Strona 18 z 22 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 >
Opcje tematu
#1400219 - 15/07/2007 22:22 Re: Wstyd... [Re: yaaho]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Dyskusja ma mały sens. Amkwish - dobrze że ludzi w Spodku nazwałeś chociaż "publicznością" a nie kibicami.

Yahoo - jak byłeś TYLKO na Legii, to jakim prawem w ogóle zabierasz głos?

Do góry
Bonus: Unibet
#1400221 - 15/07/2007 22:23 Re: Wstyd... [Re: herkules]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: herkules
Originally Posted By: amkwish

I na koniec.
Z czym kojarzy sie "Barca" kazde dziecko wie ,a czym kojarzy sie przecietnemu zjadaczowi chleba "legia" ?

No niestety ,przede wszystkim z szalikowym bydłem ,vide wystep w Wilnie.

Mam 26lat i nie uważam sie za dziecko ale nie wiem z czym sie kojarzy Barcelona ? I nie życzę sobie żebyś określał Moja osobę jako szalikowe bydło tylko dlatego ,że jestem kibicem Legii a nie Barcelony.

TWOJA OSOBA niech sie najpierw nauczy czytac ze zrozumieniem

"Szalikowe bydło" - tak okreslam tych ,co zrobili urdel w Wilnie.

Nawiasem mówiac ,zaszkodzili tylko "Legii",swojemu ukochanemu ponoc klubowi ,ale to akurat jest mi obojetne.

Do góry
#1400225 - 15/07/2007 22:27 Re: Wstyd... [Re: herkules]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006

I na koniec.
Z czym kojarzy sie "Barca" kazde dziecko wie ,a czym kojarzy sie przecietnemu zjadaczowi chleba "legia" ?

No niestety ,przede wszystkim z szalikowym bydłem ,vide wystep w Wilnie.

Mam 26lat i nie uważam sie za dziecko ale nie wiem z czym sie kojarzy Barcelona ? I nie życzę sobie żebyś określał Moja osobę jako szalikowe bydło tylko dlatego ,że jestem kibicem Legii a nie Barcelony.

Ja myślę, że Amk nie określił tak ciebie. Źle odczytałeś jego wypowiedź.
Generalnie chodzi o to, że opinię kształtuje całokształt.
To bydło, które rozrabialo w Wilnie ( nie wszyscy ) spowodowalo taką sytuację, ze kibice Legii - ci prawdziwi - tak są odbierani na zewnątrz. Oni wyrabiają taką opinię

Skoro już jesteśmy przy Barcelonie. Ja byłem tam dwukrotnie. Mnie najbardziej wkurzało to, że jak sobie całkiem spokojnie spacerowałem wieczorem, to sprzedawcy słysząc, że rozmawiam po polsku, wychodzili na zewnątrz i bacznie mnie obserwowali, czy aby czegoś nie skroję. Taka opinie niestety mają Polacy i jak sami nie zaczniemy o nią dbać, to będziemy w taki sposob postrzegani.

Do góry
#1400231 - 15/07/2007 22:31 Re: Wstyd... [Re: Amkwish]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Jeżeli w tamtym zdaniu " Szalikowe bydło" odnosi sie tylko do wyczynu w Wilnie to najpierw naucz sie poprawnie konstruować zdania bo mogę czytać to 200 razy i nadal będę twierdził ze owe słowa to określenie przez Ciebie wszystkich co chodzą na Legie. Siedząc w Hiszpanii ogólnie nie masz prawa pisać w tym temacie bo masz znikome pojęcie o kibicowaniu na Polskich stadionach.

Do góry
#1400233 - 15/07/2007 22:33 Re: Wstyd... [Re: kfjatek]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: kfjatek
Dyskusja ma mały sens. Amkwish - dobrze że ludzi w Spodku nazwałeś chociaż "publicznością" a nie kibicami.

Kfjatek ,to ta sama bajka ,co z Małyszem.
Publiczność jest pod skoczniami ,kibiców mniej

Do góry
#1400235 - 15/07/2007 22:35 Re: Wstyd... [Re: herkules]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Siedząc w Hiszpanii ogólnie nie masz prawa pisać w tym temacie bo masz znikome pojęcie o kibicowaniu na Polskich stadionach.

\:D \:D \:D

Do góry
#1400236 - 15/07/2007 22:35 Re: Wstyd... [Re: herkules]
herkules Offline
Carpal Tunnel

nikt na siłe Polaka nie zmieni bedąc w Wilnie sam stwierdziłem ,że Polacy poza swoim miejscem zamieszkania to "bydło" oczywiście nie wszyscy. Sam miałem przypadek ,że chciałem kupić jedzenia i zamiast zapłacic po wszystkim kazano mi zapłacić bo kilka godzin wcześniej jacyś Polacy postanowili zjeść za darmo . I mowie odrazu to nie jest napinka z mojej strony .

Do góry
#1400241 - 15/07/2007 22:37 Re: Wstyd... [Re: Amkwish]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Siedząc w Hiszpanii ogólnie nie masz prawa pisać w tym temacie bo masz znikome pojęcie o kibicowaniu na Polskich stadionach.

\:D \:D \:D
super ,że humorek Ci poprawiłem . ;\)

Do góry
#1400242 - 15/07/2007 22:37 Re: Wstyd... [Re: KamilZ]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Atmosfera na Koronie jeśli świetna, przychodzą tam ludzie w każdej kategorii wiekowej, w tym także dużo kobiet, dzieci.

Problem według mnie nie zależy od miasta tylko od samego klubu. Jeśli klub nie będzie tolerował przestępców to ich nie będzie na trybunach.

W Koronie to się udało. Jest pełen monitoring (każdy wchodzący na stadion ma sfilmowaną gębę z odległości kilkudziesięciu centymetrów - jedynie chyba wejście VIP nie ma kamer), na stadionie też jest wiele kamer, i ogólnie widać od razu przy wejściu, że jest porządek i że panuje tu miła atmosfera a nie dzicz.

Kompromitacją według mnie jest to co się stało zawodnikom Arki Grynia w Krakowie, gdy na boisko wtargnęli przestępcy. I jaka była kara? Śmieszna...

Na Legii też jest fajna atmosfera, ale nie porównywałbym tego do ważnych meczów w Kielcach - tam dopiero jest super klimat jak przyjeżdża Wisła czy Legia. \:\) Jeśli zaś chodzi o kibiców na wyjeździe to według mnie ŁKS Łódź ma najlepszych, takiego dopingu przyjezdnych jeszcze nigdy nie widziałem/słyszałem.

Ogólnie to chciałbym pojechać kiedyś na mecz Lech - Legia. Myślę, że tam może być najlepsza atmosfera stadionowa w kraju, chociaż ciężko będzie pobić właśnie Korona - Legia czy Korona - Wisła. ;\)

Do góry
#1400254 - 15/07/2007 22:41 Re: Wstyd... [Re: Conrad]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Conrad
Atmosfera na Koronie jeśli świetna, przychodzą tam ludzie w każdej kategorii wiekowej, w tym także dużo kobiet, dzieci.

Problem według mnie nie zależy od miasta tylko od samego klubu. Jeśli klub nie będzie tolerował przestępców to ich nie będzie na trybunach.

W Koronie to się udało. Jest pełen monitoring (każdy wchodzący na stadion ma sfilmowaną gębę z odległości kilkudziesięciu centymetrów - jedynie chyba wejście VIP nie ma kamer), na stadionie też jest wiele kamer, i ogólnie widać od razu przy wejściu, że jest porządek i że panuje tu miła atmosfera a nie dzicz.

Kompromitacją według mnie jest to co się stało zawodnikom Arki Grynia w Krakowie, gdy na boisko wtargnęli przestępcy. I jaka była kara? Śmieszna...

no to problem leży po stronie infrastruktury ? dopiero jak sie doczekamy normalnych europejskich stadionów wtedy i na trybunach pojawi sie więcej kultury bo zwykli przestępcy będą sie bać pokazywać swoich twarzy w monitoringu stadionowym.

Do góry
#1400265 - 15/07/2007 22:48 Re: Wstyd... [Re: donic]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: donic
zadna matka i ojciec nie chce, by dziecko powtarzalo teksty, ktorymi obrzuca sie banda debili.

Prawda jest taka, ze niektórzy rodzice biora ze soba dzieci, aby wpoic im milosc do klubu, jednak takie teksty jakie slyszy sie na stadionach raczej nie chcialbym aby to dziecko pozniej powtarzalo. Dla przykladu w Anglii zdarzaja sie pojedyncze wyzwiska w strone zawodnikow czy sedziego, ale nie takie jak w Polsce ze caly stadion spiewa Legia to stara kur.. albo sedzia chu.
Zabralbym swoja kobiete na mecz w Polsce, aby nasluchala sie takiego chamstwa? Siatkowka prezentuje sie niezle, faktycznie przychodza tam rodziny i nie ma wyzwisk, ale mecze pilkarskie?

Inna sprawa ze w Polsce to nawet mi sie nie chce ogladac pilkarzykow bo mam wrazenie ze lepiej bym od nich zagral, a wychodze z zalozenia ze dobrze miec wrazenie ze sie cos podziwia a nie traci czas, aby ogladac mecze ligowe w Polsce musze cos postawic na mecz, inaczej brak mobilizacji.

Do góry
#1400292 - 15/07/2007 23:00 Re: Wstyd... [Re: connor]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Experto
Inna sprawa ze w Polsce to nawet mi sie nie chce ogladac pilkarzykow bo mam wrazenie ze lepiej bym od nich zagral

Właśnie! \:\) Dlatego meczy, które nie mają silnego podłoża emocjalnego pomiędzy klubami (jak np. Lech Legia) nie da się oglądać. Nie wyobrażam sobie transmisji takich spotkań jak Odra Wodzisław - Polonia Bytom. To już lepiej patrzeć na ścianę i obserwować jak farba schnie...

Kibicowanie u nas niestety zbyt często opiera się na śpiewaniu banalnych, nudnych i często wulgarnych tekstów, a na Wyspach to potrafią kibicować z humorem, a teksty skierowane w drugą stronę są inteligentnie skonstruowane i można się przy tym nieźle zabawić. A nie jakieś "X to stara ku$#@, X jeb@*$ jest..." itd.

Do góry
#1400312 - 15/07/2007 23:11 Re: Wstyd... [Re: Conrad]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Nie wyobrażam sobie transmisji takich spotkań jak Odra Wodzisław - Polonia Bytom. To już lepiej patrzeć na ścianę i obserwować jak farba schnie...

O kur .... \:D

Nominacja do textu roku !

Do góry
#1400324 - 15/07/2007 23:17 Re: Wstyd... [Re: [T]-error]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: [T
-error]
Nie wyobrażam sobie transmisji takich spotkań jak Odra Wodzisław - Polonia Bytom. To już lepiej patrzeć na ścianę i obserwować jak farba schnie...

O kur .... \:D

Nominacja do textu roku !

Wiecie to nie koniecznie tak jest \:\) Pamiętacie w tym sezonie był mecz Górnik Łęczna-Pogoń Szczecin. Nikomu nie chciało się przeprowadzić konkretnej zapowiedzi meczu przed spotkaniem. Wszyscy byli zgodni, że będzie tam wiało nudą. Tymczasem strzelono pięć bramek a mecz zakończył się wygraną (3:2) Górnika Łęczna. Było to praktycznie najlepsze spotkanie kolejki \:\) . Tak jak widzimy czasami nawet te słabsze zespoły mogą nas zaskoczyć \:\) . Niestety obawiam się, że Polonii Bytom nie zobaczymy w lidze. Zespół ma bardzo poważne problem z uzyskaniem odpowiedniego stadionu. Być może zgłoszą stadion Górnik Zabrze, ale będą zmuszeni rozgrywać wszystkie spotkania na wyjazdach w tej rundzie. Decyzja o tym czy przystąpią zostanie ogłoszona we Wtorek. Jeśli nie Polonia to do ligi wraca Wisła Płock.

