Prosiłeś o opinie, więc parę słów ode mnie. Od niedawna interesuję sie zakładami bukmacherskimi, ale z tego się orientuję najwazniejsze, że Twój system się sprawdza. Jeżeli Twoja skuteczność jest taka, jak piszesz (całkiem to realne, zresztą) to znaczy, że masz odpowiedni dla siebie system grania.
Całkiem naturalne, że są osoby, które mają odmienne zdanie. Zawsze tak będzie, bo każdy będzie oceniał Twój system przez pryzmat własnych preferencji.
Ja osobiście jeszcze nie wybralem systemu dla siebie. Wydaje mnie się, że najbardziej odpowiednie będzie granie płaską stawką. Nerwy mi puszczają podczas każdego podejścia do progresji. Gdy dochodzę do 10% budżetu trudno mi się skupić na typach, tylko myslę, co będzie jak znowu nie trafię.
Rozbijanie ciągów niby ten problem niweluje, może kiedyś to przetestuję.
A tak już calkowicie na koniec, to chcę powiedzieć, ze uważam, że nie ma co liczyć na łatwy zarobek na zakładach. Najpierw trzeba się nauczyć wyszukiwania wartościowych typów, nabrać w tym doświadczenia, a dopiero potem kombinować z systemami stawkowania. A do nauki (czyli kilka pierwszych lat) idealnym wydaje się granie płaską stawką.