Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#16101 - 14/02/2002 15:46 PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

CHCIALEM PORUSZYC TEN TEMAT PONIEWAZ JESTEM BARDZO ZDENERWOWANY POSTAWĄ ARTHA W STOSUNKU DO INNYCH UŻYTKOWNIKÓW CZATA

JEST JUZ WIELE LUDZI DOBRYCH, ZAUFANYCH, KTÓRZY MOGA SPEŁNIAC ROLE OPERATORÓW KANAŁU, NP. RANO KIEDY TO ARTH SPI SOBIE PO NOCY, A KIEDY NIE MA ZADNEGO OPA NA KANLE I POTEM SIE DZIWI ZE JAKIS PAJA ROBI MU BURDEL NA KANEL. WTEDY JESTESMY BEZSILNI I JA I WSZYSCY UZYTKOWNICY

BYŁO JUZ WIELE PRÓŹB I CHĘCI POMOCY ARTHOWI ALE ON SWOJE, I TU CYTUJE WYPOWIEDZ ARTHA NA ZADANE PRZEZEMNIE PYTANIE DLACZEGO NIE CHCESZ DAC KOMUŚ ZAUFANEMU OPA : ,, JUZ POWIEDZIAŁEM NIE BEDZIE ZADNYCH ZMIAN W OPACH''

Z TEGO CO WIEM, CHĘC UZYSKANIA OPA ZGŁASZALI : PREM, INTRUZIK ORAZ JA STSIK.

JEDNAK ARTH OCZYWSCIE NIE POZWOLIŁ DAC

WSZYSTKO BYM JESZCZE ZROZUMIAŁ GDYBY NIE PARADOKS JAKI JEST NA TYM CZACIE. OTÓZ ARTH JAKO OPERATORÓW LUBRAŁ LUDZI.. NAJMNIEJ ODPOWIEDZIALNYCH , KTÓRZY CO DZIEN OBRAŻAJA SIE I LEJĄ NA CZACIE, PRZESZKADZAJĄC UZYTKOWINKOM W NORLANIEJ ROZMOWIE, DODATKOWO NAWET ARTH OSTATNIO MÓWIŁ PUBLICZNIE NA CZACIE ZE TAN CZAT MA SŁÓŻYĆ POROZUMIEWANI USIE GRAJĄCYCH W ZAKŁĄDACH ODNOSNIE SWOICH TYPÓW I ZE NIE POFDOBAM MU SIE ZE TU TAJ PADAJ SŁOWA NP. : ,,GOLAAA ****A golaaaa''.

OTO PRZEDSTAWIAŁEM SWÓJ I MÓJ PRBLEM ( JAKO CHYBA PIERWSZY KTÓRY ODWAŻYŁ SIE ROZWIĄZAC TEN PRBLEM)

MOJA PROPOZYCJA JEST TAKA:
1. O WYBORZE OPA POWINNO ZADECYDOWAC CAŁE SPOŁECZEŃSTWO TEGO CZATA A NIE TYLKO JEDEN ARTH
(PRAWO WIEKOSZOSCI)
2. NA TO STANOWISKO POWINNI BYC WYBIERANI LUDZIE ZAUFANII, Z DUZYM STAŻEM

PROSZE O PODPISANIE SIE POD TĄ MOJĄ PETYCJĄ TYCH Z WAS KTÓRZY ZGADZAJĄ SIE Z MOJA OPINIĄ.

POZDRAWIAM WSZYTKICH

Z WYRAZAMI UZNANIA

STSIK ( ZAŁAMANY UZYTKOWNIK CZATA)

Do góry
Bonus: Unibet
#16102 - 14/02/2002 16:35 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2002
Facet ja nie polecam się z nimi spierac bo ci bana założą i wtedy wogóle nie bedziesz miał nic do powiedzenia.Przecież wystarczy , że opa sie czegoś doczepi i za chwilę bardzo urażony cie wywala.Oni wychodzą z załozenia że im wolno wszystko a innym nic.No ale trudno.

Do góry
#16103 - 14/02/2002 16:44 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

chłopie oni mi nic nie zrobią jak i innym nic nie zrobią oni tylko krzywdzą uzytkowników

arth ma trojana odemnie takze kontroluje jego poczynania

prosze sie podpisywac

nie bójcie sie ludzie!
biore na siebie cała odpowiedzialnosc

kto sie ze mną zgadza prosze sie wpisac !