Co do słów amkwisha to widać, że kocha La Liga dobrze tylko niech nie obraża mnie i mojej ekstraklasy to taka ode mnie prośba.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#1400326 - 15/07/2007 23:17 Re: Wstyd... [Re: kfjatek]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Originally Posted By: kfjatek
Amkwish - dobrze że ludzi w Spodku nazwałeś chociaż "publicznością" a nie kibicami.

Prawdziwe kibicowanie to jest to, co prezentuja kibice w Spodku, od ktorych stadionowi moga sie tylko uczyc i zazdroscic. Doping i spiewy non stop. Publicznosc to masz na koncertach czy kabaretach.

Kto jest kibicem - dla zakomplesionych

Do góry
#1400336 - 15/07/2007 23:30 Re: Wstyd... [Re: Conrad]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002

hehe, dokladnie, chociaz czasami lubie obejrzec sobie skroty z takich meczow aby zobaczyc ile skladnych akcji bylo podczas calego spotkania \:\)

Do tego transparenty typu:

Odra Wodzislaw Hooligans

lub tez jeden z najlepszych jakie widzialem w OE:

ODRA WODZISLAW - YOU WILL NEVER WALK ALONE \:D

Do góry
#1400339 - 15/07/2007 23:32 Re: Wstyd... [Re: connor]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Originally Posted By: Experto

lub tez jeden z najlepszych jakie widzialem w OE:

ODRA WODZISLAW - YOU WILL NEVER WALK ALONE \:D

Podobny plagiat ma chyba Widzew, czy mi sie przewidzialo?

Do góry
#1400342 - 15/07/2007 23:33 Re: Wstyd... [Re: Amkwish]
dardaw Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2003

Zapytaj starszych jaka atmosfera panowała kiedys na meczach "Stali".
Ja pamietam potyczki z "Hamburgerem" i "Realem".

Kibice tam przyszli ,a nie bydło.

Pamietam amkwish potyczki mielczan zarówno z HSV jak i Realem i rzeczywiście kibice byli wspaniali.Jednak doskonale pamiętam również, mniej więcej w tym czasie, mecz w Mielcu z naszym sosnowieckim Zagłębiem czego byłem zresztą naocznym świadkiem.Gdzie wtedy byli ci kibice i skąd na stadionie było bydło?

Nie oszukujmy sie amknwish ze kiedys było cacy na naszych stadionach.

Rok 1931 mecz Sosnowca z Wartą - "...Horror zaczął się przed meczem. Kilku kibiców Unii zademonstrowało sędziemu Szerrerowi rzeźnickie noże, w które byli wyposażeni. Można zatem przypuszczać, że sędzia przez cały mecz pamiętał o argumentach kibiców Unii.
Dalsze podwyższenie adrenaliny u kibiców spowodowało rozpoczęcie sprzedaży biletów dopiero na kwadrans przed gwizdkiem sędziego. Biletów sprzedano 800 szt., a widzów było lekko licząc 3 tys. Jak zatem weszło na boisko 2200 ludzi? Otóż, większość z przybyłych na mecz stanowili tacy, z którymi "żaden przyzwoity człowiek w ciemnej ulicy spotkać by się nie chciał". Trudno więc dziwić się, że ówcześni bramkarze wpuszczali ich na boisko bez biletów.
Publika wyła przez cały mecz, ordynarnymi wyzwiskami i przekleństwami terroryzowała sędziego i piłkarzy Warty. Na widowni dochodziło "do bicia nawet po twarzy", a pod koniec spotkania piłkarze zaczęli się niemiłosiernie kosić..."

