Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#14219 - 13/12/2001 14:17 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
Bombi Offline
enthusiast

Meldunek: 30/11/2001
Gratulacje!

Powidz mi co grasz dzisiaj bo ja nie mam zielonego pojęcia...

Do góry
Bonus: Unibet
#14220 - 13/12/2001 18:36 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
Anonymous
Unregistered

Witam

Na wiosne tego roku zdarzył mi się taki kupon z 3 meczami z ligi holenderskiej i portugalskiej:
1.Typ 1 (1.30)
2.Typ 1 (1.35)
3.Typ 1 (1.35)
Wyglądało to bardzo obiecująco, do momentu gdy w telegazecie zobaczyłem wyniki.Oczywiście kupon przegrałem, wszystkie spotkania zakończyły się zwycięstwem gości, moło tego zakończyły się takim samym wynikiem 0-3. AKO przy trzech dwójkach wyniosło 277. Zastanawiam się czy to pech czy może szczęście znależć "takie" trzy mecze. Trzeba było grać odwrotnie.

Do góry
#14221 - 14/12/2001 13:38 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
HEWIT77 Offline
member

Meldunek: 21/11/2001
wyciągnięcie tematu

Do góry
#14222 - 14/12/2001 17:52 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
aborygien Offline
member

Meldunek: 30/08/2001
a dzień dobry.
Ja z takim małym pościkiem. Ostatnio za 2zł wygrałem 300zł. Zdarzyło mi się to pierwszy raz. Nie mówię tu o kuponach systemowych, bo ja zawsze gram tak że stawiam parę kuponów systemowych oraz parę takich po 2zł "na farta", w których zbieram wszystkie mecze z kuponów systemowych. Przeszło wszystko a ogólnie wyjąłem 1000zł. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy i ostatni w mojej karierze, a gram 2 lata.

Do góry
#14223 - 14/12/2001 18:47 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
*******e wszystkich bukmacherow.
****a znowu wjebalem kase.
Pozdrowienia dla wszystkich i palec dla bukow.
  • fuck

• Do góry
    #14224 - 14/12/2001 18:54 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    slav007o Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
    Jestem wkurzony poprostu i ide jesc obiad moze cos mi to da do przemysleni.
    Przeciez nie mozna przegrywac w nieskonczonosc.

A tak w ogole to mi smutno

Do góry
    #14225 - 14/12/2001 22:21 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    kuba81 Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
    hewitt taki madry jestes to czemu dopiero jak znasz wyniki realu to napisales ze go typowales a nie wczesniej?tak to ja moge typowac kazdy wyniki i tobie pisac ze trafilem i po co opieprzasz wiare z chata ze maja zle typy skoro podejrzewam 75% z nich i dak dajesz skoro masz tak kozaczyc i masz taka rewelacyjna intuicje jak nikt tutaj to podawaj kolejne typy zobaczymy co ta twoja intuicja znaczy ,po dniu to ci moge powiedziec ze za tysiac zagralem jakas niespodzianke bo tez mi jebnelo...nie popisuj sie tylko decen typy innych i po co zarzucasz ze typy innych nie wchodza!?NIKT NIE JEST IDEALNY!!a ty chyba siebie za takiego uwazasz...zycze milych typow tylko podawaj je szybcej niz juz jak mecz sie skonczyl...narazie

Do góry
    #14226 - 15/12/2001 01:08 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    HEWIT77 Offline
    member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kuba81:
    [qb]hewitt taki madry jestes to czemu dopiero jak znasz wyniki realu to napisales ze go typowales a nie wczesniej?tak to ja moge typowac kazdy wyniki i tobie pisac ze trafilem i po co opieprzasz wiare z chata ze maja zle typy skoro podejrzewam 75% z nich i dak dajesz skoro masz tak kozaczyc i masz taka rewelacyjna intuicje jak nikt tutaj to podawaj kolejne typy zobaczymy co ta twoja intuicja znaczy ,po dniu to ci moge powiedziec ze za tysiac zagralem jakas niespodzianke bo tez mi jebnelo...nie popisuj sie tylko decen typy innych i po co zarzucasz ze typy innych nie wchodza!?NIKT NIE JEST IDEALNY!!a ty chyba siebie za takiego uwazasz...zycze milych typow tylko podawaj je szybcej niz juz jak mecz sie skonczyl...narazie[/qb][/QUOTE]

Drogi kubo81 nie mam zamiaru się tłumaczyć przed tobą, ale dopiero w STS coś mnie tknęło żeby postawić na ten mecz, wcześniej nie wiedziałem że Real wogóle gra. Dostęp do netu mam tylko z pracy a gram dopiero w drodze do domu. Zwykle po 17.
    Był to całkowity farcik jak napisałem, a takimi typami nikt sie nie chwali bo zaraz by go obrzucali błotem. Typowe pokemony wszyscy odrzucamy, ja zagrałem przeciw i się udało.
    Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia.

