#161426 - 27/04/2005 13:47
Re: Liga włoska - Lega Basket Serie A - 2004/5 *DELETED* *DELETED*
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
w sumie udine juz o nic nie gra nie ma szans na 8 odpuszczam ten mecz pewniaki to:calabria,biella,siena,milano,sicc jesi nie daja juz leca do 2 ligi puszcze to za 30
nie ma pewniakow sa tylko faworyci, poczekamy zobaczymy oby wszystko weszlo
|
Do góry
|
|
|
|
#161427 - 27/04/2005 13:52
|
old hand
Meldunek: 07/04/2005
|
sprostowanie-faktycznie faworyci. gdypy to byly pewniaki to bysmy lumizynami jezdzili hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#161428 - 27/04/2005 13:53
|
old hand
|
ale jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie
|
Do góry
|
|
|
|
#161429 - 27/04/2005 14:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2002
|
ROKUS znow zostałem porazony, tym razem 5 "pewniakami" z 1 ligi i to z takiej gdzie ludzie ostatnio nie umieja 1 meczu wybrac i trafic nawet za kurs 1,2 ale moze ty jestes jakis specjalny choc mi wygladasz jedynie na dziecko specjalnej troski a nie na specjalnego typera- piszesz po 5 postow dziennie jak widze i nie wiem czy wszystkie sa takie jak poprzedni czy nie ale nic - sprobuje ci przytoczyc około 5 poważnych argumentów za tym ze dzis siena moze miec powazne kłopoty a ty choc potem połowe tego zapodaj za nimi i wtedy juz sie słowem nie odezwę po pierwsze w przypadku porazki scavolini jest poza play-offami(co w ich przypadku byłoby i najprawdopodobniej bedzie jednak katastrofą, ale...... 2 zwyciestwa przy nawet przecietnym ukladzie pozostalych meczy daja im playy-of nawet z 7 miejsca i trafienie na...bolonie, ktora chetnie by zmeczyla siena wlasnie przed 2 runda) scavo ma w ostatniej rundzie varese u siebie- pewna wygrana i wtedy playy-off jak najbardziej realny dalej dzisiaj nie wystapia KAKIUZIS, VANTERPOOL, ZUKAUSKAS w nienajlepszej dyspozycji zdrowotnej sa THORTON JACKSON - ostatnio grali po 21 minut zaledwie mimo ze siena grala praktycznie tylko 7 zawodnikow w ostatnim meczu siena ledwo co pokonuje u siebie beznadziejne i o niebo slabsze od scavolini livorno zaledwie 2 punktami 87-85 rentzias i lamma spedzaja tam na boisku zaledwie po 5 minut bardzo dobzi typerzy (moze nie tak dobzi i skuteczni jak ja ale i tak niezli hehehe--to zart) daja dzisiaj scavolini +9,5 i to za b.wysokie stawki, miedzy innymi 60 j idzie u foxa na scavo(chłopak z betaholics---bo wyglądasz mi na niedouczonego) w bewie , który ma ostatnio jedych z najlepszych analitykow od basketu handi +9,5 jest juz po 1,65 natomiast siena po 2,10 z handi po około 30 minut muszą grac ostatnio hafnar(ziomus nie za bardzo radzil sobie w grecji , choc mial tam swietny poczatek oraz petrovic--sorry ale ten to juz dla mnie zadna kompletnie figura- chyba ze cos wiesz o jakichs jego dokonaniach??) mamy to kontra zdeterminowane scavolini(przynajmniej teoretycznie bo oczywiscie analiza jest przed meczem a nie dopiero po znajac juz jego wynik) smith(zajebista forma)mottola penn milic(jesli nie zrobi szybko jak zawsze 5 fauli) archobald postell frosini to to same scavo które umialo w elidze bedac pod sciana wygrywac b.trudne mecze a ty piszesz ze siena to pewniak a potem , ze to bardzo mozliwe
bardzo prosze moderatorow o niekasowanie posta , to raz dwa prosze odpowiedz mi na pytanie dlaczego uwazam ze twoj iloraz inteligencjio jest nizszy niz 50 , albo to moze ze mna jest cos nie tak i przyszlosc tego forum lezy wlasnie w takich typerach zawodowacach jak ty???????
|
Do góry
|
|
|
|
#161430 - 27/04/2005 14:56
|
Carpal Tunnel
|
jeszcze ostatni argument czyli przypuszczxalne sklady ::
siena :: stefanov,galanda,hafnar,eze,thorton,petrovic,chiacig,rentzias(ostatnio 5 min na parkiecie), lamma (podobnie), galli(16 latek)
smith, mottola,postell,ranniko,penn,milic,frosini,ress,malaventura,archibald,
dla porownania w pogromie scavolini jakie im siena zrobila w 1 rundzie punkty dla sieny rzucali::
vanterpool 15, kakiuzis 17 , myers 9 , dorzucili tez 9 z 33 zbiorek druzyny i to juz chyba moj ostatni argument
|
Do góry
|
|
|
|
#161433 - 27/04/2005 15:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/06/2004
|
ok dzieki jeszcze zobacze czy rusze ten mecz w kazdym badz razie zagralem Scavo z handi +8  Zycze powodzenia Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#161434 - 27/04/2005 15:52
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
Hej Carola a co powiesz na Climanio Bologna w Expie jest 1.42? aha jakbym podpadl z typem to moje IQ troszke ponad 100 wrazie czego przepraszam
ja nie Carola ale sie wypowiem... BOLONIA ma problemy z wygrywaniem na wyjazdach ale Varense po zwyciestwie nad BIpop juz o nic nie gra... pomimo ,ze nie lubie Repesy to dziś widze pewne zwyciestwo Climanio.... ale nie za 1.42
|
Do góry
|
|
|
|
#161436 - 27/04/2005 19:30
|
old hand
|
prosze wszystkich a w szczegolnosci uzytkownika tego forum carola o zwrot honorow jak na razie moje 5 typow wchodzi a siena to na 100 % WEJDZIE a apropo dziecka specjalnej troski i ilorazu intligncji to mam 29 lat i wyzsze wyksztqalcenie takze mnie nie obrazaj no i oczywiscie calabria to byl pewniak na 1000%
|
Do góry
|
|
|
|
#161437 - 27/04/2005 19:32
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#161439 - 27/04/2005 20:24
|
old hand
|
mozesz mi nie wierzyc ale gdy to pisalem to w momencie gdy odczytalem twoja wypowiedz bo dopiero wlaczylem kompa po powrocie z kortu tenisowego i na dzien dobry sie wkurwilem twoim tekstem ale widze ze jestes bynajmniej kulturalny . Przeprosiny przyjete>A w moich typach przyznam sie szczerze sugerowalem sie tabela-wlosi to tez niezli w koncu podkladacze . Zaluje ze nie zagralem za grubsza kase zmienilbym wtedy samochod.POzdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#161440 - 27/04/2005 20:36
|
old hand
|
a tak apropo to zrobilem pozniej sprostowanie ze nie sa to pewniaki lecz faworyci patrz wypowiedz z godz.15.52 no ale co tam i tak weszlo mialem dzisiaj duzo szczescia .BYC moze ktos skorzystal z moich typow chociaz w to watpie.._ no ale coz zalujcie bo warto bylo .Proponuje moje typy rowniez w tenisa W ktorym dosyc siedze.POzdrawiam.Musimy wyjebac bukow w powietrze i kroic ich z kasy
|
Do góry
|
|
|
|
#161441 - 27/04/2005 20:43
|
old hand
|
kurcze nawet sicc jessi weszlo ale zajebiscie dzisiaj wszedl kosz wloski
|
Do góry
|
|
|
|
#161442 - 27/04/2005 21:01
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Pozwole sobie na krótki tekścik, po raz pierwszy w tym stylu. Słowa kieruję do _Carola_ . Przeglądam sobie czasem to forum, bardzo rzadko piszę ( bo nie mam czasu, praca, rodzina, 14-letnia córka) i trafiam niekiedy na Twoje teksty. Masz jakąś dziwną i, niestety dość nieładną manierę obrażania każdego, kto ma inne zdanie niż Ty. Te ilorazy inteligencji, dzieci specjalnej troski, wyzwiska – raz, że nie ma miejscu (bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie), dwa, że chamskie (tak po prostu), trzy, że nieuprawnione (nie znasz autora), cztery, że sam często piszesz takie głupoty, że głowa boli. A Twoja analiza tego meczu ? No cóż, tylko przepisałeś info z bettingadvice, pewnie z tego betaholics ( a co to za figura ten fox ? znasz jego iloraz inteligencji ? ) , i zapytam – czy masz rejestrację na legabesket i dostajesz codziennie Newy ? Pewnie nie. Jeszcze cytat : „petrovis- sorry, ale ten to dla mnie żadna kompletnie figura – chyba że coś wiesz o jakichś jego dokonaniach ??)” Dokonaniach drugi – „ smith (zajebista forma)” - sorry, ale kiedy widziałeś tego Smitha w akcji ? I po co wrzucasz statystyki z meczu z pierwszej rundy ? – toz to amatorszczyzna pierwszej klasy. Zastanów się na tym, co piszesz. Nie jesteś nieomylny, inni też nie są. Dla mnie jesteś typowym przedstawicielem sfrustrowanej klasy głosicieli spiskowej teorii dziejów – vide te bajdurzenie o tenisie. Pozd PS. Sam nie grałem tego meczu, spadający kurs w B@W nie jest żadnym argumentem. Zresztą niedawno w dziale tenisowym pisałeś, że potwierdzeniem prawdopodobnej porażki jakiegos zawodnika jest fakt , że kurs w B@W na jego zwycięstwo spada. No to jak to w końcu jest ?
|
Do góry
|
|
|
|
#161443 - 29/04/2005 14:47
|
Carpal Tunnel
|
zgodze sie z Toba w 100%, że ostatnio pisze bardzo zadko , najczesciej sa to dokladnie spiskowe teorie dziejow(jak na tym wychodze no coz ostatnio nie najgorzej ze tak powiem), ewentualnie obrażam innych uczestników forum. dlaczego to tak wygląda, ano dlatego ze pisze juz w sumie tylko wtedy jesli zobacze cos co mnie poraza , tak jak typek na siene(pomimo ze wszedl) nie podważam czyjegos zdania , ale jesli uwazasz ze pomimo tylu kłopotów o jakich pisalem w sienie i które sie w 100% potwierdzily , ten typ byl dobry ....to cala moja teoria bierze w łeb, nie napisalem nigdy ze wszystko trafiam itd, ale uwazam ze jesli sie juz podaje jakikolwiek typek na forum poza działem private picks (gdzie jest miejsce dla wielu dziwnych typow i gdzie jesli sobie go poczytasz obserwujemy coraz szybsze i wieksze bankructwa) powinno sie podawac go jesli nie z opisem i uzasadnieniem to choc powinien to byc sensowny typ, nie widze sensu niestety w dawaniu jako dobrego typu druzyny gdzie nie gra 3 podstawowych zawodnikow + 4 zostal relegowany z zespołu , oraz 2 podstawowych rezerwowych jest kontuzjowanych na bank masz racje ze infa są przepisane z bettingu, choc nie tylko doszło do tego infobetting, legabasket i stronki klubowe jesli chodzi o to czy tylko sobie zrzuciłem infa to nie zupełnie bo to ze lamma i rentzias bodaj grali mało w poprzednim meczu i cos z nimi jest nie tak pochodziło z moich własnych obserwacji i znalazlo odzwierciedlenie w przebiegu meczu
jesli chodzi o foxa to chłopak od bodajze 2 lat konczy kazdy sezon z wynikiem dodatnim --wiec po co mi jego iloraz inteligencji--jest skuteczny i to mi wystarcza, choc nie jest on moja wyrocznią, wiec nie widze powodu zeby nie podpierac sie jego opinia na legabasket nie ma rejestracji --a newsy czytam sam jesli juz chce grac jakis mecz jesli chodzi o petrovicza i smitha to sorry ale smith jest o ile sie nie myle nominowany do pierwszej piatki calego pucharu uleb w tym roku + do najlepszej piatki sezonu we włoszech wiec troszke mnie dziwi brak wiadomosci o jego dokonaniach u ciebie a co do petrovica to mimo ze siena wygrala to na loozaka , chlopak jakos pogral niewiele i zostal szybko zmieniony po co wrzucilem staty z 1 meczu--po to zeby pokazac kogo zabraknie teraz i jak wiele ci zawodnicy wnosili do zespolu czy jestem sfrustrowanym przedstawicielem bajarzy tenisowych--no pewnie zapewne masz racje , jednak jesli mi pokjazesz kogokolwiek kto kiedykolwiek w okresie miesiecznym czy dwumiesiecznym wykaze sie lepszymi wynikami ode mnie z tenisa naprawde wyczyszcze jemu(lub jej buty), no i to by bylo tyle zapewne dalej jesli mnie ktos porazi jakims typkiem a bede to widzial bede o tym pisal z prostego powodu, kiedys z tego forum brałem choc czesc typków teraz z tych typków które biore , chyba czesciej zaluje ze je gram niz jestem zadowolony, a co do ustawek w tenisie to ostatnio jakos wyjatkowo zadko sie myle i moze dlatego czasem troche pocwaniakuje, a co do sfrustrowania to wynika chyba ono z tego ze za mało zarabiam heheh, ale moze niedługo wznowie na miesiac dwa - temat 10 złotych wtedy sie okaze czy jeszcze cos umiem czy tylko odcinam kupony i bluzgam ludzi na forum
pozdrawiam i zycze miłego spedzania czasu z córą i oby nie była zawodową tenisistką...
|
Do góry
|
|
|
|
#161444 - 30/04/2005 10:43
|
old hand
|
Witam wszystkich.Dzisiaj ostatnie mecze rundy zasadniczej.-w zasadzie wszystko juz jest jasne-oprocz spadku do klasy nizszej dlatego obstawiam zwyciestwo calabrii na wyjezdzie w liworno-niezly kurs-liwirno zapewne odpusci. livorno -calabria -2
|
Do góry
|
|
|
|
#161445 - 30/04/2005 15:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/08/2001
|
Quote:
Witam wszystkich.Dzisiaj ostatnie mecze rundy zasadniczej.-w zasadzie wszystko juz jest jasne-oprocz spadku do klasy nizszej dlatego obstawiam zwyciestwo calabrii na wyjezdzie w liworno-niezly kurs-liwirno zapewne odpusci. livorno -calabria -2
Rokus na jakiej podstawie twierdzisz że Livorno odpuści przecież tez zagrożone jest spadkiem?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|