Prochu, kogo nazywasz cwaniakiem? My tu z Dawidem o napadzie rozprawiamy a Ty tu od razu cwaniakami rzucasz- przeciez nie nic zalozycielowi tematu nie zarzucilismy, niech sobie typuje ile dusza zapragnie.
Apropos typow- polecam
Reading na wyjezdzie z
Bury za 2.10 w sts- mysle ze roznica klas miedzy zespolami jest spora, pozatym reading od Boxing Day (ktorys dzien swiat) nie stracil nawet bramki (albo stracil ich kilka), pozatym to liderzy swojej dywizji, a Bury to cieniasy.
Drugi mecz to mecz Wilków- fakt ze przegrali z Barnsley ostatnio, ale teraz wraca do skladu 3 zawodnikow, ktorzy mysle ze bardzo sie przydadza w pokonaniu Rotherhamu. Pozatym jak dla mnie to jest mala roznica klas miedzy zespolami- inne cele dla Wilkow- awans do Prem, inne dla Rotherhamu- utrzymanie w div1. Pozatym Wilki czuja za soba oddech innych scigajacych sie o awans do Prem zespolow- Burnley ma 2 zalegle mecze i moze wyprzedzic zespol Dave'a Jones'a, a poniewaz Man City odskoczylo znacznie od reszty jak na realia div1, tak wiec nie ma przebacz i musza wygrywac takie mecze.
Ale oczywiscie jak to w pilce noznej sie zdarza- wszystko moze sie zdarzyc

. Niestety na wiecej wysilku mnie nie stac bo mam jutro egzamin z prawa.
Stsik, nie poddawaj sie, tylko podawaj jakies uzasadnienie swoich wyborow.
Pozdrawiam