Do góry
    #14227 - 15/12/2001 02:06 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    HEWIT77 Offline
    member

Aha zapomniałbym intuicja mi podpowiada, że :

STS 15.12.2001
    378 - 2 16:00 Everton - Derby 5.60
    473 - X 16:00 Celtic - FC Dundee 4.60
    384 - 2 16:00 Burnley - Stockport 6.10

Jeśli trafię z tego dwa (66,666(7)%) to jednak intuicja mnie nie myli. A nawet przy jednym puszczając wszystkie trzy jako single jesteśmy do przodu od 38 do 85,5% niezależnie od postawionej kwoty. Warunek na każdy singiel gramy tą samą stawką.
    Dzięki i zobaczymy w niedzielę co z tego będzie.
    Głowę w piasek mogę schować dopiero w poniedziałek.

Do góry
    #14228 - 17/12/2001 14:57 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    HEWIT77 Offline
    member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał HEWIT77:
    [qb]Aha zapomniałbym intuicja mi podpowiada, że :

STS 15.12.2001
    378 - 2 16:00 Everton - Derby 5.60
    473 - X 16:00 Celtic - FC Dundee 4.60
    384 - 2 16:00 Burnley - Stockport 6.10

Jeśli trafię z tego dwa (66,666(7)%) to jednak intuicja mnie nie myli. A nawet przy jednym puszczając wszystkie trzy jako single jesteśmy do przodu od 38 do 85,5% niezależnie od postawionej kwoty. Warunek na każdy singiel gramy tą samą stawką.
    Dzięki i zobaczymy w niedzielę co z tego będzie.
    Głowę w piasek mogę schować dopiero w poniedziałek. [/qb][/QUOTE]

Jednak mniejszy ze mnie farciaż niż myślałem. Na szczęście nie grałem tych meczy.
    Zagrałem za to parę innych i serdecznie dziękuję
    ARSENALOWI BAYERNOWI I ALAVES że rozwaliły mi prawie wszystkie kupony. "Zainwestowałem" 180 zł
    a zwróciło mi się niecałe 60 PLN. Co za kicha.

Do góry
    #14229 - 20/12/2001 16:25 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    krsk Offline
    member

Meldunek: 02/11/2001
    CZARNY MIDWEEK.
    W tym tygodniu w lige wtopilem przeszlo 17000FF. Przegladajac wczorajsze rezultaty nie bylem w stanie wytypowac prawidlowo zadnego kuponu. Chyba pilkarze sa juz zmeczeni sezonem i bardziej mysla o swietach niz o grze.

Do góry
    #14230 - 20/12/2001 18:01 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    terminator Offline
    old hand

Meldunek: 29/07/2001
    Okres ostatniego miesiąca gry u buków to same porażki. Zauważyłem także po swoich znajomych że w tym czasie nie zanotowali poważniejszej wygranej. Czy to jakieś fatum - czy może okres przedświąteczny negatywnie wpływa na postawę niektórych zawodników. A to dziwne, bo to zawodowcy którzy zgarniają ciężkie pieniądze za bieganie po murawie. Warto tu przytoczyć kilka dziwnych wyników, które - jak czytam na tym forum - kilku osobom poważnie osłabiły budżet. Więc kiedy wziąłem do ręki kupkę kuponów z ostatniego miesiąca (gram systemami 3z5,3z6,3z7,2z5 blokowo) okazało się że prawie każdy był przegrany przez mecze z kursami pomiędzy 1,2 i 1,7. Patrząc na trafność meczów piłki nożnej na wynik "1" i kurs powyżej ako 2 skuteczność była zadziwiająca. Dodatkowo zauważyłem fakt że typy "własne" także były trafione, natomiast typy wzięte od kogoś raczej zawodziły. Wnioski są niby proste , tylko zawsze coś kusi żeby postawić jeszcze na meczyk typu Herta-St.pauli czy MU-WHU. Więc przestaję grać na okres świąt, a z pewnością nie postawię na niskie kursy, i na przyszłośc ustaliłem sobie zasady które niby mają pomóc w grze:
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. Polegać na własnej intuicji.
    2. Słuchać opinii i prognoz innych.
    3. Nie brać typów od innych.
    4. Nie grać na kursy poniżej 1,5.
    5. Nie grać z przymusu w danym dniu.
    6. Analizować statystyki.
    7. Po imprezie uważać na stawkę.
    8. Nie obstawiać w ciemno.
    9. Mobilizować się po wygranej.
    10. Być zadowolonym z gry – życie jest piękne.
    Życzę wszystkim typerom Wesołych Świąt i szmpańskiego Sylwestra a w przyszłym roku samych wygranych !!!!smile

