#16101 - 14/02/2002 15:46
PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
|
Anonymous
Unregistered
|
CHCIALEM PORUSZYC TEN TEMAT PONIEWAZ JESTEM BARDZO ZDENERWOWANY POSTAWĄ ARTHA W STOSUNKU DO INNYCH UŻYTKOWNIKÓW CZATA
JEST JUZ WIELE LUDZI DOBRYCH, ZAUFANYCH, KTÓRZY MOGA SPEŁNIAC ROLE OPERATORÓW KANAŁU, NP. RANO KIEDY TO ARTH SPI SOBIE PO NOCY, A KIEDY NIE MA ZADNEGO OPA NA KANLE I POTEM SIE DZIWI ZE JAKIS PAJA ROBI MU BURDEL NA KANEL. WTEDY JESTESMY BEZSILNI I JA I WSZYSCY UZYTKOWNICY
BYŁO JUZ WIELE PRÓŹB I CHĘCI POMOCY ARTHOWI ALE ON SWOJE, I TU CYTUJE WYPOWIEDZ ARTHA NA ZADANE PRZEZEMNIE PYTANIE DLACZEGO NIE CHCESZ DAC KOMUŚ ZAUFANEMU OPA : ,, JUZ POWIEDZIAŁEM NIE BEDZIE ZADNYCH ZMIAN W OPACH''
Z TEGO CO WIEM, CHĘC UZYSKANIA OPA ZGŁASZALI : PREM, INTRUZIK ORAZ JA STSIK.
JEDNAK ARTH OCZYWSCIE NIE POZWOLIŁ DAC
WSZYSTKO BYM JESZCZE ZROZUMIAŁ GDYBY NIE PARADOKS JAKI JEST NA TYM CZACIE. OTÓZ ARTH JAKO OPERATORÓW LUBRAŁ LUDZI.. NAJMNIEJ ODPOWIEDZIALNYCH , KTÓRZY CO DZIEN OBRAŻAJA SIE I LEJĄ NA CZACIE, PRZESZKADZAJĄC UZYTKOWINKOM W NORLANIEJ ROZMOWIE, DODATKOWO NAWET ARTH OSTATNIO MÓWIŁ PUBLICZNIE NA CZACIE ZE TAN CZAT MA SŁÓŻYĆ POROZUMIEWANI USIE GRAJĄCYCH W ZAKŁĄDACH ODNOSNIE SWOICH TYPÓW I ZE NIE POFDOBAM MU SIE ZE TU TAJ PADAJ SŁOWA NP. : ,,GOLAAA ****A golaaaa''.
OTO PRZEDSTAWIAŁEM SWÓJ I MÓJ PRBLEM ( JAKO CHYBA PIERWSZY KTÓRY ODWAŻYŁ SIE ROZWIĄZAC TEN PRBLEM)
MOJA PROPOZYCJA JEST TAKA: 1. O WYBORZE OPA POWINNO ZADECYDOWAC CAŁE SPOŁECZEŃSTWO TEGO CZATA A NIE TYLKO JEDEN ARTH (PRAWO WIEKOSZOSCI) 2. NA TO STANOWISKO POWINNI BYC WYBIERANI LUDZIE ZAUFANII, Z DUZYM STAŻEM
PROSZE O PODPISANIE SIE POD TĄ MOJĄ PETYCJĄ TYCH Z WAS KTÓRZY ZGADZAJĄ SIE Z MOJA OPINIĄ.