Do góry
#16104 - 14/02/2002 16:46 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
irussan Offline
member

Meldunek: 12/01/2002
Nie rozumiem w czym problem (pewnie dlatego, że nie jestem zbyt często na czacie, ale według mnie sprawa jest prosta. Jeśli większości się to nie podoba co się tam dzieje, to zbojkotujcie ten czat. Znajdźcie sobie inne miejsce spotkań, a jak wrócicie za tydzień to będą was po dupie całować.

Do góry
#16105 - 14/02/2002 16:57 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Stsik moze i tobie nic nie zrobią , ale ja lidera i jego dennych humorów już mam zdecydowanie dosyć.Większego głąba jak on to jeszcze nie widziałem.

Do góry
#16106 - 14/02/2002 17:02 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
Co tu dużo sie rozpisywać...
Stsik to zbuntowany dzieciak.

Do góry
#16107 - 14/02/2002 17:25 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

GIZMO POPERIAM TWOJĄ OPINIE PROPONUJE SIE PRZYŁĄCZYC DO MOJEGO OBOZU : WYZWOLENIA MECZ.PL

ADLOF_88 PRZECIEZ WIEMY ZE JESTES PO NASZEJ STRONIE TYLKO BOISZ SIE KONSEKWENCJI, ALE JA CI MÓWIE NIE BEDZIE ZADNYCH !

LUDZIE POMÓŻCIE WYZWOLIC TEN CZAT, RAZEM ZROBIMY WSZYSTKO !!!!

Do góry
#16108 - 14/02/2002 17:35 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
Witam

Zachowanie Stsik-a pozostawie bez komentarza - dla zainteresowanych moge przedstawic grozby oraz logi z czata i "wyczyny" do jakich dopuszcza sie Stsik, zeby wymusic uprawnienia operatora dla siebie (lacznie z wczorajszym i dzisiejszym logiem).

Pozdrawiam
arth

Do góry
#16109 - 14/02/2002 17:38 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

nie przejmujcie sie tym arth muśli ze jest najmądrzejszym czlowiekiem

powiedz drogi kolego co mówiłes jak intruzik i prem prosili cie o opa i powiedz jaki ty jestes w stosunku do innych

Do góry
#16110 - 14/02/2002 17:38 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
gizmo Offline
Carpal Tunnel

No nareszcie ktoś mnie poparł.Bardzo fajnie że jest wreszcie osoba która ma takie samo zdanie jak ja.Co do lidera to szkoda słów.większego kretyna jak on nie ma i tyle.Chciałem mu strasznie podziękować za tego bana dzięki któremu moge oczywiscie teraz wejść na czata.Już dawno powinna nastąpic zmiana opa na jakiegoś normalnego i odpowiedzialnego człowieka.

Do góry
#16111 - 14/02/2002 17:42 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

Stsik . Kto powiedział że ja cche opa ? Sam se to wymysliłeś a mnie w to nie w******laj za przeproszeniem

Do góry
#16112 - 14/02/2002 17:45 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

gizmo propozycja dla ciebie -wchodz na czata
i razem zwojujemy teraz świat

Do góry
#16113 - 14/02/2002 17:47 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

Stsik , a po drugie ja nie chce żebyś miał opa bo będzie jeszcze większy bałgan ...a po drugie ty gówniarz jesteś i tyle i w dodatku nieodpowiedzialny

Do góry
#16114 - 14/02/2002 17:48 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
_Lider Offline

Meldunek: 14/02/2002
Witam!!! Nigdy tutaj nie bylem zalogowany ale ta sytuacja mnie zmusiła do tego, wypowiem sie razi po raz ostatni.

