gumersbach jest silniejszy niz kilka ostatnich lat!!!!!!
05-05-04 Kiel Gummersbach 31 : 27 Bundesliga 2004
27-11-02 Kiel Gummersbach 33 : 26 Bundesliga 2002
20-03-02 Kiel Gummersbach 25 : 22 Bundesliga 2002
06-12-00 Kiel Gummersbach 23 : 20 Bundesliga 2000
Jak widac tylko raz wygrali wiecej niz 4 bramkami

iwo: [/qb][/QUOTE]na statystyki nie ma co patrzeć. Kiel bardzo mocne w tym roku. Bardzo duze szanse mają na mistrza. Nie odpuszczają żadnego merczu. Mają solidny atak i jak na moje to mogą spokojnie wygrać tymi 5 bramkami z przeciętnym Gummersbachem, który jako tako gra u siebie, a na wyjeździe gra słabo.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Byc moze to nie jest jakis typ dnia , tylko moja opinia odnosnie tego meczu!!! Mecz ciezki do wytypowania , oczywiscie chodzi o handi bo zwyciestwo gospodarzy wydaje sie byc pewne.
Bardzo jednak mnie martwi okropnie male zainteresowanie tym tematem, mimo iz jest to pewny pieniadz np. w porownaniu do
pilki noznej

Szkoda ze dyskusja ogranicza sie zaledwie do kilku postow ale moze sie to zmieni