Heh dobre jaja z tym bet.24. Mają obecnie kalendarz świateczny z promocjami. Szkoda tylko, że są to chyba promocje widmo. Wziąłem udział w trzech do tej pory. Jedna na najwyższe kursy z ME w piłkę ręczną kobiet. Kolejna w jakiej wziąłem udział to ta odnosnie zakładów live w meczu Real M. - Sevilla. Postawiłem na ten mecz zakład zaledwie kilka sekund po otwarciu tego meczu live, ale jak widac było to za późno żeby znaleźc się w gronie 50 nagrodzonych. Najlepsze jest to, że tych nagrodzonych nigdzie nie mozna znaleźc na stronie (dziwnym trafem taki
Unibet np. zawsze podaje liste nagrodzonych jak ma jakieś promocje) W zeszłym tygodniu kolejny raz wziałem udział w promocji z kalendarza. Tym razem był obiecany voucher na 25 złotych jesli zagra się min. 1 zakład za 50 złotych na biathlon co też uczyniłem. Voucher miał byc przyznany w przeciągu 5 dni od postawienia kuponu czyli do dzisiaj jak dobrze pamietam. Do dziś kod vouchera nie został mi przysłany. Reasumując wszystko to wyglada mi na niezłe robienie ludzi w bambuko ot taka promocja wirtualna