Witam mam pytsanie odnosnie tego buka , zagrałem wczoraj mecz Gasquet-Young zagrałem na gasqueta , nie wyszli na kort i jest zwycięstwo Younga , jak oni to potraktują jako zwrot czy przegrana , prosze o odpowiedz !
Twin Peaks
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
Faktycznie oferta jak na warunki nasze naziemne kosmiczna. Tylko, że kursy na hc po 1,8 odjąć podatek to wychodzi 1,62 :D. Za coś takiego samego (o/u, hc) na necie jest minimum 1,85
STS wprowadzil nowe typy zakladow na mecze ligi mistrzow ale nie moge rozgrysc tego zakladu:
CHE - ROS (kiedy 1.gol) 1.95 9.00 1.95 ??
rozumiem że x- w tym zakladzie oznacza zapewne brak goli ale co oznaczaja typy 1 i 2 bo chyba nie czy pierwszy gol padnie w pierwszej czy drugiej polowie ?
jak chcesz sie dowiedziec co to znaczy poszukaj w regulaminie napewno jest znajdziesz w 10 sekund
jak nie umiesz albo nie potrafisz zadzwon do nich albo idz do pkt jakis jul juz napewno wie, ale mozesz go nie zrozumiec bo ma bramke co drugi zab. Pozdrawiam
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: luk4sz_
rozumiem że x- w tym zakladzie oznacza zapewne brak goli ale co oznaczaja typy 1 i 2 bo chyba nie czy pierwszy gol padnie w pierwszej czy drugiej polowie ?
no ja bym to tak rozumiał... 1-pierwsza połowa, 2 -druga... ale nie grałem tego nigdy wiec nie wiem
$t$
Meldunek: 25/08/2006
Originally Posted By: luk4sz_
STS wprowadzil nowe typy zakladow na mecze ligi mistrzow ale nie moge rozgrysc tego zakladu: