Strona 5 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#1507200 - 20/08/2007 08:51 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: pettersen]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Zbieram się powoli spać, kursów jeszcze nie ma, ale póki co warto by potypować graczy, którzy najprawdopodobniej "oleją" zabawę w New Haven \:\)

Kandydaci: Davydenko, Blake, Ferrer, Nieminen - tym panom warto się przyjrzeć bliżej, bo kursy przeciw nim będą zapewne wysokie, a ich mobilizacja nie wygląda zbyt ciekawie

Do góry
Bonus: Unibet
#1507257 - 20/08/2007 16:58 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
True02 Offline
veteran

Meldunek: 05/01/2006
Witaj Emrod, ja zawsze z przyjemnością podczytuję Twój temat.Mam nadzieję, że w życiu prywatnym Ci się ułoży, ale nawet wtedy nie przerwiesz typowania dla kobiety

Robisz doktorat? Trzymam kciuki za dr przed nazwiskiem i dobrze płatną pracę(bo wiem,że dr niczego nie załatwia w PL). Ja,jak Bóg da, to od pażdziernika z wolnej stopy tez będę walczył o dwie literki przed nazwiskiem.

A propos kobiet, dowcip, który zawsze mnie rozwalał(tak na pocieszkę):

żona podejrzewa męża o zdradę. Za radą kolezanki przeszukuje szafy i ubrania.Wiadomo jak znajdzie rudy włos, to ruda.Jasny-blondynka. Ciemny-brunetka. Ale szuka, szuka i nic nieznalazła, więc z takim wyrzutem idzie i krzyczy do męża:
- Zenek, Ty to nawet łysej nie przepuścisz!

Do góry
#1507438 - 20/08/2007 18:33 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: True02]
19_OuLu_88 Offline
old hand

Meldunek: 11/01/2007
Emrod,bo wkońcu to będzie jakiś miłosny temat a nie z typami tenisa \:p nieno ale wielkie współczucie ja miałem kiedyś podobny przypadek ale niez posuwaniem...poprostu złapałem panne jak liże sie z innym \:\) ale daaawno to było i szczerze teraz sram na tzw ciche wody bo i tak pokażą sie z tej złej strony \:\)

Do góry
#1507619 - 20/08/2007 20:42 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: 19_OuLu_88]
pacyfista Online   content
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005

Emrod glowa do gory jestem pewien ze znajdziesz jeszcze kobiete z ktora gdzies w przytulnym domku popijajac ulubiony napoj, bedziecie cieszyc sie zyciem.Jezeli chodzi o zaklady to gra wirtualna moze przyniesc ogromne zyski bo pozbawiona jest odpowiedzialnosci ryzyka ,stresu itp,natomiast gra na zywo za prawdziwe pieniadze to juz inna bajka.Gdzies slyszalem slowa pewnego gracza ktory powiedzial ze kazda wygrana to jest tylko pozyczka od bukmachera i nie sposob sie z tymi slowami nie zgodzic.Lubie czytac twoje typy i analizy poniewaz pisane sa z poczuciem humoru i tak trzymaj.Pozdrawiam

Do góry
#1507688 - 20/08/2007 21:18 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: pacyfista]
!zari Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2005
Trudno sie nie zgodzic z poprzednimi wypowiedziami. Moja babcia zawsze mowi: 'takie kwiatu pół swiatu'! glowa do gory! zycze powrotu do EPP, bo tam moim zdaniem jest Twoje miejsce. a Twoja wiedza nt tenisa imponuje mi strasznie.
pozdrawiam i 3maj sie!

Do góry
#1507691 - 20/08/2007 21:20 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: !zari]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
No cóz Emrod to poprostu zła kobieta była ;\)

Trzymaj sie i powodzenia

Do góry
#1507744 - 20/08/2007 21:46 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: pacyfista]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Myślę, że będzie lepiej \:\)
Są jednak takie momenty, że poziom wk... przekracza wszelkie bariery i trzeba się wyżalić....
Reaguję tak emocjonalnie, bo pierwszy raz w życiu aż tak mi na jakiejś kobiecie zależało i pierwszy raz w życiu ktoś mi wyciął taki numer.
Natomiast jak napisałem bukmacherka bardzo dobrze wpływa na moje emocje i muszę celnie typować dla własnego dobra; poza tym na same kwiaty wydałem ładne parę stów i trzeba odrabiać
Dziękuję za miłe gesty

@Pacyfista - grywałem tylko wirtualnie, ale od czasu powrotu w ruch idą także pieniążki Na razie niezbyt powalające, ale systematycznie pula rośnie i do eksperymentalnej setki na singla już mi tak wiele nie brakuje...

Teraz już konkrety - pamiętajmy ciągle, że US Open za pasem i wałki się trafiać mogą!