POZDRAWIAM WSZYTKICH
Z WYRAZAMI UZNANIA
STSIK ( ZAŁAMANY UZYTKOWNIK CZATA)
|
Do góry
|
|
|
|
#16103 - 14/02/2002 16:44
Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
|
Anonymous
Unregistered
|
chłopie oni mi nic nie zrobią jak i innym nic nie zrobią oni tylko krzywdzą uzytkowników
arth ma trojana odemnie takze kontroluje jego poczynania
prosze sie podpisywac
nie bójcie sie ludzie! biore na siebie cała odpowiedzialnosc
kto sie ze mną zgadza prosze sie wpisac !
|
Do góry
|
|
|
|
#16104 - 14/02/2002 16:46
|
member
Meldunek: 12/01/2002
|
Nie rozumiem w czym problem (pewnie dlatego, że nie jestem zbyt często na czacie, ale według mnie sprawa jest prosta. Jeśli większości się to nie podoba co się tam dzieje, to zbojkotujcie ten czat. Znajdźcie sobie inne miejsce spotkań, a jak wrócicie za tydzień to będą was po dupie całować.
|
Do góry
|
|
|
|
#16107 - 14/02/2002 17:25
|
Anonymous
Unregistered
|
GIZMO POPERIAM TWOJĄ OPINIE PROPONUJE SIE PRZYŁĄCZYC DO MOJEGO OBOZU : WYZWOLENIA MECZ.PL
ADLOF_88 PRZECIEZ WIEMY ZE JESTES PO NASZEJ STRONIE TYLKO BOISZ SIE KONSEKWENCJI, ALE JA CI MÓWIE NIE BEDZIE ZADNYCH !
LUDZIE POMÓŻCIE WYZWOLIC TEN CZAT, RAZEM ZROBIMY WSZYSTKO !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#16109 - 14/02/2002 17:38
|
Anonymous
Unregistered
|
nie przejmujcie sie tym arth muśli ze jest najmądrzejszym czlowiekiem
powiedz drogi kolego co mówiłes jak intruzik i prem prosili cie o opa i powiedz jaki ty jestes w stosunku do innych
|
Do góry
|
|
|
|
#16111 - 14/02/2002 17:42
|
Anonymous
Unregistered
|
Stsik . Kto powiedział że ja cche opa ? Sam se to wymysliłeś a mnie w to nie w******laj za przeproszeniem
|
Do góry
|
|
|
|
#16112 - 14/02/2002 17:45
|
Anonymous
Unregistered
|
gizmo propozycja dla ciebie -wchodz na czata i razem zwojujemy teraz świat
|
Do góry
|
|
|
|
#16113 - 14/02/2002 17:47
|
Anonymous
Unregistered
|
Stsik , a po drugie ja nie chce żebyś miał opa bo będzie jeszcze większy bałgan ...a po drugie ty gówniarz jesteś i tyle i w dodatku nieodpowiedzialny
|
Do góry
|
|
|
|
#16114 - 14/02/2002 17:48
|
Meldunek: 14/02/2002
|
Witam!!! Nigdy tutaj nie bylem zalogowany ale ta sytuacja mnie zmusiła do tego, wypowiem sie razi po raz ostatni.
Wiec tak zacznę od tego ze wiadomo ze Stsik chce opa ale czy zasłuzył sobie to jest własnie pytanie,nie dosc robi lipe na czacie wkleja komedie rózne.Jest na czacie bot wiadomo ale chyba nie wiedział robił lipe podszywa sie za kogos innego,a przeciez to bot artha rejestruje i mamy dowody i czy taka osoba zasługuje na opa.Wiekiem jest młody bo ma dopiero bierzmowanie wiec nie jest dojrzały psychicznie i robi chlew z czata,Przynaje mnie tez czasem ponosi ale nie przez przesady, wszystko mozna udokumentowac , chce opa i do tego zbiera ekipe, np. takiego gizmo_19 ktory obraza mnie na prv na ogolnym jak nie ma Artha zbanuje go a on po karze wchodzi do Artha i mowi ze ja go zbanowałem za nic, Gizmo_19 za darmo to mozna w morde dostac tylko PAMIETAJ!!!!! Stsik nie dostaniesz Opa i nie czepiaj sie do Arha poniewaz on sam nie podejmuje dezyzji wpierw Kafel,Sc musza tez potwierdzic i odczep sie od niego raz na zawsze a jak ci nie pasuje to zmien sobie załóz sobie czat i tam bedziesz sam sobie panem,ale tego nie zrobisz bo nikt nie bedziesz chciał z Tobą siedziec bo nie ma o czym z toba rozmawiac,a zobacz ile Arth sciągnął do siebie ludzi czyli jest człowiekiem mądrym i wie jak prowadzic czat.mecz.pl i komu ma dawac opy. WIEC STSIK SZCZESC BOZE TOBIE !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#16115 - 14/02/2002 17:48
