#1326436 - 23/06/2007 22:32
Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy! [4]
[Re: shane]
|
old hand
Meldunek: 27/09/2006
|
witam Poszukuje nazwy programu do wyznaczania tras (najlepiej jakby była funkcja GPS  ) taką małą nawigacje chce sobie zrobić Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1327431 - 24/06/2007 02:58
[Re: KaPrYs]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/10/2006
|
mam problem z sony ericcsonem k750i. Chcialem wyslac mms ale wyskkauje mi okienko ze jest problem z poloczeniem interentowym czy cosik tam. Poprzedni gosciu korzystal z orange a ja mam plus czy nalezy cos zmienic w ustawieniach telefonu a jak tak to co ? Aha i bardzo czesto gdy chce zrobic fotke to nie robi sie zdjecie tylko czesto pojawia sie zielone okienko i zdjecie sie nie zapisuje dlaczego tak sie dzieje? Czy to moze jakas awaria apartatu ? Prosze o pomoc Kaprys, odnośnie pierwszego problemu, to ze strony plusgsm mozna sciagnac gotowe ustawienia do netu itp.. Drugi problem jest powazniejszy, mialem podobnie i niestety u mnie skonczylo sie wizyta w serwisie. Nie pamietam co tam bylo dokladnie ale wiem ze po 14dniach wymieniono mi telefon.
|
Do góry
|
|
|
|
#1327505 - 24/06/2007 04:32
[Re: Bzyku]
|
addict
Meldunek: 14/03/2005
|
Ja mam pytanie dotyczące plików mp3.
Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.
Np. nazwa pilku: Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia.mp3
A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia
I teraz pytanie:
Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.
Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku. Ja robie to tak klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje . 
|
Do góry
|
|
|
|
#1327519 - 24/06/2007 04:44
[Re: maki]
|
A7
Meldunek: 22/03/2006
|
Ja mam pytanie dotyczące plików mp3.
Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.
Np. nazwa pilku: Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia.mp3
A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia
I teraz pytanie:
Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.
Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku. Ja robie to tak klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje . Można jeszcze zmienić innym sposobem. Gdy już piosenka której chcesz zmienić nazwę odtwarzana jest przez winamp, wówczas klikasz na PL (Playlist Editor) - otworzy się ramka, w której będziesz miał ten utwór, zaznaczasz go, po czym wciskasz: alt+3 i tam zmieniasz tytuł, artystę, itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#1328159 - 24/06/2007 18:57
[Re: Mike Avdi]
|
veteran
Meldunek: 22/06/2004
|
Czy możecie sprawdzić czy działa Wam stronka http://coral.co.uk ? Chciałbym poobstawiać ale u mnie stronka się nie włącza 
|
Do góry
|
|
|
|
#1328165 - 24/06/2007 19:02
[Re: superges]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1328180 - 24/06/2007 19:17
[Re: micha$]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Maki - nie wiem w jakim winampie masz takie opcje, bo w moim nie ma :/ A7 - wszedłem tam, zmieniłem, ale nie chce mi zaakceptować zmian. Jak po zmianach naciskam "update" to wyskakuje error i pisze: "Can't modify tag(s)! File is read only" Micha$ - Co to są te tagi ID w winapmie i jak to zrobić? Bo ja trochę niekumaty w takich technicznych sprawach 
|
Do góry
|
|
|
|
#1329344 - 25/06/2007 03:29
[Re: antyfutbol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1329472 - 25/06/2007 04:21
[Re: antyfutbol]
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2006
|
Czy to dotyczy wszystkich stron? Czy jest tu jakis limit pobieranych danych? W ramach Pakietu Orange World możesz przeglądać strony w Orange World na wap.orange.pl w swoim telefonie i łączyć się ze stroną http://www.orange.pl w internecie bez żadnych ograniczeń. Jesli dobrze mysle mozesz siedziec na stronie orange ile chcesz bez ograniczen  i dotyczy to raczej tylko tej strony 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|