Loit - Cibulkova 2 1.95

Francuzka na hardzie bilans ma żałosny 50-67, na i.hardzie zresztą również ujemny - to najlepszy dowód na to, że ta nawierzchnia jej nie służy. Loit w Szwecji na początku miesiąca kreczowała, wróciła w Toronto i przeciw Bammer ugrała ledwo 3 gemy.
Cibulkova startuje jako LL, ale wiedziała przed meczem z Szavay, że i tak wystartuje w turnieju głównym. Cały miesiąc gra nieźle, gładko przechodziła kwale, a na rozkładzie ma min. Wozniak i Medinę-Garrigues.
Kursy wyrównane, ale dla mnie faworytką jest Dominisia \:\)

Harkleroad - Poutchek 1 1.75

Ostatnie występy tych pań są porównywalne, dlatego o typie na Ashley zadecydowały dwie sprawy:

- Obiektywnie Amerykankę cenię wyżej
- Ashley gra we własnym kraju i ten lekki handicap też trzeba wziąć pod uwagę

A. Bondarenko - Govortsova 2 2.06

Białorusinka to jedno z objawień WTA w drugiej połowie sezonu. Od połowy lipca w pokonanym polu pozostawiła min. Jidkovą, Craybas, Castano, Peer, Vakulenko, Mattek i Schruff - to wygląda nieźle.
Alona z kolei prezentuje się znacznie gorzej, a porażki z Fedak i Camerin zdarzyć się nie powinny.

Clement - Anderson 2 4.35

Przegięli z tym kursem \:\) Kevin zapowiada się na niezłego hardowego wymiatacza, który w turniejach niższej rangi odstaje już od reszty stawki. Clement nic wielkiego nie pokazuje i raczej szykuje się już na US Open; Francuz jest oczywiście faworytem, ale po tym kursie nie można przejść obok młodziana z RPA.

Isner - Becker 1 1.73

Ferrer trochę ostudził głowę atomowego american-boya
Benek Becker to jednak zupełnie inna bajka i serwis Isnera powinien wystarczyć na Niemca; TB będzie na pewno \:\)

O. Rochus - Acasuso 1 1.71

Oli w Cinci ładnie zagrał kwale, a potem urwał seta Ferrero - ogólnie rzecz biorąc to wyższa klasa niż Jose!
Acasuso tak z rozpędu wpadł do New Haven i raczej tu długo nie zabawi.

Ancic - Wawrinka 1 1.68

Mario się trochę męczył w kwalach, ale wszystko dobrze się skończyło; widać jednak, że jeszcze nie jest w pełni formy! Mario wie, że US Open nie zawojuje i raczej New Haven nie odpuści. Wraca do formy, ogrywa się i w meczu ze Stasiem trzeba mu zaufać.

Do góry
#1507755 - 20/08/2007 21:53 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
Emrod łeb do góry - tej pani juz podziękuj za współprace - wez jakis swierzy towar i ende - graj mnie j danilidu po takich meczach jak ostatnio i będzie dobrze a co do budzetu to masz rację 3000 powinna wystarczyc na początek pod warunkiem że będziesz to powoli powiększał i trzymał dyscypline - ja niestety nie umiem z dyscyplina i dlatego zawsze zaliczam bankruta nawet z kosmicznych kwot - a co do dziejszych meczy to ja nie wiem dlaczego gabaszwiliego tam nie ma :))

i łeb w górę raz jeszcze pier... to co za Toba ważne co przed

Do góry
#1507757 - 20/08/2007 21:54 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: _Carola_]
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

poza tym Twój temat to jedyny dla którego zagladam do pp więc trzymaj fason - inne mnie nie interesuja ..bo nie ma co czytać

Do góry
#1507759 - 20/08/2007 21:56 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: _Carola_]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Dzięki za zwrócenie uwagi, spodziewałem się kursu ok. 1.2 i nawet na to spotkanie nie zerknąłem, a tu 1.41 - bierzemy Gabę

Gabashvili - Montanes 1 1.41

Do góry
#1507764 - 20/08/2007 22:01 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
Hornblower Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/11/2003
I ja sie przylaczam do prosb o dalsze podawanie typow, jak i o wpisy w dziale Polityka.
Przejdzie Ci, Emrod. Nie Ty jeden masz klopoty z plcia przeciwna.

A zreszta, jak sie nie ma szczescia w milosci, to sie ma w grze ;\)

Do góry
#1507768 - 20/08/2007 22:06 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Hornblower]
karwan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/04/2005
Cibulkova retired yesterday in the final round of qualification as trailing to Szavay 16 12 stating "lower back injury".

Do góry
#1507774 - 20/08/2007 22:09 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: karwan]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: karwan
Cibulkova retired yesterday in the final round of qualification as trailing to Szavay 16 12 stating "lower back injury".

Jakoś się trzeba wytłumaczyć \:\)
Na mój gust wiedziała, że i tak zostanie LL w związku z czym po co się przemęczać.

Do góry
#1507777 - 20/08/2007 22:11 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2006
Emrod powiem tak czytając to co napisałeś przeszła mi przed oczami podobna historia z mojego życiorysu Męczyłem sie z tym 3 lata Dziewczyna w którą ulokowałem swoje uczucia wydawała mi się ideałem Całe moje otoczenie mówiło mi to nie Ta daj sobie spokój a Ja przez 3 lata świata poza Nią nie widziałem \:p
Zakochany po uszy, Laska była dobrą aktoreczką a ja jej wierzyłem \:D Cholernie niszczyło mnie to psychicznie
Ale z perspektwy powiem jedno: Nie czekaj kończ wspólprace zerwij kontakt i z czasem będzie dobrze inaczej będziesz się z tym męczył

Głowa do góry jak nie ta będa inne ;\)

Do góry
#1507780 - 20/08/2007 22:14 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: hrabia]
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

EMROD !!!!!!!! warning gabaswili rosnie kurs w bewie i to nei wyglad ami na korekte tylko z 1.34 na 1.44 już ja zastanawiam sie nad odpuszczeniem choc to był mój podstawowy typ!!

Do góry
#1507791 - 20/08/2007 22:24 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: _Carola_]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: _Carola_
EMROD !!!!!!!! warning gabaswili rosnie kurs w bewie i to nei wyglad ami na korekte tylko z 1.34 na 1.44 już ja zastanawiam sie nad odpuszczeniem choc to był mój podstawowy typ!!

W Pinie kurs właśnie minimalnie spadł, miejmy nadzieję, że wszystko jest OK!

Do góry
#1507834 - 20/08/2007 23:00 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
grey Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/07/2005
W domu starszego już małżeństwa rozlega się krzyk.
- Stara, stara, choć no tu...
Żona przychodzi.
- Czego sie drzesz głupcze. Czego chcesz?
- Widzisz te 2 kabelki? Złap no ten czerwony.
...
- Złapałam, i co?
- A nic, nic, to faza musi być w zielonym...

Miłość jest przereklamowana. Słuchaj starszego kolegi ;\)

Originally Posted By: Emrod

Jednocześnie apeluję do Rafala08 i Greya, żeby założyli własne tematy, bo szkoda żeby taka wiedza tenisowa marnowała się tylko na Quasi Chacie

Jak to mówią, czasem lepiej milczeć i udawać głupka niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości \:p

Strasznie milo czytać coś takiego i kto wie, może się skusze, ale jeśli - to od przyszlego tygodnia. New Haven to taki turniej gdzie - moim zdaniem - wszystko rozbija się o motywacje. Rok temu Blake przegrał tu z Ramirezem Hidalgo... \:D

A wracając do meritum... Podobają mi się Twoje dzisiejsze typy... oprócz dwóch...
Ancic - Wawrinka
Ok, Mario głodny gry, ale Stasiek podobnie. Wrócił do touru 2 miesiące temu. Poza tym Szwajcar to dla mnie taka mniej utalentowana wersja (podobny styl, gorsze wykonanie) Paula-Henri Mathieu a Francuz niedawno rozbił Chorwata. Porażka Ancica z nieobecnym (przez 2 miesiące) z powodów problemów z nadgarstkiem Melzerem sławy też mu nie przysporzy.
Kursy ustawiłbym odwrotnie.

Isner - Becker
Isner faworytem. To chyba żart. Nie powinien nim być. Przeciwko komukolwiek. Ten mecz to dla mnie rzut monetą. Wcale go bym nie grał, a jeżeli już to na wyższy kurs...

Do góry
#1507847 - 20/08/2007 23:09 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: grey]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Właśnie w motywacji upatruję szans Ancica, jeśli już to raczej Stać potraktuje New Haven ulgowo.
Daleki jestem od robienia z Isnera nowej gwiazdy, ale trzeba przyznać, że wyniki za nim przemawiają.
Kiedyś w podobny sposób Karlovic eliminował na betonie lepszych od siebie graczy, nie on zresztą jeden.
Isner ma swoje 5 minut i je wykorzystuje, trzeba więc z tego korzystać \:\)

Do góry
#1507963 - 21/08/2007 00:00 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: karwan]
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: karwan

Zwracam honor, Słowaczka gra tak żałośnie przy własnym podaniu, że coś ze zdrowiem musiało być nie tak!

Do góry
#1508023 - 21/08/2007 00:21 Re: Emrod - tenis z analizą [Re: Emrod]
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Montanes z nie wiem ilu nawet na 1.15 na bew i na 1.5 na betfairze --sorry że przypomniałem Ci o tym meczu -ale ostrzegałem później jak tylko zobaczyłem co i jak --ja właśnie po sprincie do toto i po 2.40 monty mocno

Do góry
Strona 5 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08