Rok 1946 - mecz sosnowiczan w Chorzowie - 1 osoba zabita, 60 rannych "...Z Sosnowca pojechało kibicować RKU 15 tys. ludzi. Miejscowych kibiców było ok. 5 tys. Pierwsza połowa meczu toczyła się z lekką przewagą gospodarzy.Niestety, to co się zaczęło dziać wokół boiska, uczyniło z mistrzowskiego spotkania godne ubolewania widowisko. Kibice obu drużyn skoczyli sobie do gardeł, powstał niesamowity tumult, milicja salwami w niebo musiała ratować tłum przed samounicestwieniem.
Graliśmy gorzej od AKS; przegrywaliśmy 0:3 i było to wynikiem wyższej klasy rywali. Nasi kibice nie chcieli tego zrozumieć i szukali winnych wszędzie. Najpierw podpadł im sędzia Ratajczak z Warszawy, potem poszczególni gracze AKS. Na boisko zaczęły lecieć butelki, kamienie, ludziska powyjmowali jakieś lagi i zaczęli się nimi okładać. Na 13 minut przed końcem spotkania kibice wtargnęli na boisko i uprowadzili naszego bramkarza - Benia Maja.
Dalsza gra stała się niemożliwa. Fanatycy Sosnowca liczyli na to, że wina za ten kidnaping spadnie na gospodarzy, ale mu sami wiedzieliśmy, że to właśnie nasi kibice wynieśli Beńka i przerwali mecz. Trudno opisać co siedziało dalej. Arbiter umknął. Funkcjonariusze milicji, nadludzkim wysiłkiem, próbowali opanować sytuację. Kiedy wreszcie dobrą godzinę po meczu zapanował spokój, stadion AKS przedstawiał rozpaczliwy widok. Połamane płoty i żelazne bariery, zrujnowane trybuny.
Kilka dni później, na zalecenie PZPN, nasz mecz został dokończony przy pustych trybunach...:

1947 r - doszło na ulicach Sosnowca do gigantycznych awantur w wyniku których kilka osób zginęło że o dziesiatkach pobitych nie wspomnę.

1962r Zagłębie-Olympiakos - cyt "...zamroczony alkoholem chuligan, niezadowolony z postawy drużyny gości, a jeszcze bardziej chyba z wyniku spotkania, postanowił wyładować swoją złość. Nie zastanowiwszy się nad skutkami swojego czynu, zaatakował piłkarzy Olympiakosu butelką, opróżnioną co dopiero z wódki. Całe szczęście, że uderzenie wymierzone w Greków, okazało się niecelne..."

1963r - cyt ".....Nie tak dawno rozmawialiśmy na ten temat z jednym z bardziej poważnych działaczy partyjnych. Wyraził wówczas przekonanie, że nie będzie chyba w przyszłości zabierał na mecze ligowe synów, gdyż nie chce dopuścić do ich deprawacji. Istotnie, uszy nieraz puchną od epitetów jakich używają kibice. Nie tylko starsi wiekiem, ale i młodzież!
Pijaństwo na obiektach sportowych przybrało równie niepokojące rozmiary. Po meczu ligowym Zagłębie – Odra widzieliśmy osobnika zamroczonego do tego stopnia, że nie wiedział, jaki był... końcowy wynik spotkania. I wypadałoby w tym miejscu zapytać, po co taki pseudokibic przychodzi w ogóle na stadion?
Jak to jest w ogóle możliwe, by na stadionach miały miejsce wybryki tępione w innych miejscach publicznych z całą surowością?
Ano dzieje się tak dlatego, że na chuliganów i pijaków rezydujących na obiektach sportowych, patrzy się nie wiadomo dlaczego inaczej. Mierzy się ich niesłusznie inną miarką. Łagodniej, z większa tolerancją..."

