Oto moje typy na lige francuska (ostatnio bylo sporo remisow, wiec mam nadzieje, ze tym razem ich nie bedzie). Numery meczow z STS'u. Sorry, ze nie podaje kursow, ale nie mam za bardzo czasu.
253 18:00 Bordeaux - Sochaux 1. Bordeaux nie powinno miec problemow z beniaminkiem
254 20:30 Bastia - Metz 1X. Tego meczu nie stawialbym.
255 20:30 Guingamp - Lille 2. Ostatnio oba zespoly daja dupy, ale jak sie nie wydarzy nic niespodziewanego to Lille powinno wygrac.
256 20:30 Lorient - Rennes . Tu nawet nie daje typu, bo nie wiem.
257 20:30 Lyon - Marsylia 2. Ryzyk-fizyk. Marsylia ma zajebisty sklad, powoli zaczynaja zajebiscie grac, mam nadzieje, ze wygraja (kurs 4.30

))
258 20:30 Montpellier - Auxerre 2. Ostatnio Montpellier urywa punkty najlepszym zespolom, ale wreszcie musza dac dupy.
259 20:30 Sedan - Nantes 2. Proste.
260 20:30 Troyes - Monaco X2. Ten x jest dla asekuracji. W razie czego tego meczu bym nie stawial.
Mam nadzieje, ze moje typy sie sprawdza. W sumie to nigdy nic nie wiadamo. Dosc pewne mecze to (chyba) Nantes, Marsylia i Lille. Ale moge sie mylic... Patrzac na kursy to te mecze sa nie do trafienia, ale nie zawsze kursy sa odzwierciedleniem rozstrzygniecia meczow...