Myślę, że będzie lepiej

Są jednak takie momenty, że poziom wk... przekracza wszelkie bariery i trzeba się wyżalić....
Reaguję tak emocjonalnie, bo pierwszy raz w życiu aż tak mi na jakiejś kobiecie zależało i pierwszy raz w życiu ktoś mi wyciął taki numer.
Natomiast jak napisałem bukmacherka bardzo dobrze wpływa na moje emocje i muszę celnie typować dla własnego dobra; poza tym na same kwiaty wydałem ładne parę stów i trzeba odrabiać

Dziękuję za miłe gesty
@Pacyfista - grywałem tylko wirtualnie, ale od czasu powrotu w ruch idą także pieniążki

Na razie niezbyt powalające, ale systematycznie pula rośnie i do eksperymentalnej setki na singla już mi tak wiele nie brakuje...
Teraz już konkrety - pamiętajmy ciągle, że US Open za pasem i wałki się trafiać mogą!
Loit - Cibulkova 2 1.95Francuzka na hardzie bilans ma żałosny 50-67, na i.hardzie zresztą również ujemny - to najlepszy dowód na to, że ta nawierzchnia jej nie służy. Loit w Szwecji na początku miesiąca kreczowała, wróciła w Toronto i przeciw Bammer ugrała ledwo 3 gemy.
Cibulkova startuje jako LL, ale wiedziała przed meczem z Szavay, że i tak wystartuje w turnieju głównym. Cały miesiąc gra nieźle, gładko przechodziła kwale, a na rozkładzie ma min. Wozniak i Medinę-Garrigues.
Kursy wyrównane, ale dla mnie faworytką jest Dominisia
Harkleroad - Poutchek 1 1.75 Ostatnie występy tych pań są porównywalne, dlatego o typie na Ashley zadecydowały dwie sprawy:
- Obiektywnie Amerykankę cenię wyżej
- Ashley gra we własnym kraju i ten lekki handicap też trzeba wziąć pod uwagę
A. Bondarenko - Govortsova 2 2.06Białorusinka to jedno z objawień WTA w drugiej połowie sezonu. Od połowy lipca w pokonanym polu pozostawiła min. Jidkovą, Craybas, Castano, Peer, Vakulenko, Mattek i Schruff - to wygląda nieźle.
Alona z kolei prezentuje się znacznie gorzej, a porażki z Fedak i Camerin zdarzyć się nie powinny.
Clement - Anderson 2 4.35Przegięli z tym kursem

Kevin zapowiada się na niezłego hardowego wymiatacza, który w turniejach niższej rangi odstaje już od reszty stawki. Clement nic wielkiego nie pokazuje i raczej szykuje się już na US Open; Francuz jest oczywiście faworytem, ale po tym kursie nie można przejść obok młodziana z RPA.
Isner - Becker 1 1.73Ferrer trochę ostudził głowę atomowego american-boya
Benek Becker to jednak zupełnie inna bajka i serwis Isnera powinien wystarczyć na Niemca; TB będzie na pewno
O. Rochus - Acasuso 1 1.71 Oli w Cinci ładnie zagrał kwale, a potem urwał seta Ferrero - ogólnie rzecz biorąc to wyższa klasa niż Jose!
Acasuso tak z rozpędu wpadł do New Haven i raczej tu długo nie zabawi.
Ancic - Wawrinka 1 1.68Mario się trochę męczył w kwalach, ale wszystko dobrze się skończyło; widać jednak, że jeszcze nie jest w pełni formy! Mario wie, że US Open nie zawojuje i raczej New Haven nie odpuści. Wraca do formy, ogrywa się i w meczu ze Stasiem trzeba mu zaufać.