Hmmmm.... nie wiem jak tu zaczac, ale problem jest nastepujacy, zrobilem formata i gdy tylko uruchomi sie WinXp nastepuje wygasniecie monitora firmy samsung, jakby sie przelaczal w stan czuwania i nic juz nie moge zrobic tylko reset i tak nom stop... po kilku formatach(nie wiem jakim cudem, ale to nie mozeliwe zeby samo sie zrobilo) udolo sie uruchomic i myslalem ze to koniec klopotow ale przede mna jeszcze duza gorka byla :/ instaluje jakis skladnij monitor przechodzi w stan czuwania jakby sie zawieszal, czarny ekran,ale zaraz pojawia sie okienko dalszej instalacji i h u j reset, zainstalowalem opere, smiga jak ta lala, lecz po kiklu wynuszonych resetach po kliknieciu na opere zawiesza mi znowy kompa choc muzyke slusze ale kontrolka od monitora miga a powinna palic sie ciaglym swiatlem... i tak z wiekszascia aplikacji czy instaluje czy tez chcem urochomic to tak sie dzieje...
i teraz nie wiem czego to wina, czy monitora, wymienic go, sprawdzic na drugim czy karty graf, ATI RADEON 9600 ? ktos nakieruje na rozwiazanie, jakies uwagi, sugestie??