Do góry
    #14231 - 20/12/2001 18:24 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    Szakal Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
    [QUOTE]Oryginalnie wysłał terminator:
    [qb]
    1. Polegać na własnej intuicji.
    2. Słuchać opinii i prognoz innych.
    3. Nie brać typów od innych.
    4. Nie grać na kursy poniżej 1,5.
    5. Nie grać z przymusu w danym dniu.
    6. Analizować statystyki.
    7. Po imprezie uważać na stawkę.
    8. Nie obstawiać w ciemno.
    9. Mobilizować się po wygranej.
    10. Być zadowolonym z gry[/qb][/QUOTE]

2 i 3 wykluczaja sie wzjaemnie! 4 - czemu?! 5 - Najczesciej chyba popelniany blad! Gracz taki sie nazywa ofiara bukow lub uposledzonym w stosunku do hazardu! 6 - Moja krew! 7 - Nieprawde - raz na bani poszedłem do Profa - to byly moje poczatki - i za 2zł wygrałem ponad 40zł hehe 8 - Racja lepiej zapalić swiatło 9 - A tu nie wiem o co chodzi - po wygranej lepiej zabierac kase! 10 - Nie podlega watpliwosci!

Do góry
    #14232 - 20/12/2001 21:52 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    terminator Offline
    old hand

Meldunek: 29/07/2001
    Szanowny panie Szakal! Chyba zbyt pobieżnie przeczytałeś to co napisałem i nie dziwie sięże niewiele rozumiesz. Ale jeśli mam to tłumaczyć to:
    - Punkty 2 i 3 wcale się nie wykluczją ponieważ - w pkt.2 chodzi o zbieranie informacji o drużynach, ich formie itd. a do do tego służy np. forum dyskusyjne, czy porównania procentowe szans na wynik ale (!!!) nie ściąganie gotowych typów wziętych niewiadomo skąd.
    -Pkt.4 Pytasz dlaczego? Chodzi tu o to by nie mieszać na kuponie wysokich i niskich kursów, chodzi mi o bloki w systemach.Kiedy pod literką masz np. 2 mecze - (I) ako 2,95 i (II) ako 1,3 to po trafieniu I i pudle w II człowieka mówiąc krótko krew zalewa.
    - Smiejesz się z punktu 7? po imprezie lepiej obstawić numerki w multi lotku.
    -Pkt. 9 drogi panie Szakal to aspekt bardziej psychologiczny. Napewno po dużej wygranej każdy popada w euforię i najczęściej bezmyślnie wtapia wygrane pieniądze myśląc że takie to proste trafic znowu. Nieraz mnie to zgubiło i dlatego warto się zmobilizować.
    Ps. Dodam pkt.11.Następnym razem uważnie czytać posty na forum. ok?