|
Meldunek: 23/07/2001
|
A ja Wam powiem ze kocham wszystkich z czata! Jestesmy wszyscy w jednej druzynie przciw bukom do ****y nedzy i nie ma potrzeby spierac sie miedzy sobą o rzeczy które są tak nieistotne jak pryszcz na dupie... Lubie atrha , lubie lidera i do ciebie stsik tez nic nie mam - i nie w****ia mnie jak ktos krzyczy goolaaaa albo sie cieszy albo sie zali - po to jest ten czat !!!! Jedyne co mnie w****ic może to gdy ktos podaje kłamliwy wynik !!! - za to ban sie należy bo to w****iające jest! Dziś Walentynki więc miłośc kwitnie w moim sercu! Love you my punters!!! Buuuuahahahhhahahahhaaaaaaaaa  iwo: aha PS. Rosset - Arazi 7-6 6-2 jeeeeeeee 
|
Do góry
|
|
|
|
#16116 - 14/02/2002 17:55
|
Anonymous
Unregistered
|
LIDER NIE GADAJ GUPOT CZY ZASŁUZYŁEM CZY NIE BO DOBRZE WICECIE Z ARTHEM ZE NAWET JAK BYM BYŁ SUPER TO I TAK NIKOMU NIE DACIE PRZYKŁAD PREM I INTRUZIK
I TO HAMSTWO Z TWOJEJ STRONY ZE KŁAMIESZ ZE O PRZYZNANIU OPA DECYDUJECIE WSPÓLNIE TO JEST TAK NAPRAWDE DECYZJA TYLKO ARTHA I NIKOGO WIECEJ
DLATEGO JA CHCE TO ZMIENIC I ZMIENIE
OBIECUJE WAM
GIZMO_19 DO ATAKU !!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#16117 - 14/02/2002 17:56
|
addict
Meldunek: 09/06/2001
|
Wez Stsik nie rozbrajaj mnie Arth tam robi dobra robote i czuwa nad wszystkim. A na Opa trzeba sobie zasluzyc...
|
Do góry
|
|
|
|
#16121 - 14/02/2002 18:03
|
Anonymous
Unregistered
|
Stsik .!!!! ty szczylu jeden głupi !!! już ci powiedziałem żebys mnie w to nie mieszał . Bo ja nigdy nie chciałem żadnego opa i nie będę chciał.ROZUMIESZ TO ?????????? czy jesteś ZBYT głupi na to ??????? Nie mieszaj mnie w swoje kłótnie co więcej mam nadzieje że nigdy tego opa nie dostaniesz bo jak 15 letnia osoba moze zarządzac czatem ????? idz klocki lego lepiej poukładac
|
Do góry
|
|
|
|
#16125 - 14/02/2002 18:50
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
|
bauahahahhaahahhaahahhaah nie moge z was stsik heheheehehhehehehehehe - no nie moge nawet nie mozna isc na impreze, bo cos odwalacie stsik moge sie zgodzic ze czasem moje, lidera i sc zachowanie pozostawia wiele do zyczenia, ale artha sie nie czepiaj - bo to jest najporzadniejszy koles jakiego znam. A tak w ogole daj mi przyklad, ze jeden z nas wyrzucil kogos bez zadnego powodu, moze lepiej wspomnisz jak denerwowales ludzi przeinaczajac wyniki. A tak poza tym, to wydaje mi sie, ze nie ma o cyzm dyskutowac, bo narazie jest z toba jakis Gizmo i tylko on moze potwierdzic jakies wymyslone glupoty. Innych nie uda ci sie przekonac. Sorki  ale przynajmniej probowales wiec narta mlody i do mnie sie nie odzywaj na chacie, bo teraz to juz straciles w moich oczach zupelnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#16126 - 14/02/2002 18:51
|
Anonymous
Unregistered
|
ZNAJDE JEST TU WIELU LUDZI LTÓZY MNIE POPIERAJA
LIDER RADZE ZAOPATRZYC SIE W ANTIVIRUSA BO TAM GDZIE W SYSTEMIE MOZE CZEKAC NIEBEZPIECZNY STWOR DESTRUKCYJNY
AHA NIE PONOSZE ZADNEJ ODPOWIEDZIALNOSCI JEZELI CI SIE KOMPUTER ZEPSUJE
ZYCZE MIŁEGO DNIA
DOBRANOC
|
Do góry
|
|
|
|
#16127 - 14/02/2002 19:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Stsik myślałem że jesteś OK ale jednak jesteś idiotą. Arth jest odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku.
|
Do góry
|
|
|
|
#16128 - 14/02/2002 19:02
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
|
tacy "KTOZY" cie popieraja to moze i sa buahaha wez sei do nauki , a nie... prosze cie skoncz gadke bo smieszny jestes moz ejeszcze zalatw sc, bo on mnie nie lubi 
|
Do góry
|
|
|
|
#16132 - 14/02/2002 19:16
|
Anonymous
Unregistered
|
DOBRA PRZEGRALEM NIE ZNALAZŁEM SPRZYMIEŻEŃCÓW MÓJ BUNT ZAKONCZYŁ SIE KLESKĄ, ALE JAKO PRZEGRANY ODDAJE Z HONOREM CAŁEJ EKIPIE CZATA HOŁD I MIMO ZE WIEM ZE TO NIE ZMIENI WASZEGO NASTAWIENIA W STOSUNKU DO MNIE TO CHCIALEM PRZEPROSIC WSZYTKICH PO KOLEII
1 ARTHA- wogóle za to ze coś do niego mialem 2 LIDERA - za to że sie wogóle pokazałem na tym czacie 3 . KAFLA - za wszytko ! 4 I WSZYTKICH INNYCH UŻYTKOWNIKÓW CZATA KTÓRYCH OBRAŻAŁEM SWOJĄ GŁUPOTĄ I CHAMSTWEM
P-R-Z-E-P-R-A-S-Z-A-M
|
Do góry
|
|
|
|
#16133 - 14/02/2002 20:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Niespodziewałem się tego po Tobie - tzn. przeprosiń - zaskoczyłeś mnie "in plus"
P.S. Mam głeboką nadzieję że nie wyskoczysz już z czymś takim
|
Do góry
|
|
|
|
#16134 - 14/02/2002 20:11
|
enthusiast
Meldunek: 17/10/2001
|
Witam
Stsik masz niezle nasrane...
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#16137 - 14/02/2002 21:38
|
addict
Meldunek: 25/08/2001
|
Stsik nie wydaje ci się że tak naprawde ten twój bunt to jak walka z wiatrakami. Niezależnie jak by nie było to przecież są rzesze ludzi którzy nawet jakby np. Kafel, Lider, cz arth (o zgrozo) robili na tym czacie burdel, albo utrudniali komunikację miedzy "zainteresowanymi" to i tak opowiedzą się właśnie za nimi a nie za Tobą. To się nazywa więź sympati i przyjaźni zawiązanej między wieloma osobami na czacie. I z pewnością nawet gdybyby wewnętrznie przyzanawał Ci racje (a tak nie jest) to i tak nie poświęciłbym dobrych stosunków np. z Liderem , Kaflem, czy arthem na to aby poprzeć wszcęty przez Ciebie "bunt" (w każdym razie tak to ja określam). Pozostając z wyrazmi szacunku dla Ciebie Stsik --> Vicente
|
Do góry
|
|
|
|
#16138 - 14/02/2002 23:18
|
member
Meldunek: 12/01/2002
|
No, to sie nazywa walka o władzę.
Chyba zaczynam rozumieć polskich polityków.
|
Do góry
|
|
|
|
#16139 - 15/02/2002 02:10
|
Anonymous
Unregistered
|
 I to wszystko co chciałem przekazac.Pozdrowienia dla całej ekipy z czata  )
|
Do góry
|
|
|
|
#16142 - 15/02/2002 17:31
|
old hand
Meldunek: 13/12/2001
|
jak bedziecie robic glosowanie to do opow mozecie mnie zapisac troche jest za malo opow jak na taki chat raz se weszlem rano o 9 10 osob zadnego admina jakies lepki vvvvrhgur vvvrigirg przyszli zrobili nam burdel na chacie a co do artha...... jak bedzie komus chcial dac opa to da a tak stsik takim zachowaniem raczej ci nieda a i jeszcze cos co do tych lepkow co wymienil stsik kilka osob jest caly czas na chacie a jest 1 lub 2 ktorzy przyjdo w sobote o 16 czasami w normalne dni posiedzo 20 min i <papa> kiego im op ok to bylo moje 5.gr na ten TEMAT!!!!! jestem za a nawet przeciw 
|
Do góry
|
|
|
|
#16143 - 15/02/2002 17:57
|
member
Meldunek: 29/10/2001
|
Stsik nie badz tkai cwaniaczek...masz 15 lat ale abrdzo dużo do powiedzenia..po co ci ten zasrany op??? żeby wywalac takich idiotów jak ty? Mówisz że wchodza i robią syf na kanale...i zapraszają na inne a sam mnie dziś koło 12 zapraszałes na kanał nie powiem jaki... Uspokój sie ****a bo to zaczyna być męczące..jak chcesz sie pokłócić to to nie jest czat dla pokemonów..a co do artha to abrdzo wporządku gośc który jest obiektywny w stsosunku do wszystkich i za byle co nie wywali  iwo: .....
|
Do góry
|
|
|
|
#16144 - 15/02/2002 18:33
|
member
Meldunek: 21/11/2001
|
A już szykowałem dla niektórych PAWULON ......  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#16147 - 16/02/2002 00:45
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam !!!
Nie jestem po zadnej stronie ale Stsik wytlumacz mi jedno. Po h.. ci op ?? Arth zalozyl sobie tego czata i on rzadzi sobie na tym czacie. Jestem tam codziennie i nie widzialem zeby komus nazlosc robil. Banuje osoby ktore wchodza i spamuja robiac przy tym burdel i chwala mu za to. Jakbym mial opa (a nie mam i wogule mi jest nie potzrebny bo po co) na czacie to wchodzilbym na niego zeby przedyskutowac typy i wysluchac opini innych na temat wlasnie tych typow a nie tylko zeby poszpanowac ze mam opa. Stsik jak tak chcesz miec opa to wejdz sobie na mirca i wejdz na kanal #stsik to napewno bedziesz mial opa. Bo tylko takimi textami w****iasz mnie bo robisz z tego afere a nie potrzebnie. Stsik i pamietaj ze wyrazilem swoje zdanie i nie bylo ono z nikim konsultowane bo widzialem ze zarzuciles komus ze ten ktos trzyma z toba a nie wyrazi tego bo boi sie konsekwencji. Stsik jak rzeczywiscie tak jest to ten ktos jest porabany i jeszcze nie dorosl zeby obstawiac a tym samych zeby przebywac na tym czacie bo i tak nie ma z niego pozytku a watpie zeby ktos sie znalazl na tym czacie ktory balby sie wyrazic swoje zdanie bojac sie reakcji innych (chyba ze twoi koledzy - tzw malolaty bo ty mi na takiego pasisz). I jak (jesli) bedziesz odpowiadal na ten post to tak na przyszlosc nie mow mi ze ktos mna manipulowal jak pisalem tego posta bo tylko sie osmieszysz i mnie bardziej w****isz a tego ci nie zycze.
Pozdrowienia
|
Do góry
|
|
|
|
#16148 - 16/02/2002 01:03
|
Anonymous
Unregistered