1970 r Zagłebie-Górnik - "...Stadion zaczął wrzeć. Trybunę od murawy nie oddzielało żadne ogrodzenie. Był, zachowany jeszcze do dziś, niewielki, półmetrowej wysokości murek, ale nie była to żadna przeszkoda. Kibice zaczęli biegać po boisku zupełnie bezkarnie, bo na stadionie oprócz porządkowych i ormowców nie było milicji. Jeden z widzów wszedł na murawę z bukietem kwiatów, podszedł do Andrzeja Jarosika i usiłował mu je wręczyć. W tym czasie na murawie kopano piłkę. Sędzia przestał panować nad sytuacją, piłkarze udawali, że grają, ale jakimś cudem mecz nie został przerwany.
Po gwizdku kończącym mecz, prawie cała publika ruszyła z widowni w kierunku domu klubowego, odległego od murawy o jakieś 200 metrów. Przy wyzwiskach i kociej muzyce kibiców tworzących szpaler, sędziowie szli do szatni. Kilka tysięcy ludzi nie rozeszło się, ale stało pod budynkiem i skandowało niewybredne hasła. W pewnym momencie tłum zamarł. Z drogi łączącej stadion z autostradą dochodził ostry dźwięk syren milicyjnych. To nadjeżdżały samochody ze „szkółki milicyjnej” w Milowicach..."Po tym meczu pojawiła sie na stadionie w Sosnowcu na dlugie lata ,wysoko stalowa siatka....

Lata 70- te i 80-te to wiele bijatyk i awantur na sosnowieckim podwórku,że wspomne tylko zamieszki w meczu ze Slaskiem,Zawiszą, Górnikiem czy Ruchem.

W Polsce najglosniejsze zadymy w tym czasie to :przed i po meczu finalu PP w Czestochowie ,kilku zabitych i kilkudziesieciu rannych oraz kolosalna zadyma na murawie łodzkiego Widzewa w meczu z Legią.

Nie sposób wspomnieć wszytskich awantur bo bylo tego w owym czasie setki , nie wmawiajmy więc amkwish młodszym kibicom że nasze stadiony były spokojne.Mało tego,wydaje mi się ze tego typu incydenty sa coraz rzadsze.

Patrząc z perspektywy kibica Zagłebia Sosnowiec smialo moge stwierdzic iz obecnie na naszym stadionie jest o wiele bezpieczniej i kulturalniej niz mialo to miejsce przed laty.Wydaje mi sie iz zmierzamy w dobrym kierunku i niech tu przykładem będzie np poznański Lech.
A grupka idiotów ze stolicy na pewno tego trendu nie zmieni.

p/s
cytaty pochodzą z ówczesnej prasy

Do góry
#1400352 - 15/07/2007 23:45 Re: Wstyd... [Re: Conrad]
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003

Kibicowanie u nas niestety zbyt często opiera się na śpiewaniu banalnych, nudnych i często wulgarnych tekstów, a na Wyspach to potrafią kibicować z humorem, a teksty skierowane w drugą stronę są inteligentnie skonstruowane i można się przy tym nieźle zabawić. A nie jakieś "X to stara ku$#@, X jeb@*$ jest..." itd.

A czy wy wszyscy nie zadużo wymagacie od kibiców od 2000 roku widać było wyrazna poprawe ale i tak tego nikt nie zauważał ale jak tylko cos sie stało to od razu lamenty k... przez cały tydzień
Kibice i tak zrobili dużo więcej w tej kwesti chociazby od działaczy klubowych czy róznegorodzaju koalicji rzadowych bo podajcie chociaz jeden przykład co zrobił rząd Leszka Millera w tym kierunku jakąs jedną ustawe czy wcześniejszy nie zrobił nic potrafili tylko p... że trzeba z tym zrobic porzadek ale nikt tak naprawde nie wiedział i nadal nie wie jak sie do tego zabrac
Co zrobili teraz działacze Legii proszą innych kibiców żeby podali im namiary na ludzi których zdjecia umieścili w internecie a co oni k.. sami nie potrafia ich namierzyć przeciez maja profesjonalny monitoring , ochrone , bilety imienne i co wielkie g.. a dlaczego byc moze dlatego że ten monitoring to jedna wielka fikcja i nikt nie nagrywa tego co sie dieje na trybunach?? a ochrona potrafi wyłapywac tylko ludzi którzy wypili jedno czy dwa poiwa
Druga sprawa to utrudnili wejście na stadion osobom postronnym bo teraz nikt bez identyfikaora na mecz nie wejdzie
P.S
Conrad nie narzekaj ze na polskich stadionach nie jest dowcipnie jest podobnie jak w naszym parlamencie
npwymiana zdań z meczu Lech - Legia jakis czas po aferze z tymi chórzystami
--Gdzie żescie byli jak wasze dzieci gwałcili ???
--Gwałcilimy wasze matki!!!
--Co wy śpiewacie przecież wy ch.. nie macie !!!!

Do góry
#1400366 - 15/07/2007 23:57 Re: Wstyd... [Re: Conrad]
KamilZ Offline
journeyman

Meldunek: 19/06/2007
Quote:
Jeśli zaś chodzi o kibiców na wyjeździe to według mnie ŁKS Łódź ma najlepszych, takiego dopingu przyjezdnych jeszcze nigdy nie widziałem/słyszałem.

Lecha nie słyszałeś? Chociażby to: http://pl.youtube.com/watch?v=UOTNkxrutFM I tam z boku jeszcze.

Quote:
Ogólnie to chciałbym pojechać kiedyś na mecz Lech - Legia. Myślę, że tam może być najlepsza atmosfera stadionowa w kraju, chociaż ciężko będzie pobić właśnie Korona - Legia czy Korona - Wisła. ;\)

Jest lepsza ;\) . Większa mobilizacja jest chyba tylko przy derbach Krakowa i Łodzi ;\) . Teraz jeszcze będzie pełno śląskich derbów.

Quote:
no to problem leży po stronie infrastruktury ? dopiero jak sie doczekamy normalnych europejskich stadionów wtedy i na trybunach pojawi sie więcej kultury bo zwykli przestępcy będą sie bać pokazywać swoich twarzy w monitoringu stadionowym.

Hehe jak mają być w europejskim stylu to akurat na murawę będzie można bardzo łatwo wejść \:p .

Quote:
Nie wyobrażam sobie transmisji takich spotkań jak Odra Wodzisław - Polonia Bytom.

Odra w rundzie wiosennej grała ładnie i się ją przyjemnie oglądało. Poloniści umiejętności dużych podobno nie mają, ale walką wywalczyli awans, a takie drużyny fajnie się ogląda ;). W każdym razie jestem pewien, że ten mecz będzie dużo ciekawszy od ostatnich potyczek między sobą MU, Chelsea i Liverpoolu.

Quote:

I znowu generalizowanie \:p . Np taka Legia miała/ma bardzo dużo opraw/tekstów itp z humorem, no ale fakt - większość to czarny humor \:p .
Dajcie jakieś przykłady tych inteligentnych tekstów z Anglii, które nie obrażają drugiego klubu i są zarazem śmieszne.

Quote:
Prawdziwe kibicowanie to jest to, co prezentuja kibice w Spodku, od ktorych stadionowi moga sie tylko uczyc i zazdroscic. Doping i spiewy non stop.

No właśnie, a głównie w Anglii i Hiszpani (nie na wszystkich stadionach - żeby było jasne \:p )te śpiewy są tylko po golach i po wygranych meczach.

Quote:
hehe, dokladnie, chociaz czasami lubie obejrzec sobie skroty z takich meczow aby zobaczyc ile skladnych akcji bylo podczas calego spotkania

Za to w skrótach meczów między tą wielką trójką z Anglii muszą robić ciągle powtórki tych kilku akcji, które się udały (udały w sensie, że doszli pod pole karne \:D ), żeby wypełnić normalny czas skrótu \:D .

Quote:
Podobny plagiat ma chyba Widzew, czy mi sie przewidzialo?

Nie Tobie się przewidziało tylko Expertowi. Zresztą nie wiem co w tym jest śmiesznego.

Do góry
Strona 18 z 22 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08