Do góry
    #14233 - 21/12/2001 00:53 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    Goodman Offline
    veteran

Meldunek: 08/11/2001
    Witam

Jak juz wszyscy opowiadają historie swojej bukmacherki prosto z życia wzięte ja też to zrobię. Gram od początku istnienia sts w moim rodzinnym miescie dopiero potem wszedł prof. Na początku grałem po 2 max do 5 zł a na kuponie cała masa meczy i dlatego rzadko wygrywałem teraz jest inaczej zagrywam od 2-5 meczy przeważnie systemami. Moje najwyższą wygraną było wytypowanie 11 w profie z 22 zł wyciągnąłem wtedy 973 zł dokładnie to pamiętam bo była to moja pierwsza można powiedzieć wysoka wygrana a teraz jest cieniutku i raczej tracę. ( najwięcej ostatno na MU i Bayernie). Tak to wygląda na dziś ze jestem trochę w plecy ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa ))

Pozdrowienia
    Goodman

Do góry
    #14234 - 21/12/2001 01:14 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    Szakal Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
    [QUOTE]Oryginalnie wysłał terminator:
    [qb]Szanowny panie Szakal! (...)Drogi panie Szakal(...)[/qb][/QUOTE]

Panie ? To słowo jest zbyt pospolite - mów do mnie królu!
    -------------
    Panie dyscharmonii
    Przywitaj moja splamiona dusze
    Zabierz mnie z hordy zyjacych
    Do blogoslawionej ciemnosci...

Bo niektorzy kazdą odpowidź na post traktują jako atak na swoją niezawisłość!

Do góry
    #14235 - 22/12/2001 02:26 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    RyanGiggs Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
    Hmm no coz z moja historią to jest tak ze zaczalem cos kolo zeszlego roku tak z rok temu
    Chyba najwiecej umoczylem w totomixie
    ile sie dalo mialem male wygrane po 10 zeta
    w sumie moze kolo 50 zeta a wtopki ze 3 banie spokojnie, propo zakladow i obstawiania zaczynalem juz z 5 lat do tylu jak byly stare na 13 kto gral lub gra to wie 2 razy mialem nie wyslana 13 a najwiecej trafilem 11
    Co do dzis grywam profa ale cienko na nim wychodze choc + jest juz okolo 150PLN a na minus ze 250 .
    Ale dzisiejszego dnia dokopalem bukom znaczy totomixowi na 50 zeta to moja najwieksza wygrana ide dzis pic......

Do góry
    #14236 - 22/12/2001 06:31 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    Fachowiec Offline
    member

Meldunek: 20/12/2001
    [QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
    [qb]Hmm no coz z moja historią to jest tak ze zaczalem cos kolo zeszlego roku tak z rok temu
    Chyba najwiecej umoczylem w totomixie
    ile sie dalo mialem male wygrane po 10 zeta
    w sumie moze kolo 50 zeta a wtopki ze 3 banie spokojnie, propo zakladow i obstawiania zaczynalem juz z 5 lat do tylu jak byly stare na 13 kto gral lub gra to wie 2 razy mialem nie wyslana 13 a najwiecej trafilem 11
    Co do dzis grywam profa ale cienko na nim wychodze choc + jest juz okolo 150PLN a na minus ze 250 .
    Ale dzisiejszego dnia dokopalem bukom znaczy totomixowi na 50 zeta to moja najwieksza wygrana ide dzis pic......

[ 21-12-2001: Wiadomość edytowana przez: RyanGiggs ][/qb][/QUOTE]

Widac że jestes głąbem.. cieszyc sie z takich wygranych.. dzieki takim jak ty buki mają na takich jak ja.
    Graj tak dalej to dla mnie i buków młyn na wodę
    Pozdrawiam

Do góry
    #14237 - 22/12/2001 06:54 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    RyanGiggs Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
    No cóż Fachowcu *******isz tylko typy nie wygrywając niczego więc nie ******* farmazonów i w******alaj z tego forum bo już to nudzić zaczyna i przestań zakładac nowe tematy ,
    propo moich wygranych ile wygrywam moja sprawa, wiec zamknij ryj i usiądź na dupie....

Do góry
    #14238 - 22/12/2001 06:56 Re: Sukcesy i porażki. Z życia wzięte
    Fachowiec Offline
    member

Meldunek: 20/12/2001
    [QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
    [qb]No cóż Fachowcu *******isz tylko typy nie wygrywając niczego więc nie ******* farmazonów i w******alaj z tego forum bo już to nudzić zaczyna i przestań zakładac nowe tematy ,
    propo moich wygranych ile wygrywam moja sprawa, wiec zamknij ryj i usiądź na dupie....
    [/qb][/QUOTE]

wali mnie to co ty sądzisz.. każdy ma prawo do własnego zdania...
    Skoro wiele osób mnie popiera kontynuuje moje tematy i niebawem nowe...
    Trzymaj sie i nie trac nadziei

Do góry
    Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >