Boże Świety w tym buku pracuja sami amatorzy, w nim śa same opóznienia jak z ofertą i jak z wypłatami i to jest najlepsze ze zwalaja wine na inne instytucje majac swoich graczy za " niedoinformowanych żółtodziobów "
ku.... zleciłem wypłate w srode na konto bankowe, oni maja Polskie konto bankowe
Dzis jest poniedzialek i wypłaty niema
Zlecałem z innego bukmachera co ma zagraniczne konto bankowe
to pieniadze mialem juz w piatek o 9 00 bo o tej mój bank przyjmuje przelewy zewnetrzene
Ku.. a
Unibet mi odpisuje ze do nie odnich zalezy tylko opóznienia wynikają z winy banku
Ku... bab mi napisała ze moge czekac 7 dni. ten
Unibet to idio....
Szybciej przychodza przelwy zagraniczne niz Polskie od nich.
Wogóle jak sie nie mi pisze badz gada do zero mają pojecia zwłaszcza ta Baba, bo Janek moze byc ale to tez idio....
Jak sie wpłaca jest ok ale jak sie wypłaca to oni niedoinformowani nic nie wiedzą wina kogos innego. jestem ciekaw czy wogóle dojdzie kasa
A i tak u nich nie zagram jzu bo to idio... najwolniejsi na rynku
I jak z tym przelew tez mieliscie takie problemy ?????
a i najlepsze jest do wypelnienia ten formularz czy jesst sezadowlonym z odpowiedzi co na emaila wysyłaja chyba wiece jak go wypełniam zawsze
reaasumując odradzam buka, niby fajny kolorowy prosty a to sa poprotu Żłówie we wszystkim
Polecam gamebookers niby ruscy niemaja polskiego konta odejmuja przwalitowania ale czekam maks 2 dni i domnie dzownia jeszce
powtarzam zapytanie dojdzie ta kasa do mnie ?????