Wiec tak zacznę od tego ze wiadomo ze Stsik chce opa ale czy zasłuzył sobie to jest własnie pytanie,nie dosc robi lipe na czacie wkleja komedie rózne.Jest na czacie bot wiadomo ale chyba nie wiedział robił lipe podszywa sie za kogos innego,a przeciez to bot artha rejestruje i mamy dowody i czy taka osoba zasługuje na opa.Wiekiem jest młody bo ma dopiero bierzmowanie wiec nie jest dojrzały psychicznie i robi chlew z czata,Przynaje mnie tez czasem ponosi ale nie przez przesady, wszystko mozna udokumentowac , chce opa i do tego zbiera ekipe, np. takiego gizmo_19 ktory obraza mnie na prv na ogolnym jak nie ma Artha zbanuje go a on po karze wchodzi do Artha i mowi ze ja go zbanowałem za nic, Gizmo_19 za darmo to mozna w morde dostac tylko PAMIETAJ!!!!!
Stsik nie dostaniesz Opa i nie czepiaj sie do Arha poniewaz on sam nie podejmuje dezyzji wpierw Kafel,Sc musza tez potwierdzic i odczep sie od niego raz na zawsze a jak ci nie pasuje to zmien sobie załóz sobie czat i tam bedziesz sam sobie panem,ale tego nie zrobisz bo nikt nie bedziesz chciał z Tobą siedziec bo nie ma o czym z toba rozmawiac,a zobacz ile Arth sciągnął do siebie ludzi czyli jest człowiekiem mądrym i wie jak prowadzic czat.mecz.pl i komu ma dawac opy. WIEC STSIK SZCZESC BOZE TOBIE !!!

Do góry
#16115 - 14/02/2002 17:48 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Maciejev Offline

Meldunek: 23/07/2001
A ja Wam powiem ze kocham wszystkich z czata!
Jestesmy wszyscy w jednej druzynie przciw bukom do ****y nedzy i nie ma potrzeby spierac sie miedzy sobą o rzeczy które są tak nieistotne jak pryszcz na dupie...
Lubie atrha , lubie lidera i do ciebie stsik tez nic nie mam - i nie w****ia mnie jak ktos krzyczy goolaaaa albo sie cieszy albo sie zali - po to jest ten czat !!!!
Jedyne co mnie w****ic może to gdy ktos podaje kłamliwy wynik !!! - za to ban sie należy bo to w****iające jest!
Dziś Walentynki więc miłośc kwitnie w moim sercu!
Love you my punters!!!
Buuuuahahahhhahahahhaaaaaaaaa iwo:
aha
PS. Rosset - Arazi 7-6 6-2 jeeeeeeee

Do góry
#16116 - 14/02/2002 17:55 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

LIDER NIE GADAJ GUPOT CZY ZASŁUZYŁEM CZY NIE BO DOBRZE WICECIE Z ARTHEM ZE NAWET JAK BYM BYŁ SUPER TO I TAK NIKOMU NIE DACIE PRZYKŁAD PREM I INTRUZIK

I TO HAMSTWO Z TWOJEJ STRONY ZE KŁAMIESZ ZE O PRZYZNANIU OPA DECYDUJECIE WSPÓLNIE TO JEST TAK NAPRAWDE DECYZJA TYLKO ARTHA I NIKOGO WIECEJ

DLATEGO JA CHCE TO ZMIENIC I ZMIENIE

OBIECUJE WAM

GIZMO_19 DO ATAKU !!!!!!!!!!!!

Do góry
#16117 - 14/02/2002 17:56 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
Wez Stsik nie rozbrajaj mnie Arth tam robi dobra robote i czuwa nad wszystkim. A na Opa trzeba sobie zasluzyc...

Do góry
#16118 - 14/02/2002 17:59 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Co ja mogę na to powiedzieć.Jesli lider chcesz w morde dostać , to zrozum że ja naprawde nie mam nic przeciwko temu.A że często miewasz humory , to pech.Według mnie taki frajer jak ty na opa nie zasługuje.Wiem że się nuczyłeś banowania to teraz chcesz pokazać jaki to jestes zdolny.Ja ci jednak polecam żebys sie uspokoił i zachował te zdolnosci dla siebie.

Do góry
#16119 - 14/02/2002 18:01 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
_Lider Offline

Meldunek: 14/02/2002
oj wiesz co chodz częsciej do szkoły a nie tutaj jakąs wojne chcesz prowadzic poniewaz chamstwo sie pisze przez ch a nie "h" jak to napisałes wiec pozdrow panią od polskiego.
I nie kłamię wszyscy decydujemy o tym czy mamy dac opa, wiec nie mow mi ze kłamię.
Wiesz ze jestes z tym swoim Gizmo , 2 jednostki co wam sie nie podoba wiec zrobcie sobie własny czat GEJ Party.

Pozdrowienia dla tych wszystkich co są znami na dobre i na złe na czacie.

Do góry
#16120 - 14/02/2002 18:02 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
gizmo Offline
Carpal Tunnel

A co do twojej propozycji stsik to podziekuj kolegom.Ja na czata obecnie nie wejde ponieważ ten cieć załozył mi bana.

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >