Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#16627 - 07/03/2002 17:53 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
Bonus: Unibet
#16628 - 07/03/2002 18:28 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
hi_res evil2 Offline
old hand

Meldunek: 21/03/2001
pozwolę sobie przedłużyć dyskusję - zapewne nie o taką ci chodziło (wolałbyś bardziej merytorycznie, ale ja tylko przejrzałem twój skoroszyt) - może jednak pojawią się i bardziej rzeczowe oraz dotyczące bezpośrednio twojego arkusza głosy

[QUOTE]Oryginalnie wysłał R2O3B4E5:
Dziekuje za rozsadna odpowiedz( patrz przypadek Raftera i wasza "owocna " , konstruktywna dyskusja).[/QUOTE]nie rozumiem ironii/aluzji (?), bo chyba cudzysłów miał tu coś znaczyć - ja już nie uczestniczę w dyskusjach z Rafterem, bo to nie ma sensu

nie stawiam znaku równości między sposobem Raftera a twoim - tamto to była zwyczajna bezczelność, twój sposób ma wg mnie szanse powodzenia

[QUOTE] Od razu chcialbym wyjasnic kilka spraw zeby to bylo to jasne jak slonce. Typy , ktore podaje w pliku sa przeznaczone wylacznie na moj uzytek( lub jak kto woli do wgladu) i jesli ktos je obstawi zalezy tylko od niego( tak jak kazdy typ na forum. pisalem wielokrotnie , ze kazdy musi sam analizowac i wybierac potencjalne typy). [/QUOTE]typy które przedstawiasz w swoim arkuszu świadczą o jego skuteczności
więc
nie są przeznaczone wyłącznie na twój użytek - myślisz że ktokolwiek zainteresowałby się twoim arkuszem, gdybyś wybierał złe typy?
wątpię

[QUOTE] Co do zakladania kont w Gamebookers sprawa jest bardzo prosta. Zalozenia konta jest potwierdzenien, ze dana osoba korzysta z zawartych tam informacji i chce otrzymywac aktualizowany skoroszyt. Nigdy i w zadnej formie nie wplywaja do mnie bezposrednio zadne pieniadze( jesli juz to posrednio tzw. referal bonus). [/QUOTE]hmmm
właśnie o tym mówię - pośrednio, ale jednak

a co, jeżeli ktoś chce korzystać z twojego arkusza, ale ma już konto w gb?
wiem, wiem, może do ciebie napisać i poprosić oraz wytłumaczyć - ale czy po twoim oświadczeniu się na to zdecyduje?

może i tak, nie wiem

w poprzednim poście dla mnie postawiłeś sprawę jasno - 'za to co do tej pory dostawaliście za darmo, teraz będziecie musieli zapłacić'
i nieważne czy to co 'sprzedajesz' to typy czy arkusz
jeżeli tylko arkusz, to sądzę, że zbytnio go cenisz - jeżeli typy to myślę, że okej, tylko za wcześnie...

[QUOTE]Od nikogo nie wymagam , zeby korzystal z skoroszytu (nie jestem przeciez az tak naiwny) i tez nigdy nie obiecywalem zadnych "gruszek rosnacych na wierzbie". [/QUOTE]a gdzie ja coś takiego napisałem?

napisałem (i ty też to napisałeś) że wymagasz otworzenia konta w gb przez twój referral, co wiąże się z określonymi dla ciebie korzyściami, jeżeli ktoś chce dalej korzystać z arkusza

[QUOTE]Absolutnie wypraszam sobie posadzanie mnie o jakies "cwaniactwo". Widze , ze niektorzy z was myla chec wspolpracy i wymianie pogladow z "cwaniactwem". [/QUOTE]no tak, niepotrzebnie dodałem peesa - sorry, jeżeli cię uraziłem - analogia była zła
tym bardziej że wcale nie uważam tego za 'cwaniactwo' - chciałem tylko powiedzieć że w tym wypadku płacić można nie za 'drugi towar' ale, powiedzmy, za 'setny' - znając skuteczność poprzednich 99

[QUOTE]
Skoroszyt ma mu tylko pomoc i nigdy nie zastapi wlasnej analizy.
[/QUOTE]nie wierzysz w magię?
chociażby liczb?
szkoda...

Do góry
#16629 - 07/03/2002 22:18 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16630 - 08/03/2002 00:51 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16631 - 08/03/2002 20:07 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16632 - 09/03/2002 17:02 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16633 - 09/03/2002 19:10 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16634 - 10/03/2002 16:32 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Do góry
#16635 - 11/03/2002 06:01 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

TEST

R2

Do góry
#16636 - 11/03/2002 15:20 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
R2O3B4E5 :5gw: bez załamki. Spoko, z Twych zeszytów korzysta nieco osób. Ja Ci osobiście dziękuje za linki, bo sam wiesz- do piłki nożnej to ja już się nie nadaję, choć czasem się sam zadziwiam :eek:
Zobacz nawet napisałem całego Twego "nicka" a to już naprawdę dużo

Pozdrawiam i wracaj do pracy :zobacz:

Do góry
#16637 - 11/03/2002 22:34 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Dziekuje ci Adolf za moralne wsparcie i ciesze sie , ze linki okazaly sie przydatne . Nie bede sie rozpisywal ani umieszczal linku strony z skoroszytem( bo i po co).

Wszystkie osoby zainteresowane dalszym korzystaniem z skoroszytu proszone sa o wyslanie maila na ten adres rob231@poczta.fm( zalozenie konta w Gamebookers nie jest konieczne ale e-mail jak najbardziej).

That`s all folks, hehe.

Robert

Do góry
#16638 - 09/04/2002 23:32 Re: Skoroszyt Roberta i aktualizacje
Anonymous
Unregistered

Kontrolnie . Nie czytac.

Robert

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2