Witam,
Właśnie zakonczyłem współprace z dziadostwem pod szyldem
Unibet.
Rzecz działa sie w sobote 24-11-2007 odpalam live, mecz Sevilla-Majorka idzie 0-1 i zaraz 0-2. Mija 5 minut i pojawia sie zakład
Sevilla -2,5 x1.9 i Majorka +2,5 x1,9. Popatrzyłem chwile mysle Majorka chyba nie przegra aż 5-2. Postawilem cala kase na handi Majorka +2,5 x1,9. Mija 10 minut zaklad hmmm anulowano czy przełożono jak to widniej do tej pory w historii zakladu i rozliczono x1. Dzwonie ale support tylko english, laska skumala o co chodzi i wzdycha ze tak sie stalo ,ze to ich "mistejk" ale "rules" sa nieublagane.
Sobota godz 11.oo dzwonie, telefon odbiera koles, nr gracza, zakładu, chwila sprawdzania zakladu ble ble juz widze hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .... i wycinek z regulaminu który przyjąlem ze moga anulowac zaklady, dokladnie kazdy i ze poza tym to byl "blednie wystawiony zaklad". Sam się wystawił? Nie nasz pracownik.
Mowie ze za bledy sie ponosi konsekwencje i zeby swojego pracownika ukarali za to a nie awansowali jako pracownika miesiaca za ta pomylkę, jak to pewnie maja w zamysle. Moja prosba o uznanie zakldu nie spotkala sie z entuzjazmem rozmowcy. Swoim slodkim pierdzeniem mnie nie zadowolil i powiedzial ze nic nie moze zrobic. Wkur.. sie ze placa jeszcze takim debilom za udzielanie szablonowego info bez polotu.
Poniedzialek godz. 12 logowanie opcja wyplata, kwota, nr konta.
Szkoda ze tak sie skoczyla nasza wspolpraca. Swego czasu troche inna rozgrywke mialem z bwinem, ale to inny temat.
Unibeta i bwina odradzam znajomym ze wzgledu na doświadczenia empiryczne i sa na mojej czarnej liscie.
Do ludzi majacych podobne doświadczenia prosze o info do jakich instytucji można/warto to zglosic
pozdrawiam
alidert